Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Aj pa tako odoh da spavam. homoseksualnost je izbor! 

Homosexalnost je izbor isto koliko i heterosexualnost.

Ne zaboravi da kazes svesteniku da ti je Bog javio da je stvorio homoseksualce. 

Ne, oni su samo stvoreni, nastali su sami od sebe... iz vaduha... ne treba to Bog da mi javi, ako nesto postoji u ovom svetu Bog ga je stvorio. 

Reci cu svesteniku da me je Bog stavio na veliki test i iskusenje. Stavio je ispred mene jednog brata kom sam hteo svasta da kazem a nisam. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Dobro je... vratili smo stvari na stari kolosek.

Humor ili sarkazam se automstski svrstavaju u prozivke  i provokacije... To je prirodno stanje stvari, ovo do sad "insistiranje na humoru" vam je bas bilo deplasirano i ja sam ispravno od starta na to ukazivao i bas volim kad okolnosti ucine da budem  u pravu ^^

Eh a kad se samo setim kakvim ste me sve epitetima pocastili na ovoj temi a sve pod plastom "zajebancije"... 

Ниси ти крив. Ти и не можеш да будеш крив. Ја сам крив, деифнитивно.

Уздравље!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ниси ти крив. Ти и не можеш да будеш крив. Ја сам крив, деифнитивно.

Уздравље!

Sto kod tebe uvek neko mora da bude kriv?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

И једно и друго је прошло време. Треба ти давно прошло и прошло. "Бејах отишао, па се вратих." Или ако хоћеш да звучиш мање архаично, онда: "Био сам отишао, па сам се вратио."

...ili "otisao, pa se vratih" proslo vreme + aorist

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Homosexalnost je izbor isto koliko i heterosexualnost.

Ne, oni su samo stvoreni, nastali su sami od sebe... iz vaduha... ne treba to Bog da mi javi, ako nesto postoji u ovom svetu Bog ga je stvorio. 

Reci cu svesteniku da me je Bog stavio na veliki test i iskusenje. Stavio je ispred mene jednog brata kom sam hteo svasta da kazem a nisam.

DA tacno nastali su sami od sebe kao i sto je djavo nastao bez Boga.

Neverovatno ti je Bogoslovlje.

Da mislim da sam Hristos ja bi to i napisao ali to govori o tebi vec citav tvoj zivot pravis konstrukcije jer izbegavas argumente. Ne daj Boze da ti nisi najpametniji na svetu el da?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

I jos jednom se izvinjavam braci sto sam koristio njihove postove koji su imali snazan kontekst dijaloga sa oblakom. Izvinjenje ide sto to jasno nisam napisao pa je sve izgledalo nerazumljivo jer sam se ustvari obracao oblaku.

Подели на овим сајтовима

I jos jednom se izvinjavam braci sto sam koristio njihove postove koji su imali snazan kontekst dijaloga sa oblakom. Izvinjenje ide sto to jasno nisam napisao pa je sve izgledalo nerazumljivo jer sam se ustvari obracao oblaku.

Jel se ti secas kada si odabrao svoju seksualnost?

Подели на овим сајтовима

Jel se ti secas kada si odabrao svoju seksualnost?

Ponovicu i tebi oblak Hristos nije stvorio homoseksualce...

E sad te molim za strpljenje jer ti ne verujes u Boga niti verujes u palu ljudsku prirodu tako da cu opet biti nerazumljiv ali pokusacu.

Homoseksualci su podjednako gresni kao i mi. Mi se kajemo a oni paradiraju grehom.Ne mogu opravdavati ono sto moze da se promeni. Bilo je i homoseksualaca koji su se vratili (po izboru)heteroseksualnom.Sto i nije neki cin pred Bogom koji je iznad toga.

Ne zelim da im uskratim pravo na zivot vec zelim sa mog stanovista iskustva da i oni osete Ljubav Bozju gde svaka seksualnost pada pred nogama Njegovim ,pa i heteroseksualnost.

S

Подели на овим сајтовима

Ponovicu i tebi oblak Hristos nije stvorio homoseksualce...

E sad te molim za strpljenje jer ti ne verujes u Boga niti verujes u palu ljudsku prirodu tako da cu opet biti nerazumljiv ali pokusacu.

Homoseksualci su podjednako gresni kao i mi. Mi se kajemo a oni paradiraju grehom.Ne mogu opravdavati ono sto moze da se promeni. Bilo je i homoseksualaca koji su se vratili (po izboru)heteroseksualnom.Sto i nije neki cin pred Bogom koji je iznad toga.

Ne zelim da im uskratim pravo na zivot vec zelim sa mog stanovista iskustva da i oni osete Ljubav Bozju gde svaka seksualnost pada pred nogama Njegovim ,pa i heteroseksualnost.

S

Ovo sto si napisao nema ama bas nikakve veze sa mojim pitanem. Kontam ja te tvoje stavove, nema potrebe dodatno da ih objasnjavas.

Takodje znam da si rekao da je homoseksualnost izbor. Zato te pitam ponovo, ako je seksualnost nesto sto se bira, da li se ti secas kada si izabrao da budes heteroseksualan?

Realno, prosto je pitanje.

A druga stvar- Otkud tebi pravo da bilo kome nameces svoj pogled na svet kao najbolji? Imas pravo da verujes da je najbolji ali nemas ama bas nikakvo pravo da ikoga na silu teras da "oseti ono sto ti osecas".

Da to jeste tako kao sto kazes, oni bi na tvom primeru sami videli kako je to divno i bajno i sami bi presli na tvoju stranu....

Al kao sto primetismo na jednoj drugoj temi, niko ne misionari licnim primerom... svi bi samo da zabranjuju, ukidaju, utuvljuju, prevaspitavaju...

Подели на овим сајтовима

DA tacno nastali su sami od sebe kao i sto je djavo nastao bez Boga.

Gluplje poredjenje u zivotu nisam procitao. Homosexualnost ti je (verovatno) poremecaj u organizmu zbog kog proizvodis vise zenskih hormona. Ono sto ti kazes jeste da je neko izabrao da mu telo proizvodi vise zenskih hormona?!? Da je doneo svesnu odluku?

Izvini ali vecu glupost u zivotu od te procitao nisam. I batali me vise sa time koliko ja poznajem Hriscanstvo, poznajem ga dovoljno da znam da ovakve gluposti nisu deo dogme vec tvoji stavovi.

Ne kapiras, Bog je stvorio i homosexualnost i heterosexualnsot. Izbor  o kom ti pricas je izmedju bluda i ljubavi a ne izmedju homo i hetero sexualnosti.

Da mislim da sam Hristos ja bi to i napisao

Ti se postavljas ko da si prva generacija apostola lichno, osudjujes moju veru i moje stavove o veri kao da si dobio neki autoritet da to radis. 

Ja tvoju veru tako nisam. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@ Volim_Sina_Bozjeg:

Има ли ишта на овом свету што није створио Бог?

Теологисање ти је на климавим ногама, и ма колико се устручавао да ти ово кажем - Милосављевић је много ближи од тебе.

Основе Догматике: Бог Отац ствара за Сина и кроз Сина Духом Светим.

Дакле, не ствара (није узрок постојања ) Син, него Отац.

А ми смо ти који својим избором кваре природу и остављају последице (до ко зна ког колена) својим потомцима, па се они пате са таквим наслеђем. (ОВО ГОВОРИМ ЊЕМУ КАО ВЕРУЈУЋЕМ, АТЕИСТИ ИМАЈУ ДРУГАЧИЈЕ СХВАТАЊЕ, тј мутације виде као случајност а не последицу греха, мада би се нпр на нивоу мутација ДНК узрокованих конзумирањем канцерогених супстанци могло разумети као грешка коју ми уносимо и остављамо потомству)

Тачно си приметио-да је Лот био спреман да се подигне на Божији позив, али не заборави две ствари-прво, да им је допуштао да буду то што јесу на њихову пропаст, а друго-прочитај боље причу, да ли је имао љубави према њима (зетови су погинули као колатерална штета или...?):

"Тада она два човјека рекоше Лоту: ако имаш овдје још кога свога, или зета или сина или кћер, или кога год свога у овом граду, гледај нек иду одавде; (видиш колика је милост Господња да хоће и грешнике које је он везао својом љубављу за себе да спасе-чиста Есхатологија)
Јер хоћемо да затремо мјесто ово, јер је вика њихова велика пред Господом, па нас посла Господ да га затремо.
И изиде Лот, и каза зетовима својим, за које шћаше дати кћери своје, и рече им: устајте, идите из мјеста овога јер ће сада затрти Господ град овај. Али се зетовима његовијем учини да се шали. (уп. Ноје)
А кад зора забијеље, навалише анђели на Лота говорећи: устани, узми жену своју и двије кћери своје које су ту, да не погинеш у безакоњу града тога.
А он се стаде шчињати, те људи узеше за руку њега и жену његову и двије кћери његове, јер га бјеше жао Господу, и изведоше га и пустише иза града. (ето што послуша Лот из прве, толико да су њега и његове изнели на рукама да не погине)
И кад их изведоше напоље, рече један: избави душу своју (а тело? Друга тема, душа=нефеш=биће) и не обзири се натраг, и у цијелој овој равни да нијеси стао; бјежи на оно брдо, да не погинеш.
А Лот им рече: немој, Господе!
Гле, слуга твој нађе милости пред тобом, и милост је твоја превелика коју ми учини сачувавши ми живот; али не могу утећи на брдо да ме не стигне зло и не погинем.
Ено град близу; онамо се може утећи, а мали је; да бјежим онамо; та мали је, те ћу остати жив.
А он му рече: ето послушаћу те и зато, и нећу затрти града, за који рече.
Брже бјежи онамо; јер не могу чинити ништа докле не стигнеш онамо. Зато се прозва онај град Сигор.
И кад сунце ограну по земљи, Лот дође у Сигор.
Тада пусти Господ на Содом и на Гомор од Господа с неба дажд од сумпора и огња,
И затр оне градове и сву ону раван, и све људе у градовима и род земаљски.
Али жена Лотова бјеше се обазрела идући за њим, и поста слан камен." (неке људе не вреди ни спасавати, али ето докле иде Божија милост-да се и такав спасе ако се опамети-и докле иде људска пропаст-да се одрекне спасења и поред помоћи).

Драги мој брате у Христу, ово је поучна прича о љубави Божијој, спасењу грешних и одрицању људи од Бога, а не о великој праведности Лота, пре ће бити да се овај Авраамовим молитвама спасао. И о томе ћу учити своју децу такође.
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Као што је тама супротност светлости, тако је и интелект тама разуму,

Разуман човек тежи духовносзи и верује у Бога док се неразуман ослања на интелект и негира постојање духовности.

Може ли разуман рећи шта неразумноме, а да овај то разуме? не!

Разуман се ослања и на разум и на интелект а неразуман само на интелект!

Неразумни на форуму који се бави духовношћу мисли да има шта паметно да каже, иако је неспособан да схвати духовно.

А и онај који мисли да је духован а упушта се у расправе са неразумнима није далеко од њих одмакао!

Подели на овим сајтовима

Janko gde sam ja u suprotnosti sa ovim tvojim nacinom razmisljanja?

Ja pozivam homoseksualce u Crkvu Zivoga Boga jer cine greh!

Takodje ih pozivam da taj greh uvide i priznaju jer milost Bozja jeste Crkva.

Ne tolerisem samo to da se homoseksualnost pripisuje Bozjem delu.

Sve drugo mozemo da ubacimo i dalje u dijalog i ne znam sto nisi nastavio nase razmisljanje da li je homoseksualnost urodjena i zbog cega ili je izbor sto ja zagovaram i ne znaci da sam u pravu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...