Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Како не може да да сагласност? Јел махне репом срећно кад га види? Значи, оће, него се прави фина пред другима, а овамо га мами.

То је ко у оном вицу кад дође Тарзан код Мује. 

Види мачку, она мјаукне, а Тарзан Муји "Мујо, не шутирај више јадну мачку!"

Види куче, оно залаје Тарзану, а Тарзан Муји  "Мујо, нахрани ово јадно куче бре!"

Виде козу, она замекеће, а Мујо ће Тарзану "Лаже курва, Тарзане, ништа јој не веруј!"

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ako pronadjes nacin da pas da svoju saglasnost da zeli takvu zajedicu s tobom, aferim! Neka vam je srecno i bericetno.

Mada s obzirom da u istoriji ljudske civilizacije jos ni jedan pas nije pokazao sposobnost prezentovanja razuma kroz komunikaciju, mislim da ces imati poteskoca.

A, ako i bez njene saglasnosti udjes u tu vezu, onda si monstrum koji seksualno zloupotrebljava zivotinje.

Isto je i kod nekrofila.

Isto i kod pedofila.

isto i kod vas zoofila...

Ps. Evo cetvrti put citam ovaj post, i ne mogu da se nacudim kolko su to logicki proste stvari (level: obdaniste) pa opet mnogi iz teme u temu pokazuju zastrasujucu nesposobnost da taj koncept razumeju...

Zanimljivo... Zaista zanimljivo...

Pa kako nema saglasnosti..mase repicem...sta oces na srpskom da ti se obrati...... vidi bezobraznog ateistiko-homesksualnog konzervativca...ti ces da odredjujes da li je neko monstrum..i meni i mojoj kuckici da usktatis pravo na slobodnu ljubav,brak i decu? :ladan:

Подели на овим сајтовима

Ako neko zeli nesto da uradi, on ce svakako da nadje opravdanje za svoj postupak... vidim da zoofilima sa foruma mahanje repa zivotinje moze da se protumaci kao pristanak na seksualne radnje... fant-asticno...

Moracu da udarim print screen ove stranice dok neko nije pobrisao... genijalan materijal za neke anticrkvene fb stranice :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Nesto protiv prirodno im je logicno a nesto osudjuju tek toliko da se pokaze da drze svet na rukama kao atlas.

Na tvoju zalost, zoofilija je zabranjena i bogami ce tako ostati ;)

Подели на овим сајтовима

Nesto protiv prirodno im je logicno a nesto osudjuju tek toliko da se pokaze da drze svet na rukama kao atlas.

Ma ateisticko-homoseksualni konzervativci...strasno je da je neko toliko zaostao u 21 veku...... joooj

Подели на овим сајтовима

Pa kako nema saglasnosti..mase repicem...sta oces na srpskom da ti se obrati...... vidi bezobraznog ateistiko-homesksualnog konzervativca...ti ces da odredjujes da li je neko monstrum..i meni i mojoj kuckici da usktatis pravo na slobodnu ljubav,brak i decu? :ladan:

Znam da ne mozes protiv sebe senko ti si za tu kucku rodjen a i ona je stvorena za tebe sram ih bilo kako ne vide sve sto ti je zapisano u genima.

Evo dodjite kod mene ja sam dovoljno liberalan da mi ne bi smetala vasa javna ljubav u mome dvoristu jer znam da bi ona zelela da bude u prirodnom ambijentu.

Boricemo se i da vam svaki park bude spavaca soba jer njeni geni to zahtevaju.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ljudi vi jednostavno niste normalni i treba da se lecite. Seks sa zivotinjom nije normalan i mahanje repom NIJE znak odobravanja!

Pocinje da me boli glava od vasih postova  i to se desava prvi put od kad sam se registrovao na ovaj forum jos pre par godina... 

Подели на овим сајтовима

Na tvoju zalost, zoofilija je zabranjena i bogami ce tako ostati ;)

i na tvoju zalost pederski brakovi i usvajanje decu su zabranjeni...i bogami ce tako i ostati...a ti se seli u eu pa se s njima trpaj u p..u....i zeni..

Измењено од Иван Цветковић
Уместо слова стављене су тачке. Обратите пажњу на речник. Администрација.
Подели на овим сајтовима

Znam da ne mozes protiv sebe senko ti si za tu kucku rodjen a i ona je stvorena za tebe sram ih bilo kako ne vide sve sto ti je zapisano u genima.

Evo dodjite kod mene ja sam dovoljno liberalan da mi ne bi smetala vasa javna ljubav u mome dvoristu jer znam da bi ona zelela da bude u prirodnom ambijentu.

Boricemo se i da vam svaki park bude spavaca soba jer njeni geni to zahtevaju.

ti si divan covek..za razliku od ovi atestiranih homo konzervativaca... :D   

Подели на овим сајтовима

Vi samo mislite da se krijete iza sarkazma... zapravo je jovo jedna bolno istinita tema.

Ne znam da li vam Biblija diktira da povlacite paralele izmedju ljudi i zivotinja ,a li ja ipak biram da pre svega volim ljude... 

Molim vas najiskrenije, skoncentrisite se na jedan minut samo, jer, verujte mi, ovo su logicke stvari na nivou obdanista i samo tracak koncentracije je dovoljan da se razumeju:

Ako dve svesne odrasle osobe dobrovoljno stupe u seksualni odnos onda je to njihova stvar i tu nema niceg loseg ni po koga osim mozda po njih same ali su odrasli pa mogu da snose posledice za svoje postupke.

Zivotinja NE MOZE da da saglasnost za seksualne radnje bilo kojeg tipa. NE MOZE da se dogovori oko toga da li nesto zeli ili ne. I svaka upotreba zivotinje  za bilo koju svrhu osim onih koje joj instinkti nalazu je zloupotreba  a ako je  u pitanju seks onda je to izivljavanje najgore vrste.

Molim vas samo mi recite da ste razumeli. I ja necu vise da ucestvujem  u ovoj temi, obecavam. Samo mi potvrdite da vam je jasno ovo sto pisem ali bez sarkazama jer ste za njega bolno netalentovani. ( vernici ste pa vam po prirodi humor nije jaci talenat)

Подели на овим сајтовима

Ako neko zeli nesto da uradi, on ce svakako da nadje opravdanje za svoj postupak... vidim da zoofilima sa foruma mahanje repa zivotinje moze da se protumaci kao pristanak na seksualne radnje... fant-asticno...

Moracu da udarim print screen ove stranice dok neko nije pobrisao... genijalan materijal za neke anticrkvene fb stranice :D

Синко, проучи мало боље сарказам. Знам да је потребна и доза интелигенције да би се сконтао, ал ако пробаш да расправи приступаш хладне главе, уместо као некаквом такмичењу, можда и научиш понешто.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ljudi vi jednostavno niste normalni i treba da se lecite. Seks sa zivotinjom nije normalan i mahanje repom NIJE znak odobravanja!

Овај са алу-фолијом на глави је Радовановић и он тролује. За остале си вероватно у праву...

Подели на овим сајтовима

Objasni bre vise ovom oblaku da je mahanje repom predigra i da nije kuja kriva sto je bas tebe zavolela senko.

Inace cemo da zovemo Milojkova da im ponovo u trideset strana objasni da je homoseksualnost bolest koju su ipak promenili neki fini ljudi koji postuju razlicitost u normalu.

Nadam se da cete ti i tvoja kuja isto doziveti jer ko sme da kaze da covek ne sme da se zaljubi u prirodu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...