Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jel ti razlikujes zabranu pristupanja pricescu (epitimiju) od zabrane koju cini drzava? Mladen i ostali konstantno pricaju o pravu da organizuju setnju i sve ostalo, a ti pricu skreces u jednu potpuno drugaciju stranu, kako bi dokazao da je zabrana opravdana i dobra.

Za spasenje dushe i tela je zabrana dobra. zakone pisu ljudi i potpuno ih odvajam od epitimije. Kontekst gde sam iskoristio epitimiju jeste u delu gde mladen kaze da zbog slobode zabrane ne postoje u pravoslavlju.

i ne zanima me da li setaju ili ne mene zanima kad se radujem i verujem da ce nekima od njih Hristos pomoci.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Za spasenje dushe i tela je zabrana dobra. zakone pisu ljudi i potpuno ih odvajam od epitimije. Kontekst gde sam iskoristio epitimiju jeste u delu gde mladen kaze da zbog slobode zabrane ne postoje u pravoslavlju.

Nije lepo da lazes, ja nisam rekao da u pravoslavlju ne postoje zabrane vec da ne postoji zabrana da se greh cini. 

Primer koji si ti naveo je zabrana na pricesce ali niko ne moze da zabrani gresniku da bude gresan, samo gresnik sam sebi moze takvu stvar da zabrani.

Za spasenje dushe i tela je zabrana dobra.

Zabrana gej parade u najmanju ruku nikakav uticaj nema na spasenje duse i tela, a verovatno ima anti uticaj t.j odvuci ce ljude od Hristosa. 

i ne zanima me da li setaju ili ne mene zanima kad se radujem i verujem da ce nekima od njih Hristos pomoci. 

Sumnjam u iskrenost ove recenice, jer si potrosio  vise sati na to objasnjavajuci mi zasto po "pravoslavlju" nije dobro da se setaju, a sada kada si sateran u cosak povodom te slabe lichne teologije koju si predstavio ovde..sad kao nemas nista protiv parade.

Neka mi Bog prosti ako gresim i sto ti kazem ovo ali aj ne vidim drugi nacin. Ali ako te zanima spasenje drugih ljudi kao sto tvrdis, ti nikadan e bi zeleo da psotavljas tako neprijateljsi stav prema homosexualcima, kao da je njihovo samo postojanje za Crkvu nepozeljno toliko da ne mogu da se prosetaju 300 metra. 

Ja ne mislim da to ti mislis, ali svakako taj utisak ostavlajs na njih.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nisam video gde si ti teoloshki bio jaci ali sam video da mislis da je Homoseksualnost Bozje delo kao sto si sam priznao.

Ja bi da smanjim i uprostim debatu....Postoji zabrana nije sve slobodno i liberalno i samo bi lagao homoseksualce koji hoce da pridju Crkvi.

Kad krsis zabranu nije po Bozjoj Volji ali on to ipak dopusta. Ja bi im savetovao da ne krse zabranu i izadju iz greha jer jedino to Bog i smera kad gresniku dopusta.

Postoji zabrana da se greh cini sta je sa tobom?

Evo ti praroditelje zabranjeno im je da jedu sa drvca poznanja!

Подели на овим сајтовима

Imam bre neprijateljski stav prema homoseksualcima koji ne priznaju da vrse greh i koji ga propagiraju. (greh stetnost besmisao)

Srecom pa u Crkvenoj zajednici ima i ljudi koji umeju da se mole i za neprijatelje ja moram priznati da nisam na tom nivou ali se radujem svakom pokajanju.

Подели на овим сајтовима

Nisam video gde si ti teoloshki bio jaci ali sam video da mislis da je Homoseksualnost Bozje delo kao sto si sam priznao.

Ja bi da smanjim i uprostim debatu....Postoji zabrana nije sve slobodno i liberalno i samo bi lagao homoseksualce koji hoce da pridju Crkvi.

Kad krsis zabranu nije po Bozjoj Volji ali on to ipak dopusta. Ja bi im savetovao da ne krse zabranu i izadju iz greha jer jedino to Bog i smera kad gresniku dopusta.

Evo ti praroditelje zabranjeno im je da jedu sa drvca poznanja!

A zabrane diskoteka i splavova? Zabrana Guce i Exita? Kad ces to?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Kako li americka drzavna administracija stigne da ih sve poplaca, ccc...

meni bitno da moji cekovi stizu redovno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ja nigde teoloski nisam bio jaci jer nemam potrebu da budem teoloski jaci jer ne diskutujem o teoloskim temama. Diskutujemo o ovozemaljskom pravu ljudi koji ne veruju u Hristosa. 

Ajde ne lazi vise, ngde nisam rekao da ne postoji zabrana. Ali ne postoji zabrana na to da budes gresan. A tu laz ti serviras kao da su svi u crkvi savrseni i bezgresni. Ako je tako, onda me odmah isterajte iz crkve jer nit sam savrshen nit sam bezgresan.

Ja bi im savetovao da ne krse zabranu i izadju iz greha jer jedino to Bog i smera kad gresniku dopusta.

Ja bih tebi savetovao da prihvatis dve stvari:

1. Neki ljudi nisu hriscani. Za njih je njihova homosexualnost nesto sto ih cini srecnim. Ako se tako osecaju i ako ne osecaju potrebu za bogom i za crkvom ja (ni ti ) ne treba da ih silimo da tu dolaze. Mozda crkva nije njihov put, ti nemas pravo da im preko drzave nameces sta je njihov put. Ja podrzavam njihovo pravo da traze svoju srecu a ti si ubedjen da oni srecu jedino preko hrista mogu da nadju i to hoces da im nametnes na jedan inkvizicijski nacin. Ja zelim da ljudi budu srecni i da traze svoju srecu, ja sam nasao moju srecu gde sam je nasao i nemam nikakvo pravo da druge teram da to prihvate. 

2. Ne postoji nikakva zabrana da ne smes da budes gresan to sam ti objasnio gore. Dakle svi smo mi u crkvi gresni, gresni smo rodjeni vecina ce verovatno gresna da umre. Greh je prirodno stanje trenutnog coveka. Tako da greh ne mozes nikako da zabranis. Samo ce se retki upokojiti bezgresni svi ostali nemamo te kvalitete da to postanemo. MI treba da se trudimo da tezimo tom stanju.

Ne znam sta je sa tobom. Ja ne dolazim u crkvu da bih bio sa pravednicima vec sa gresincima. Od vas bezgresnih pravednika bezim u sirokom luku. 

Подели на овим сајтовима

Imam bre neprijateljski stav prema homoseksualcima koji ne priznaju da vrse greh i koji ga propagiraju. (greh stetnost besmisao)

Pokajanje i priznanje je izmedju njih i Gospoda, ne znam sta se ti tu mesas kao da si neki posrednik. Ne znam odakle tebi ideja da iams pravo da prisiljavas nekog na pokajanje. 

Подели на овим сајтовима

Pokajanje i priznanje je izmedju njih i Gospoda, ne znam sta se ti tu mesas kao da si neki posrednik. Ne znam odakle tebi ideja da iams pravo da prisiljavas nekog na pokajanje.

Ne prisiljavam nego tvrdim da nema spasenja bez pokajanja. Oni umiru idu ravno u smrt ako ne bude kod njih pokajanja. Eto koliko sam ja naucio o veri i koliko zelim da im to jasno kazem a ne da uvijam u lazne bombone.

Nemam nista protiv coveka imam protiv greha!!!

A ako njih bas zabole za pokajanje ja cu se okrenuti ciste dushe i produziti dalje.

Ako nista drugo nikad nisam spomenuo da je agresija dobra protiv gej populacije ali takodje kazem da je Istina neophodna.

Подели на овим сајтовима

Ne prisiljavam nego tvrdim da nema spasenja bez pokajanja. Oni umiru idu ravno u smrt ako ne bude kod njih pokajanja. Eto koliko sam ja naucio o veri i koliko zelim da im to jasno kazem a ne da uvijam u lazne bombone.

I vec si im to rekao milion puta i niko te nije sprecavao. U cemu je problem?  

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Dobro,neka bude da je tako. Mnogo si mi konfuzan. :) 

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Bori se i ti malo za nesto mene ubise homoseksualci :)

A šta kažeš da se ti za promenu maneš "grešne" manjine (homoseksualaca) i pređeš na argumentaciju protiv grešne većine (alkoholičara, predbračnog seksa i drugih stvari) ... kad već voliš toliko da gugučeš protiv jedne pojave, ko da si ne daj Bože, okružen napdanim homoseksualcima u komšiluku.  ;)

Isto, šta kažeš na to da mladima savetuješ da se što pre žene i udaju i imaju desetoro dece jer inače čine greh ... a ti si rekao da moraš uvek reći istinu svakome?  :0205_whistling:

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Ako nista drugo nikad nisam spomenuo da je agresija dobra protiv gej populacije ali takodje kazem da je Istina neophodna.

Sta je zabrana okupljanja ako ne agreisija?! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...