Гости Guest - . . .- Написано Јун 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Драги наши пријатељи, Велика нам је част да за новог госта на ЖРУ дивану имамо Игумана манастира Дечани- архимандрита Саву (Јањића). Тема о којој ћемо разговарати је "Црква и комуникација у 21. веку". На интернету ради од 1993. године. Почео смо са сајтом KOSOVO.COM i KOSOVO.NET још 1995 када није било друштвених мрежа. У периоду посебно између 1996 па надаље нарочито до 2005 доста је радио у Дечанима да би омогућио да се чује глас манастира и наше Цркве у једној крајње кризној политичкој и безбедносној ситуацији. Отуда и онај надимак cybermonk. Дакле, невероватно интересантна личност! Верујемо да ћете имати мнотво питања за нашег о. Саву. Видимо се у недељу, 23. јуна у 21:00! линк ће бити постављен овде на теми, на насловној страни сајта и на нашој фб страници. feeble, рада милковић, Срђан Ранђеловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odnosi s javnoscu PR Написано Јун 21, 2013 Пријави Подели Написано Јун 21, 2013 Osvrnula bih se na temu sledece konferencije, "Crkva i komunikacija u 21. veku". Sa razvojem informativnih tehnologija u savremenom drustvu i slobodnog protoka informacija, kroz razne vrste medija, dobili smo veliku i dostupnu slobodu u komuniciranju. Civilizacijska otvorenost u 21. veku, kao i sposobnost prihvatanja novih sredstava komunikacije, dovela je savremenog coveka do mogucnosti da poseduje svaku informaciju, kao i da je moze plasirati i njom kreirati sliku u javnosti. Medjutim, ova sloboda u komunikaciji moze dovesti do nezeljenih posledica po onoga koji je informaciju plasirao. Zbog toga postoje strucnjaci, koji se bave komunikacijama, to su oni, popularno nazvani portparoli, koji zastupaju institucije, licnosti, organizacije. Ali nisu to samo oni, ili cak ne moraju biti, t.zv. portparoli, to su ljudi PR-a, koji cesto mogu nastupati iz senke, oni koji kreiraju strategiju, na koji nacin i pomocu kojih tehnika komuniciranja treba doci do zeljenog imidza (slike u javnosti). Resureccion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resureccion Написано Јун 21, 2013 Пријави Подели Написано Јун 21, 2013 Mи у живимо у заблуди ако сматрамо да се нешто подразумева јер је неопходно стално проналазити нове начине да се проповеда јеванђеље, а то значи да Црква мора да савлада данашњи језик модерне комуникације. о.Владимир Замахајев Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resureccion Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Mи у живимо у заблуди ако сматрамо да се нешто подразумева јер је неопходно стално проналазити нове начине да се проповеда јеванђеље, а то значи да Црква мора да савлада данашњи језик модерне комуникације. о.Владимир Замахајев Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Dok nisam zaboravla evo problema ujedno mozda i pitanja: Dosta sam raslabljena u veri ( ili umisljam) pa se desi da me sedenje na forumu dugo naravno odvuce od molitve. Kad pogledam uvece da je 10 sati npr . a zvrjim po forumu odustajem od molitvenog pavila. :229229229: Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Овде можете да гледате тачно у 21:00, поделите ову тему са Вашим пријатељима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Ја чујем скроз ОК Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 lepo se i cuje i vidi:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Овде можете да постављате питања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 .....хвала о.Иване на организацији још једног душекорисног ЖРУ дивана.....било је задовољство слушати све вас.....много прија видети ту вашу сарадњу и заједнички труд на ширењу речи Божије.... Драшко and виноградар је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Ах... уморио сам се ја... треба и неко други да ово ради. Има их, и ред је да ме замене... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Što bi rekao Ernest Hemingvej: "Suviše je bilo lijepo da bi dugo trajalo". Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука