Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Твојој срећи нигде краја! ;) А и знао сам одувек да је та бабетина најобичнија дилајла! :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Па кад су већ у спот убацили муње и громове штета да исти остану без свог природног и подразумеваног завршетка...да звекну у нешто...а оних биби мароза има ко плеве на оној ливади, па тешко да би остали непогођени. ;)

Замисли чуда...промашени а погођени...невероватно! :D

Подели на овим сајтовима

Па кад су већ у спот убацили муње и громове штета да исти остану без свог природног и подразумеваног завршетка...да звекну у нешто...а ових има ко плеве на оној ливади, па тешко да би остали непогођени. ;)

Čekamo da Dveri izbace nešto slično da se kezimo.

Подели на овим сајтовима

Pa ti si neverovatan umesto da mi zahvalis sto sam objasnio svoje razmisljanje a na osnovu tvog pitanja ti me sada razvlacis po tudjim odgovorima.

Moras malo da se zamislis iz kojih si ti knjiga citao sta je to blud.

Osecam ipak da se tenzija smanjuje sto je odlicno za ovu vrstu diskusije.

Da se vratim ogranicenjima na sitna telesna zadovoljstva koja propagira ne samo homoseksualni lobi vec i mnogi pravoslavni Hriscanski Liberali u svojim heterosexualnim fantamozgarijama.

Suva smokva roda nema sto ne znaci da ju je Bog posekao vec znaci da nije poslusala Boga koji je trazio od nje plodova. Eo ovo mozete i bukvalno prvo da protumacite pa posle da prebacite sta je hteo Bog reci za coveka koji se protivi volji Bozjoj.

Ne zabranjujem nista ali se bluda jako bojim jer je sladunjav nashminkan i zaista ponekad raspali vatru zadovoljstva ali eo to mozes postici ponekad i masturbacijom :)

Besciljni zivoti nece dotaci moju decu niti cu deci da opravdavam ljude koji se time zadovoljavaju.

Molim ne secite mi reci ako zelite da dodate nesto ili da oduzmete vec mi recite u kontekstu svog mog odgovora.

Sve ja tebe kontam , al zasto su za tebe samo gejevi voditelji i propagatori "besciljnih zivota"?

Takav stav mi pokazuje da nisis bas mnogo upoznat sa svetom oko sebe a to ce dovesti do toga da ti usmeris svu svoju energiju u brobi protiv tog zla a blud i besciljnost ti u zivot udju na mnogo veca vrata...

Kao sto sam vec pitao na ranijim temama... zasto se borite sako protiv homoseksualne "besciljnosti"? Gde je borba protiv splavova i diskoteka, sajma erotike, guce, exita, lopovluka, izdaja, ubistava, pedofilije (da pedofilije... samo na ovom forumu imate milion tema protiv tog najveceg zla homoseksualnosti a jedva dve- tri o pedofiliji.... e  to je za razmisljanje)

Opet kazem... postujem tvoj izbor da homosekualce posmatras kao nekakvo zlo, al zasto samo njih?

Interesantna je jedna druga stvar. Mnogim ljudima bez ikakvog obzira na religijsku ili politicku pripadnost smetaju sve te stvari. I gejevi i razvrat i blud i golotinja i nemoral i lopovluk itd. Al homoseksualci iskljucivo najvise smetaju samo vernicima (vecine religija)... ima tu nesto cime bi psihologija mogla da se pozabavi...  gde je izvor tolikog interesovanja vernika iskljucivo samo za gejeve tj. za njihovu zabranu...?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ти си баш отерећен дверима, јел да? :) Мислим , заболе ме за двери, али твоја опседнутост политички небитнима је више него смешна али уједно и забрињавајућа...шта ти је бре, братац? Што се мало не опустиш, заборавиш на двери, и уживаш у, ево, лепим вестим које су ти стигле од енглеске краљице? :)

Подели на овим сајтовима

Rezija- Nedeljko

Scenario- Dynablaster

Kamera- volim_sina_bozijeg

Igraju:

- Shadows in the night

- RYLAH

Подели на овим сајтовима

Rezija- Nedeljko

Scenario- Dynablaster

Kamera- volim_sina_bozijeg

Igraju:

- Shadows in the night

- RYLAH

Ti si ziva energija el tako?

A sad sam u dilemi da sacekam odgovor pa da ti napisem da ti nedostaje baterija u glavi :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ти си баш отерећен дверима, јел да? :) Мислим , заболе ме за двери, али твоја опседнутост политички небитнима је више него смешна али уједно и забрињавајућа...шта ти је бре, братац? Што се мало не опустиш, заборавиш на двери, и уживаш у, ево, лепим вестим које су ти стигле од енглеске краљице? :)

http://www.youtube.com/watch?v=xyzrKJAu9Rk

Подели на овим сајтовима

Изађи из ормана, нестаће тај потиснути бес истог тренутка. 

projekcije, projekcije...

kod vas bas sve mora da ima neku gej konotaciju? :)

somebody is malko opterecen? :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...