Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomenuo si sebe kao nekrofila, a ne kao zoofila u primeru sa decom (da ne citiram pet puta isti post) ... a još nisi odgovorio da li bi voleo da neko bez tvoje volje skrnavi tvoje telo posle smrti. 

Oni su dali glup primer da bi neko mozda nekad dozvolio da mu se skrnavi sexualno telo posle smrti. Sanse su ravne nuli da bi to ikad iko dozvolio ili pozeleo. Nego ajde da pricamo o izmisljenim glupostima kada ne mozemo da diskutujemo o realnim trenutnim stvarima. 

Vidis da jadni nemaju vise kvalitetan argument pa lupaju gluposti tipa mahanje repom od strane psa ili da dete koje nema nikakvu sexualnu ceznju moze da pozeli seks?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Da to mi uopste ne smeta. Svinja je prehrambena zivotinja ne sexualni objekat. Jedno je ubiti svinju da je pojedes to je nesto sto jednostavno tako mora a drugo je maltretirati svinju time sto je teras da radi nesto sto ne mora. 

Stavljanje svinje na razanj nije odnos, sexualnost i brak jesu odnos. Za odnos ti treba volja. 

A jesi li ti siguran da bi svinja radije na razanj nego pred maticara?

To bi bilo divno ... organizovati prvo vencanje coveka i zivotinje u Srbiji ... kakav bi to bio iskorak za nas u buducnost .. Cela Evropa bi nam zavidela ...na slobodi ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A jesi li ti siguran da bi svinja radije na razanj nego pred maticara?

Ne radi se o tome sta bi svinja, radi se o tome da je u sluchaju klanja svinja objekt prava a u sluchaju stavljanja pred maticara morala bi biti subjekt. 

Dakle radi se o tome sta bi covek, covek koji bi svinju pred maticara trazi od drzave da u ovom sluchaju postuap sa svinjom kao sa subjektom prava, jer je vencanje pravni odnos dva subjekta prava. 

Dok je klanje odnos subjekta i objekta prava. 

Подели на овим сајтовима

Dete od 10 godina ne moze da kaze da voli, jer dete od deset godina josh nije sigurno kako se zove, uospte nije sopznalo svoju sexualnost. 

Sexualni odnosi sa psom su iskoriscavanje psa, mahanje repicem nije znak odobravanja, mahanje repom moze da bude znak i agresije. To je iskoriscavanje zivotinje.

Ako mrtav covek da saglasnost da bude sexualno iskoriscavan povodom svoje smrti, neka bude.

Isto i za incestare. 

Incestarima bih ja lichno dao bracno pravo, ali im ne bih dao da usvajaju decu. 

Dansnja deca znatno brze evoluiraju..i sexulano sazrevaju....i ko si ti da im uskracujes slobodnu volju i sexulanost?Mahanje repicem znak agresije kod psa?Au mile....Pas kad je agresivan ne mrda repom ...

A klanje ti nije iskoriscavanje?A muzenje mleka ti nije iskoriscavanje?

Kako to mislis povodom?Mislis nakon smrti?Zamisli da to bude neki tvoj bliski rodjak....tebi verovatno bi to bilo sjajno.....covek je izrazio svoju slobodnu volju ...e moj liberalu......

A sto da ne das pravo na decu incestarima?Pa eto tu imas dve slobodne volje..sta ti sad tu smeta?

Подели на овим сајтовима

Dansnja deca znatno brze evoluiraju..i sexulano sazrevaju....i ko si ti da im uskracujes slobodnu volju i sexulanost?

Дати слободну вољу некоме ко није спреман и незна да управља својом вољом је играње са животом тог детета. Јер уз слободну вољу иде и одговорност за коју деца нису спремна.

Да појасним: мој пријатељ је своме детету, које живи са другим родитељем јер су разведени, дао слободу да оно само одлучи када ће се видети сем суботом кад је долазила код њега. И шта се десило. дете није било спремно да преузме одговорност и да се користи слободом која му је дата и виђали су се само суботом. Али је зато у својој деветнаестој пребацила оцу да она никада није имала оца, Није имала ко би преузео одговорност уместо ње. Деци је то неопходна ствар у васпитању. Није добар родитељ онај ко деци даје превише слободе, јер таква деца неће касније у животу знати када треба да се зауставе у својим страстима и погрешним љубавима.

Подели на овим сајтовима

Mahanje repicem znak agresije kod psa?Au mile....Pas kad je agresivan ne mrda repom ...

Evo ti dogo argntino kako davi pumu, sta radi ovo repom?

http://www.youtube.com/watch?v=jqgndJqondg

necu da ti odgovaram na ostalo, ispasce da ocu da te ponizavam...

A ovo o psima da ti odgovorim da te sutra dan sluchajno ne povredi neki pas... kada pomislis da je srecan jer mase repom. (: ko zna kako ces ti to da intepretiras...

Подели на овим сајтовима

Dok je klanje odnos subjekta i objekta prava. 

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Sta ste to konzumirali za vreme mog odsustva sa foruma ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Sta ste to konzumirali za vreme mog odsustva sa foruma ....

Ja ti samo objasnjavam pravna resenja. Ja nisam zastupnik prava zivotinja.. niti to imam nameru da branim.

Подели на овим сајтовима

Ma nista nismo konzumirali nego se senka zaljubio u jednu lepu kucku i trazi sad posto ne ugrozava nikog da mu dozvole brak i pravo nevinog poljupca u parku.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pomenuo sam sebe kao zoofila prati fabulu od pocetka

Daj čoveče, zar moram sto puta da ti napominjem šta si napisao ...  joooj

STA TEBI ZAPRAVO SMETA OKO TOGA  DA SE 300 ZOOFILA,PEDOFILA,NEKROFILA,I INECESTOIDNIH PROSETA I KAKO TO TEBI U ZIVOTU SKODI, KAKO CE TA IZMISLJENA PROPAGANDA I IDEOLOGIJA TEBI ZAPRAVO DA SKODI I STA ONA IMA ZA CILJ STO JE PROTIV TVOJIH LICHNIH INTERESA I STO UGROZAVA TVOJE POSTOAJNJE?I STA TEBI SMETA AKO SVI ONI DOBIJU PRAVO DA USVAJAJU DECU I DA IMAJU BRAK NA KOJI NACIN TO TEBE LICNO UGROZAVA AKO JA VOLIM DA BUDEM U BRAKU SA LESOM I DA UZGAJAM DECU ?

I onda ispada da ja prvi pominjem decu, pa ti ja pokažem da nije tako, pa ti kažeš kako nisi nikada pomenuo decu ... pa ti ja kažem kako si pomenuo u primeru sa nekrofilima, pa ti kažeš da si pominjao zoofile ... Ako i posle ovoga ti i bratija budete hteli da igrate igru podmetanja biću prinuđen da vas sve kolektivno oteram u tri lepe a to ne želim.  :D  Zato te molim da se ovde zaustaviš ... i da mi ne učitavaš ono što nikada nisam napisao. 

I ako je tebi zaista isti jedan homoseksualac, i jedan zoofil, pedofil ili nekrofil ... pod hitno na remont moralnog sistema.

Deca u Rusiji bi trebalo da budu zaštićena od svakog vida seksualne propagande što uključuje i polugole žene na reklamama, slike kako je muškarac subjekt, a žena objekt, reklame raznoraznih tableta i slično.  0703_read

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Prestanite kao deca da pravite retardirane paralele. Ako niste zreli za normalnu diskusiju oslobodite temu od svog prisustva i time doprinesite podizanju kvaliteta rasprave.

Poceli ste sa odobravanjem zoofilije kao satro kroz zajebanciju, a sad vidim i pedofilijom bi ste malo da se prozebavate. Sram vas bilo. 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

NA KOJI NACIN TO TEBE LICNO UGROZAVA AKO JA VOLIM DA BUDEM U BRAKU SA LESOM I DA UZGAJAM DECU ?

Jedina prava koja zivotinje imaju danas jeste da bivaju besmisleno ubijane i muchene, a ti mi pricas o bracnim pravima, gde izjednacavas zivotinju sa osobom(covekom) stvarno je idiotski, i van tih prava zivotinje su apsolutni objekti prava. 

Inache nemam nista protiv da zoofil uzgaja decu. Sve dok svoju zoofiliju ne ispoljava pred tom decom. U tom sluchaju bi mu deca bila oduzeta podjednako kao roditeljima koji vode ljubav ispred svoje dece. 

Ti mene nikako ne ugrozavas, ja nemam nista protiv toga.

Verujem da neko ako je zoofil moze da bude podjednako doabr roditelj kao i svako drugi. To jest verujem da sexualna orjentacija nema nikakve veze sa odgajanjem dece.

Nekrofilu ne bih dozvolio jer je nekrofilia uglavnom produkt nekog drugog mentalnog obolenja, tipa ubice koje zele nad svojim "trofejom", ljudi koji zele apsolutnu kontrolu i ni trunku odbijanja, ili ljudi kojima je voljena osoba preminula ali oni su pali u toliku depresiju da bi i sa lesom.

Kada si pokrenuo te teme. Drugim recima necorofili su nestabilne lichnosti koje ugrozavaju decu.

Homosexualci sa druge strane ne ugrozavaju decu. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...