Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kada bi nam iskreno rekao STA TEBI ZAPRAVO SMETA OKO TOGA  DA SE 300 PEDERA PROSETA I KAKO TO TEBI U ZIVOTU SKODI, KAKO CE TA IZMISLJENA PROPAGANDA I IDEOLOGIJA TEBI ZAPRAVO DA SKODI I STA ONA IMA ZA CILJ STO JE PROTIV TVOJIH LICHNIH INTERESA I STO UGROZAVA TVOJE POSTOAJNJE - mozda bi mogli da pricamo kao ljudi. 

Da, da...VNP.

Veliko Neodgovoreno Pitanje.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ma vidi milosavljevicu ti uvek izaberes moj deo teksta i opletes po onome sto si prvo nezainteresovano i procitao.

Tako da....

To sto mene nisi stavio u odredjeni kalup to je zato sto stojim iza tvoje zavesice fatamorgane u pojimanju Boga.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ma vidi milosavljevicu ti uvek izaberes moj deo teksta i opletes po onome sto si prvo nezainteresovano i procitao.

Tako da....

To sto mene nisi stavio u odredjeni kalup to je zato sto stojim iza tvoje zavesice fatamorgane u pojimanju Boga.

Ajd jednom pokazi da imas malo hrabrosti za postenu iskrenu diskusiju pa odgovori na pitanje jasno i konkretno: Sta tebi zapravo smeta da se 300 pedera i lezbejki proseta ulicama Beograda poal sata i kako si ti tacno ugrozen time? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa sve dok si ushushkan i bezbrizan jer tvrdis da homoseksualizam ne postoji niti ih jedna partija LDP ne iskoristava u svoje interesne svrhe.

Kad bi se pozabavio time malo a ne svaki dan da pominjes setnju jer su se vec i prosetali mirno i uz pomoc policije.

Setnja ok parada jock!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa sve dok si ushushkan i bezbrizan jer tvrdis da homoseksualizam ne postoji niti ih jedna partija LDP ne iskoristava u svoje interesne svrhe.

Bezbrizan sam jer se ne brinem da cu da postanem gej ako vidim homosexualca kako se ljubi sa svojim partnerom na ulici jer sam u svojoj glavi poprilichno siguran da sam strejt. Takodje sam indetichno siguran da moje dete ako nije gej - nece postati gej zato sto homosexualci mogu da stupaju u neke gradjanske brakove. ;)

Cak i da postoji ta ideologija, svi politicki ciljevi koje homosexualci iznose - nijedan ne moze da mi naskodi apsolutno nikako. 

Dakle cak i da postoji, meni je savrseno nebitno. 

Sto se tiche interesa, svi imaju interese, svako iskorsicava poltiku u to da profura neki interes. Dok god pomazem onima kojima je interes da obezbede slobodu za sebe i svoju grupu - meni je dusa mirna, jer sutra dan kada moj interes bude ugrozen mogu da ga branim isto tako. 

A dok god pomazem grupama koje hoce da ukidaju tudja prava, ja stavljam sebe u poziciju da sutra dan kada moja prava budu ukinuta - ja ne mogu da ih branim.

Подели на овим сајтовима

STA TEBI ZAPRAVO SMETA OKO TOGA  DA SE 300 PEDERA PROSETA I KAKO TO TEBI U ZIVOTU SKODI, KAKO CE TA IZMISLJENA PROPAGANDA I IDEOLOGIJA TEBI ZAPRAVO DA SKODI I STA ONA IMA ZA CILJ STO JE PROTIV TVOJIH LICHNIH INTERESA I STO UGROZAVA TVOJE POSTOAJNJE - mozda bi mogli da pricamo kao ljudi. 

STA TEBI ZAPRAVO SMETA OKO TOGA  DA SE 300 ZOOFILA,PEDOFILA,NEKROFILA,I INECESTOIDNIH PROSETA I KAKO TO TEBI U ZIVOTU SKODI, KAKO CE TA IZMISLJENA PROPAGANDA I IDEOLOGIJA TEBI ZAPRAVO DA SKODI I STA ONA IMA ZA CILJ STO JE PROTIV TVOJIH LICHNIH INTERESA I STO UGROZAVA TVOJE POSTOAJNJE?I STA TEBI SMETA AKO SVI ONI DOBIJU PRAVO DA USVAJAJU DECU I DA IMAJU BRAK NA KOJI NACIN TO TEBE LICNO UGROZAVA AKO JA VOLIM DA BUDEM U BRAKU SA LESOM I DA UZGAJAM DECU ?

Подели на овим сајтовима

STA TEBI ZAPRAVO SMETA OKO TOGA  DA SE 300 ZOOFILA,PEDOFILA,NEKROFILA,I INECESTOIDNIH PROSETA I KAKO TO TEBI U ZIVOTU SKODI, KAKO CE TA IZMISLJENA PROPAGANDA I IDEOLOGIJA TEBI ZAPRAVO DA SKODI I STA ONA IMA ZA CILJ STO JE PROTIV TVOJIH LICHNIH INTERESA I STO UGROZAVA TVOJE POSTOAJNJE?I STA TEBI SMETA AKO SVI ONI DOBIJU PRAVO DA USVAJAJU DECU I DA IMAJU BRAK NA KOJI NACIN TO TEBE LICNO UGROZAVA AKO JA VOLIM DA BUDEM U BRAKU SA LESOM I DA UZGAJAM DECU ?

Gde je sad radovanovic da nam svima objasni kako su ove analogije homoseksualnosti i zoofilije zapravo jedna velika sala... ja sam sad jos uvereniji da ovde ima jako, jako bolesnih ljudi.

Подели на овим сајтовима

NA KOJI NACIN TO TEBE LICNO UGROZAVA AKO JA VOLIM DA BUDEM U BRAKU SA LESOM I DA UZGAJAM DECU ?

Pa ništa ... zamisli ti umreš, posle te neko otkopa, skrnavi te dok se ne raspadneš i to pred tvojom decom.   Nemaš ništa protiv toga i ne vidiš nikakvu razliku između gejeva i nekrofila? 

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

STA TEBI ZAPRAVO SMETA OKO TOGA  DA SE 300 ZOOFILA,PEDOFILA,NEKROFILA,I INECESTOIDNIH PROSETA I KAKO TO TEBI U ZIVOTU SKODI, KAKO CE TA IZMISLJENA PROPAGANDA I IDEOLOGIJA TEBI ZAPRAVO DA SKODI I STA ONA IMA ZA CILJ STO JE PROTIV TVOJIH LICHNIH INTERESA I STO UGROZAVA TVOJE POSTOAJNJE?

Kod prva tri mi smeta to sto ukidaju princip slaganja volje. Da bi dve osobe usle u bilo kakav odnos moraju da imaju slozhne volje za to.

Dete nije dovoljno razvijeno da bi imalo izjavu volje u tom pravcu, zivotinje ne mogu da komuniciraju niti lesevi. Bez slaganja volje nema ni kvalitetnih drustvenih i pravnih odnosa i to je princip koji treba da vazi za sve. 

Sto se incestoidnih tiche ne smetaju mi nista. 

Ajd sad ti meni odgovori za homosexualce? 

Подели на овим сајтовима

Kod prva tri mi smeta to sto ukidaju princip slaganja volje. Da bi dve osobe usle u bilo kakav odnos moraju da imaju slozhne volje za to.

Dete nije dovoljno razvijeno da bi imalo izjavu volje u tom pravcu, zivotinje ne mogu da komuniciraju niti lesevi. Bez slaganja volje nema ni kvalitetnih drustvenih i pravnih odnosa i to je princip koji treba da vazi za sve. 

Nisi citao prethodne strane. On zastupa teroiju da je mahanje repom znak odobravanja za seksualne odnose sa psom. Ne znam koje opravdanje ce da smisli za nekro... al i mene zanima. Stay tuned ;)

Подели на овим сајтовима

Kako ako dete od 10 godina kaze ja volim?Ako mrtav covek pred svoju smrt da punomocje da bude sexulano iskoriscavan?Ako kuckica zamase repicem ?Mene ne ugrozava ...ali mi smeta da se nesto izpopacheno i bolesno reklamira kao sexulana sloboda i razlicitost...ako to bude ja cu da trazim prava i za ove ostale jer apsolutno imaju isto pravo na sexulanu slobodu......a cek sad ovo incest ti je ok znaci?dao bi im  da usvajaju decu i da se zene i udaju?Strasno brate......

Подели на овим сајтовима

Pa ništa ... zamisli ti umreš, posle te neko otkopa, skrnavi te dok se ne raspadneš i to pred tvojom decom.   Nemaš ništa protiv toga i ne vidiš nikakvu razliku između gejeva i nekrofila? 

0110_hahaha

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

To kada odes sledeci put na rostilj pitaj da li se svinja slozila ....

Valjda neces jesti meso od svinjceta koje nije izjavilo pred svedocima da zeli da zavrsi u tanjiru ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

Case closed. 0703_read

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...