Славен Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Значи, да сам неким случајем човек са Криптона , да ли бих спречавао геј параду својим супер моћима ? Интересантан концепт,... и проблематичан, јер велика моћ носи велику одговорност. Прва мисао би била, не бих се мешао , не приличи то супермену . Али, главни проблем је следећи, ако они изађу да шетају доћи ће народ да их туче , скупиће се разне будале и неко ће да изгуби главу и ја ћу бити крив јер нисам реаговао . С друге стране ако ускочим и побијем се да то спречим, рећи ће народ " супермен је педер и подржава геј параду", и неће ме опрати ни Дунав ни Сава . Тако да, највероватније бих отишао код гејева у лику Кларка Кента и рекао им " не шалите се главом да излазите, поломиће вас од батина, а супермен је отишао на одмор негде и ко зна кад ће да се врати", што је у ствари, одприлике, и оно што је Дачић урадио. Сад разумем човека. Niko ne sme da vas bije... Volim i ja vas... Aj sad kuci da vas niko ne bi tuko... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Мислим, у оваквој ситуацији, морао бих да одаберем страну, или онај који их брани или онај који их туче. а ја не желим да бирам ни једну. Не желим никог да тучем, а с друге стране не желим ни да једем батине због нечије луде главе , то би била моја одлука када не би било полиције а ја немам супер моћи . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Odaklet tebi da je to promocija nemorala? Stvarno si zapeo sa necim a ne umes da objasnis ko je rekao da je homoseksualnost nemoral? Daj tu odrednicu u zakonu da je i mi ostali proucimo, cisto da znamo o cemu pricas. Sta je javni moral koji stoji u odrednicama mnogih dokumenata o ljudskim pravima? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 само Не спрадм се , него ти кажем . Да је нестало полиције и да морам да узмем закон у своје руке , ја не бих имао никакву власт, нити би било иком битно моје мишљење и на крај памети ми не би било да идем по граду и изигравам полицајца, питање је да ли бих уопште могао да сачувам живу главу . С друге стране , да је после нестанка полиције сва власт и сва одговорност остала на мени и једино мени самом,као сам ја разумео концепт, теоретски у виду неког надбића, онда кажем лепо шта бих урадио . Uospte nije pitanje sta bi ti radio da nestane policija, vec da ti imas pravo da uredjujes medjuljudske odnose kako bi odredio granicu odbrane slobode naspram - diktature. Sta je zapravo sloboda a sta necija samovolja i diktatura jedne grupe ili jednog coveka nad drugim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Sta je javni moral koji stoji u odrednicama mnogih dokumenata o ljudskim pravima? Pa ajde predoci taj dokument gde je homoseksualnost nemoralna. Jos ako je stvarno ko sto kazes u "MNOGIM" dokumentina, nesumnjivo neces imati problem da to pronadjes. Ja sam tu. Cekam. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Мислим, у оваквој ситуацији, морао бих да одаберем страну, или онај који их брани или онај који их туче. а ја не желим да бирам ни једну. Не желим никог да тучем, а с друге стране не желим ни да једем батине због нечије луде главе , то би била моја одлука када не би било полиције а ја немам супер моћи . Supermen se uvek borio protiv zlikovaca i nasilnika. Tvoja verzija Supermena bi izasla pred ceo svet i rekla: "ljudi ne pravite problem, dajte neka Leks Lutor zavlada svetom inace ce sve da vas pobije. Bolje se ne cackajte i ne provocirajte ga." Taj tvoj supermen ima karakternu osobinu slicnog morfoloskog oblika kao zenski polni organ. Isto ko nasa policija. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Zabraniti paradu zato sto izaziva nasilnike je isto kao i zabraniti mini suknje jer izazivaju silovatelje ili porusiti luksuzne kuce jer izazivaju lopove. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Uospte nije pitanje sta bi ti radio da nestane policija, vec da ti imas pravo da uredjujes medjuljudske odnose kako bi odredio granicu odbrane slobode naspram - diktature. Грешиш, лепо човек каже, шта би радио кад би ти сопственим рукама морао да спроводиш закон. Не када би ти неко дао право да уређујеш међуљудске односе, него шта би било када би имао довољну силе у своји рукама да твоја воља постане закон, и какве би последице имале твоје одлуке . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 “Moći ćeš da biraš kao i svi drugi.” Kažem. “U tome i jeste stvar.” Kaže potišteno. “U čemu?” “U tome što i svi drugi mogu da biraju. Kad bih birao samo ja, to bi pravo imalo nekog smisla. Kakvog ima, kad ga imaju i svi drugi?” Borislav Pekić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Supermen se uvek borio protiv zlikovaca i nasilnika. Tvoja verzija Supermena bi izasla pred ceo svet i rekla: "ljudi ne pravite problem, dajte neka Leks Lutor zavlada svetom inace ce sve da vas pobije. Bolje se ne cackajte i ne provocirajte ga." Лекса Лутор = зликовац . Пребијеш Лекса Лутора = хвала супермене , спасио си нас . Људи окупљени да спрече параду = шарена гомила, неки традицоналисти, неки породични људи, неки беспослени, неки хулигани дошли да неког умлате . Пребијеш њих = *&*# се супермене, супермен подржава параду. У крајњој линији, супермен је обавезан као чувар реда и закона да брани педере и бранио би их, али му се не свиђа да га неко злоупотребљава за остваривање својих себичних циљева. Јел сад јасније ? Није баш све црно и бело као у стрипу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Sve nam je dozvoljeno ali nam nije sve na korist. Ovo je vise za pravoslavne ovde koji su za gej paradu puni reci hvale o Bozjoj milosti jer covek ima slobodnu volju. Treba sacuvati decu kao sto i nas cuva Apostol. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Другим речима, када бих сам био одговоран за закон , а у случају да нема противљења паради, не бих забрањивао ,иако не подржавам, јер немам право на то . Али ако постоји велико противљење , не бих волео да будем приморан да станем иза нечега што не подржавам и сматрам лошим само да бих избегао сукобе грађана. У том случају би гледао да забраним манифестацију. sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Другим речима, када бих сам био одговоран за закон , а у случају да нема противљења паради, не бих забрањивао ,иако не подржавам, јер немам право на то . Али ако постоји велико противљење , не бих волео да будем приморан да станем иза нечега што не подржавам и сматрам лошим само да бих избегао сукобе грађана. У том случају би гледао да забраним манифестацију. Nikog ne zanima sta TI smatras losim osim ako nisi vrhovni vladar autokrata pobornik totalitarizma (na sta tvoji postovi opasno mirisu) nego treba da postujes zakon. Ako zabranis paradu zbog huligana, em si prekrsio ustav em si pokazao da si nesposoban da obuzdas drustveni sljam kome si dopustio da terorise tvoje gradjane. sta ces da radis ako dodju neki militantni ateisti i kazu "svi koji dodju u nedelju na liturgiju, dobice batine a posle toga cemo da srusimo pola grada jer smo isprovocirani". Reci mi iskreno, da libi zabranio liturgiju u tom slucaju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Мислим, у оваквој ситуацији, морао бих да одаберем страну, или онај који их брани или онај који их туче. а ја не желим да бирам ни једну. Не желим никог да тучем, а с друге стране не желим ни да једем батине због нечије луде главе , то би била моја одлука када не би било полиције а ја немам супер моћи . To kao kada bi Hristos rekao za bludnicu "baš me briga, razvratna je - nek je lemaju" ... još rizikuje da ispadne da podržava nemoral ako stane u njenu zaštitu (lepa priča, iako dodata naknadno .smesko.). Sta je javni moral koji stoji u odrednicama mnogih dokumenata o ljudskim pravima? Promenljiva kategorija definisana zakonima ... a na nju ne treba da utiče trenutna većina. Ja sam siguran da većina ne voli miting DS - a, LDP - a ili neke treće političke partije, neko treći ne voli doček sportista na balkonima, ali sve to spada u slobode okupljanja. .smesko. Inače dolazimo u situaciju da možemo reći kako je nemoralno ići ulicom sa slušalicama na ušima ... ili da neka devojka ne sme da nosi kratak šorc i kratku majcu bez rukava po velikoj vrućini u gradu (dobro, to nije ugroženo jer se braći tradicionalistima dopada -_-) ... pa će neko da se seti da proglasi koka - kolu za imperijalističko piće i njenu konzumaciju proglasi nemoralnim ... i tako do sutra. Ti se naravno možeš zalagati za uvođenje totalitarizma svake vrste, ali to je jako opasno, jer je sloboda nešto najbitnije u životu ... kad je jednom izgubiš teško je povratiti nazad. 0702_read Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Nikog ne zanima sta TI smatras losim osim ako nisi vrhovni vladar autokrata pobornik totalitarizma (na sta tvoji postovi opasno mirisu) nego treba da postujes zakon. Реч је о томе шта би било ако бих ЈА и једино ЈА био закон . Нема устава, нема парламента, нема полиције, само ја. Не пратиш . sta ces da radis ako dodju neki militantni ateisti i kazu "svi koji dodju u nedelju na liturgiju, dobice batine a posle toga cemo da srusimo pola grada jer smo isprovocirani". Reci mi iskreno, da libi zabranio liturgiju u tom slucaju? Бранио бих је свим силама,а ако видим да би цена била превелика и да би било жртава, преместио бих је на друго место , тајно место , јер за разлику од параде смисао литургије није провоцирање и гурање прста у око, и није везана за место. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука