Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa kada vi mozete da jedete one jadne prasice zasto zoofili ne bi mogli da se zene sa njima?

Ni vi ni oni ih nista ne pitaju ...

Kao, sada treba "saglasnost volja" ....

Bolje od Njuz. neta ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa ništa ... zamisli ti umreš, posle te neko otkopa, skrnavi te dok se ne raspadneš i to pred tvojom decom.   Nemaš ništa protiv toga i ne vidiš nikakvu razliku između gejeva i nekrofila? 

Bolesni su i jedni i drugi....ti bi da prikazes da je mlada malo trudna..al nece da moze....oboje boluju od psihosomtyaskog poremecaja koji se ispoljava kroz sexulanu devijaciju.....a ko je spomeno decu?To ti se javljaju neke perverzije u lobanji?

Подели на овим сајтовима

Bolesni su i jedni i drugi....ti bi da prikazes da je mlada malo trudna..al nece da moze....oboje boluju od psihosomtyaskog poremecaja koji se ispoljava kroz sexulanu devijaciju.....a ko je spomeno decu?To ti se javljaju neke perverzije u lobanji?

Ti. 0703_read

STA TEBI ZAPRAVO SMETA OKO TOGA  DA SE 300 ZOOFILA,PEDOFILA,NEKROFILA,I INECESTOIDNIH PROSETA I KAKO TO TEBI U ZIVOTU SKODI, KAKO CE TA IZMISLJENA PROPAGANDA I IDEOLOGIJA TEBI ZAPRAVO DA SKODI I STA ONA IMA ZA CILJ STO JE PROTIV TVOJIH LICHNIH INTERESA I STO UGROZAVA TVOJE POSTOAJNJE?I STA TEBI SMETA AKO SVI ONI DOBIJU PRAVO DA USVAJAJU DECU I DA IMAJU BRAK NA KOJI NACIN TO TEBE LICNO UGROZAVA AKO JA VOLIM DA BUDEM U BRAKU SA LESOM I DA UZGAJAM DECU ?

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

To kada odes sledeci put na rostilj pitaj da li se svinja slozila ....

Valjda neces jesti meso od svinjceta koje nije izjavilo pred svedocima da zeli da zavrsi u tanjiru ...

Kako nije,rekla dva puta gro gro........ateistirani homo- moralisti poceli da se gube polako.....cak im je i klanje bolje od sexa...... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

To kada odes sledeci put na rostilj pitaj da li se svinja slozila ....

Ja upravo to i kazem, svinja ne moze da se slaze, ne moze da pruzi izjavu volje, tako da ne moze da stupa u odnose koji traze izjavu volje kao sto je brak. Zato sam protiv bilo kakvih demonstracija zoofila povodom prava koja homosexualci traze.

Ali nemam nista protiv da neko izadje i kaze da ga pali sex sa zivotinjama. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja upravo to i kazem, svinja ne moze da se slaze, ne moze da pruzi izjavu volje, tako da ne moze da stupa u odnose koji traze izjavu volje kao sto je brak. Zato sam protiv bilo kakvih demonstracija zoofila povodom prava koja homosexualci traze.

Ali moze da zavrsi na raznju bez "slobodne volje" i to ti uopste ne smeta ...

Pa ni decu niko ne pita hoce li da budu deo neke porodice pa su opet to rodjenjem ,,,

Gde je njihova slobodna volja?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kako ako dete od 10 godina kaze ja volim?Ako mrtav covek pred svoju smrt da punomocje da bude sexulano iskoriscavan?Ako kuckica zamase repicem ?Mene ne ugrozava ...ali mi smeta da se nesto izpopacheno i bolesno reklamira kao sexulana sloboda i razlicitost...ako to bude ja cu da trazim prava i za ove ostale jer apsolutno imaju isto pravo na sexulanu slobodu......a cek sad ovo incest ti je ok znaci?dao bi im  da usvajaju decu i da se zene i udaju?Strasno brate......

Dete od 10 godina ne moze da kaze da voli, jer dete od deset godina josh nije sigurno kako se zove, uospte nije sopznalo svoju sexualnost. 

Sexualni odnosi sa psom su iskoriscavanje psa, mahanje repicem nije znak odobravanja, mahanje repom moze da bude znak i agresije. To je iskoriscavanje zivotinje.

Ako mrtav covek da saglasnost da bude sexualno iskoriscavan povodom svoje smrti, neka bude.

Isto i za incestare. 

Incestarima bih ja lichno dao bracno pravo, ali im ne bih dao da usvajaju decu. 

Ali moze da zavrsi na raznju bez "slobodne volje" i to ti uopste ne smeta ...

Da to mi uopste ne smeta. Svinja je prehrambena zivotinja ne sexualni objekat. Jedno je ubiti svinju da je pojedes to je nesto sto jednostavno tako mora a drugo je maltretirati svinju time sto je teras da radi nesto sto ne mora. 

Stavljanje svinje na razanj nije odnos, sexualnost i brak jesu odnos. Za odnos ti treba volja. 

Pa ni decu niko ne pita hoce li da budu deo neke porodice pa su opet to rodjenjem ,,,

Kakve to veze ima sa ovim o cemu pricamo? Deca nemaju razvijenu sexualnsot, nisu im tu hormoni... nemaju zelju .. nijedno dete sigurno nece da pozeli stupanje u sexualni odnos. Ne znam sto lupetas toliko? 

Cim neko pozeli da ima sexualni odnos - taj vise nije dete. U zakonu RS je to od 14-te godine.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

pomenuo sam da imaju pravo kao i njihova bolesna sabraca pravo na brak i usvajanje dece....

Pomenuo si sebe kao nekrofila, a ne kao zoofila u primeru sa decom (da ne citiram pet puta isti post) ... a još nisi odgovorio da li bi voleo da neko bez tvoje volje skrnavi tvoje telo posle smrti. 

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...