cloudking Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Neće se oni smiriti sve dok nebudu mogli da usvajaju decu, a posle toga će verovatno da traže da ne smemo da čitamo Bibliju na javnom mestu jer sadrži govor mržnje po njima... Nece oni stati dok poslednji pravoslavac ne postane gej. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 И имају сва права као и остали грађани, чиме очигледно нису задовољни. Nemaju, ne mogu da se okupe i prosetaju i kazu da su gej. Sto ti je pravo na slobodu kretanja i okupljanja, pravo na slobodu govora. T.j imaju ali neki hoce da im ukinu i konstatno rade na tome da im se to pravo uskrati. a posle toga će verovatno da traže da ne smemo da čitamo Bibliju na javnom mestu jer sadrži govor mržnje po njima... ahahahahahahahahhaahahah Neće se oni smiriti sve dok nebudu mogli da usvajaju decu, Da moram da odredim ko ce usvoji neko dete pre bih ga dao Homoseksualcima nego tebi. Homoseksualnost nije prenosiva ali zato zatupljivanje dece..... i ucenje da neki zli homosksualci imaju plan da ti zabrane da citas bibliju ili budes pravoslavac... to je po meni na granici sa deluzijom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Kao npr. zabrana nošenja krsta u nekim demokratijama. I to sam isto ishalucinirao Hoću da kažem da će u tom društvu koje vi priželjkujete bolesnici imati sva prava, a zdravi nikakva... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Nemaju, ne mogu da se okupe i prosetaju i kazu da su gej. Па не могу ни ја , ни ти, ни остали грађани, па шта нам фали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 I kažete da sam ja sujetan i namećem svoje mišljenje. To što ja mislim misli većina, a vi agresivno pokušavate da progurate svoje ideje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Па не могу ни ја , ни ти, ни остали грађани, па шта нам фали. Kako ne mozes? Sad vec pricas bezveze. Jel nikad nisi ucestvovao na nekoj litiji, demonstraciji, setnji? Ajde molim te.... Kao npr. zabrana nošenja krsta u nekim demokratijama. I to sam isto ishalucinirao Gde je to zabranjeno nosenje krsta? Hoću da kažem da će u tom društvu koje vi priželjkujete bolesnici imati sva prava, a zdravi nikakva... Slobodu kretanja, slobodu govora, pravo na imovinu, pravo na zivot itd.. svi treba da imaju. Ne znam ko je rekao da "zdravi" ne treba da imaju nikakva prava. Znash nije bas zdravo da izmisljas. Ovde se ne radi o ukidanju "zdravima" vec o vracanju "bolesnicima" prava koja im vi pokusavate oduzeti jer smatrate da su bolesnici. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Vlada Velike Britanije tvrdi da hrišćani nemaju pravo da nose krst na radnom mestu i spremna je da taj stav brani i u Strazburu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Vlada Velike Britanije tvrdi da hrišćani nemaju pravo da nose krst na radnom mestu i spremna je da taj stav brani i u Strazburu. Ja nisam bio u britaniji ali znam ljude koji rade tamo niko mi nista slichno nije spomenuo. Cvrsto sam ubedjen da si lupio neku nebulozu koju si procitao negde, ali ajd.. daj neki dokaz za tu tvrdjnu. Cak i da postoji nesto takvo, britanija ti je jedna od retkih nesekularnih drzava. .. ..... ....... A evo i nasao sam sta je u pitanju. Uopste ne banuje vlada velike britanije vec posldavac moze da brani svom zaposlenom da nosi krst dok radi. Ko po obicaju prevrnete informaciju totalno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 http://www.pressonline.rs/svet/globus/208638/zbog-nosenja-krsta-ostale-bez-posla.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Kao npr. zabrana nošenja krsta u nekim demokratijama. I to sam isto ishalucinirao Hoću da kažem da će u tom društvu koje vi priželjkujete bolesnici imati sva prava, a zdravi nikakva... Па ти се управо залажеш за такве забране. Не знам у чему је разлика између тебе и тих који забрањују крстове? Са друге стране имаш људе који су против свих забрана тог типа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Da, ali vlada to podržava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 http://www.pressonline.rs/svet/globus/208638/zbog-nosenja-krsta-ostale-bez-posla.html Kao sto rekoh, nije u pitanju vlada nego pravo poslodavca da odredi svom zaposlenom. Mada je sve jedno nebulozno da meni poslodavac odredjuje sta cu ja da nosim ispod kosulje. Da, ali vlada to podržava A kakve to veze ima sa homoseksualcima i zabranom citnja biblije? Uostalom evropski sud je stao na sranu onih koji nose krst a ne onih koji zabranjuju. p.s. malo su lose preveli. Nije u pitanju nosenje, nego pokazivanje. Da ga pokazes preko odece. U svakom sluchaju je nebulozno. A vlada je podrzala jer podrzava filozofiju da poslodavac ima pravo da trazi od svojih zaposlenih neki dresscode. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Kako ne kapiras da vlada daje ta prava poslodavcu. Da diskriminiše Hrišćane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ivane, ako ti zelis to pravo da nekome branis okupljanje onda i ja zelim to isto pravo... ...ali da zabranim svako okupljanje u crkvama. Mislim da je to posteno? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Влада уопште не би требало да се меша у однос послодавца и запосленог. То је њихов договор у који ступају и који раскидају добровољно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука