Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 sacekajmo senku da se izleci i da se ovde udari jedan veliki kljuc! Nije ruska duma niti predsednik Putin dno kako bi vi to prikazivali kao potop ljudske civilizacije ili cak potop sushtine coveka. Temu ste odavno izresetali. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 proizilazi iz prirodnog urodjenog prava, cije je intelektualno obrazlozenje jasno svakome sa 5g mozga "Природно право" је напуштено после деветнаестог века. Природно право није ништа друго него још једна од бројних школа права. Од сваке је узето по нешто у модерним правним системима (углавном), али је концепт природног права као јединог напуштен свуда (сем код либерала који се на њега позивају, али нисам сигуран да до краја знају шта је то уопште). Да не објашњавам сад што и како, смарање би вам свима било, али је превазиђен концепт, јер је имао доста недостатака. Са друге стране, ако би да браниш хомосексуалне протесте, брани их преко права на политичко деловање, само што би и та одбрана имала ненормално много мана. Ако би бранио право некога да се држи за руке док иде улицом, ког год пола да је, то је друга ствар, али ако браниш нечије право на парадирање улицом, држи се права на политичко деловање, јер то није ништа друго него политичко деловање. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Trebalo bi Ukrajinci, Finci, Poljaci i balticke zemlje koje su vekovima trpele njihovo zlo i represiju (koje su ovi vrsili imajuci razna drustvena uredjenja - od careva i carica do sovjetskih komunjara) da krenu da hapse "otvoreno ruske" osobe, cisto da ovi vide kako to izgleda kad je u suprotnom smeru. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 "Природно право" је напуштено после деветнаестог века. Природно право није ништа друго него још једна од бројних школа права. Од сваке је узето по нешто у модерним правним системима (углавном), али је концепт природног права као јединог напуштен свуда (сем код либерала који се на њега позивају, али нисам сигуран да до краја знају шта је то уопште). Да не објашњавам сад што и како, смарање би вам свима било, али је превазиђен концепт, јер је имао доста недостатака. Nisam to mislio kao pravni pojam, ne znam ni sta znaci kao pravni pojam, i iskreno me ne zanima, ovi su izvrsili suspenziju fundamentalnog prava coveka, cije je pravno utemeljenje gradjeno vekovima i na kojima pociva civilizacija u celini, a vecina u Srbiji i Rusiji to pozdravlja kao "patriotski potez". Verovatno je suspendovao i Magna Carta ovim, verovatno ni sto se nje tice "vladar" ne sme da uradi nesto slicno. Ali bitno da se cuvaju "vrednosti". P.S. Drz'te pedera! http://i.imgur.com/jhqQxee.jpg http://i.imgur.com/dHulSPd.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Баталио сам ове расправе, без што некад убацим коске ил искористим прилику диспаднем паметан а да ме то не кошта претераног расправљања са било ким, ал искрено мислим да ти је овакав приступ проблему лош, јер је овај проблем пре свега политички, нема претеране везе са правом. Што се тиче конкретне теме, Руси овде, колко сам сконтао из агенцијских вести (нисам се превише удубљиво ил чито прописе), немају нешто против упражњавања права људи који су хомосексуалци да буду са својим партнерима, него против промовисања тога као пожењног модела понашања. То је већ терен политике, нема везе ни са природним правом, ни са Магна Картом која се тим стварима и не бави, ни са било чиме што има везе са правом. Колко сам сконтао, то је декларација о друштвеним питањима издата у форми некаквог прописа. То је ствар која са правом нема везе, него са консензусом у ком правцу одређене ствари треба да се крећу. Опет не улазим у вредносни суд, јер ме не интересује превише, ал неће било ко ко о овој теми расправља са позиције било каквих права да се наједе лајкмина било кога ко зна понешто о праву. -Владимир- and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Баталио сам ове расправе, без што некад убацим коске ил искористим прилику диспаднем паметан а да ме то не кошта претераног расправљања са било ким, ал искрено мислим да ти је овакав приступ проблему лош, јер је овај проблем пре свега политички, нема претеране везе са правом. Што се тиче конкретне теме, Руси овде, колко сам сконтао из агенцијских вести (нисам се превише удубљиво ил чито прописе), немају нешто против упражњавања права људи који су хомосексуалци да буду са својим партнерима, него против промовисања тога као пожењног модела понашања. То је већ терен политике, нема везе ни са природним правом, ни са Магна Картом која се тим стварима и не бави, ни са било чиме што има везе са правом. Колко сам сконтао, то је декларација о друштвеним питањима издата у форми некаквог прописа. То је ствар која са правом нема везе, него са консензусом у ком правцу одређене ствари треба да се крећу. Опет не улазим у вредносни суд, јер ме не интересује превише, ал неће било ко ко о овој теми расправља са позиције било каквих права да се наједе лајкмина било кога ко зна понешто о праву. Pokusao sam to da im kazem da postoji homoseksualizam ali iz nekog razloga odmah placu kako gejevima ne dozvoljavamo da se grle. Nznam nisam pametan sa tim voznjama od danas do sutra van svake sushtine. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Јеси кловн, само што то једини ти овде не конташ, зато и није смешно (Нешто ко кад пусте Екрема на Фарми). Боље би било да се потрудиш да макар будеш интересантан, кад већ не можеш да даш било какав конструктиван допринос теми. Ja samo pricam da seks sa zivotinjom nije dobar jer je nemoguce od nje dobtit pristanak. Ako se nadjem u drustvu onih koji takav stav nazivaju smesnim, onda sam ili ja budala ili sam u vrlo pogresnom drustvu... nista ne kazem, samo razmisljam naglas... PS. Ne pada mi na pamet da te zabavljam tako da ces morati da me trpis ovako... ili da me stavis na ignore :* пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Овај са алу-фолијом на глави је Радовановић и он тролује. За остале си вероватно у праву... Gotovo sam mogao da pretpostavim... svi mlatioci prazne slame, haarpovci i trabunjatori imaju nepogresivo prepoznatljivi stil od kojeg ne odstupaju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Да макар испричаш који виц, уместо што се правиш паметан, па да се насмејемо, нека вајда и од твог дебатовања да буде... Da makar napises nesto pametno umesto sto se trtis da ispadnes smesan, pa da ima neka korist od tvojih postova.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Ja samo pricam da seks sa zivotinjom nije dobar jer je nemoguce od nje dobtit pristanak. Шта, пробо си, па није успело? Ајде, испричај неки виц, биће боље и теби и нама, ал да није неки смарачки ко ови остали постови. И овако си на модерацији, па види да буде неки добар, да обрадујеш све око себе, да ти лајкминујемо пост. Немој да си баксуз кад ти већ не иде ова озбиљност Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Da makar napises nesto pametno umesto sto se trtis da ispadnes smesan, pa da ima neka korist od tvojih postova.... Да макар знаш да тераш шегу, и на мој рачун, скроз кул, па да будеш занимљив, па да ми буде кул да се дописујемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Gotovo sam mogao da pretpostavim... svi mlatioci prazne slame, haarpovci i trabunjatori imaju nepogresivo prepoznatljivi stil od kojeg ne odstupaju... Извини једна опаска,да ли си ти, и твоја атеист-екипа , у коалицију са овим либерал-хришћанима, икад одступили од вашег става ,а и стила? Да ли сте уопште икад посумњали у непогрешивост ваших ставова ? Дакле,ако се већ залажете за апсолутну слободу мишљења , дозволите и другима да раде,баш оно,што и ви чините! Volim_Sina_Bozjeg, -Владимир- and nana је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Извини једна опаска,да ли си ти, и твоја атеист-екипа , у коалицију са овим либерал-хришћанима, икад одступили од вашег става ,а и стила? Да ли сте уопште икад посумњали у непогрешивост ваших ставова ? Дакле,ако се већ залажете за апсолутну слободу мишљења , дозволите и другима да раде,баш оно,што и ви чините! Ne znam sta oces od mene. Ja nikom ne branim da lupa gluposti. Svako ima pravo da pravi budalu od sebe, a ako ja to primetim ne znaci da mu branim. Naprotiv, trabunjatori cine zivot zanimljivijim, pored toga sto predstavljaju konstatno podsecanje da sam relativno ekstra pametan пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Шта, пробо си, па није успело? Ајде, испричај неки виц, биће боље и теби и нама, ал да није неки смарачки ко ови остали постови. И овако си на модерацији, па види да буде неки добар, да обрадујеш све око себе, да ти лајкминујемо пост. Немој да си баксуз кад ти већ не иде ова озбиљност Да макар знаш да тераш шегу, и на мој рачун, скроз кул, па да будеш занимљив, па да ми буде кул да се дописујемо... Opusti se bre Radovanovicu! Zivot je em previse kratak em nigde ne ides posle I ne drami sa tim forama "da znas da se zezas bilo bi mi kul da se dopisujemo"... niko ovde nije "raso na banane", prosecan vernik voli salu na svoj racun ko peder plejboj. A i smisao za humor ne ide u verujuci tabor, nikad nije i nikad nece, jednostavno ste ga motkama isterali napolje i ne pravi mi se tu sad vernikom "otovorenog uma" kad dobro znas da je to oksimoron... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Шта, пробо си, па није успело? Nemam potrebe Ili resavam to sa damama il sa samim sobom. Nisam ti ja od onih sto se prave cedni pa nista ne rade po pitanju otpustanja "pare" pa dozvole da se taj pritisak nagomila do te mere da eksplodira u vidu nekih seksualnih devijantnih pojava koje sad vec uzimaju masovno ucesce medju pucanstvom (tipa, zoofilija, pedofilija, homoseksualnost i drugi neateisticki sportovi) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука