Jump to content

Који мобилни телефон користите?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

sony-ericsson-s312.jpg

... jer sam tako u mogucnosti.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Eee, pa bilo je krajnje vreme i ja da si kupim jedan smart phone  :)))

22.jpg

Prestigio 5430. Inače košta preko 200 evra, ali sam slučajno naleteo na neki novogodišnji popust do isteka zaliha i cenu mu spustili na 75 evra (8990 din), pa reko što da ne! 

Zasada sam extra zadovoljan!     :good2:

Подели на овим сајтовима

frapiraju me te akcije... kolko su dobre tolko ubijaju u pojam jer shvatiš da i  sa tom cenom imaju zaradu a kolka li je onda sa punom cenom?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2014. at 22:32, GeniusAtWork рече

Eee, pa bilo je krajnje vreme i ja da si kupim jedan smart phone  :)))

22.jpg

Prestigio 5430. Inače košta preko 200 evra, ali sam slučajno naleteo na neki novogodišnji popust do isteka zaliha i cenu mu spustili na 75 evra (8990 din), pa reko što da ne! 

Zasada sam extra zadovoljan!     :good2:

ne verujem da vredi te pare(200 e), ja hteo da ga uzmem... nemaju podrsku u srbiji i imaju ocaj hardver (kvalitet)

ali za 200 e je super kupovina.. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2014. at 22:59, 'Млађони рече

ali za 200 e je super kupovina.. :)

Misliš 75? Toliko sam ga platio  :)))

On 22. 12. 2014. at 22:59, 'Млађони рече

nemaju podrsku u srbiji i imaju ocaj hardver (kvalitet)

Hardver? Ne znam, sve recenzije koje sam našao o njemu upravo hvale hardver i kvalitet izrade, pogotovu Intel čip koji ima. Jedine zamerke su što mu Android nije baš najnoviji (4.0.4) i još neke ne baš previše bitne sitnice - tipa jačina zvuka, kvalitet fotki pri lošem osvetljenju, itd. A i skoro svi koji ga imaju su vrlo zadovoljni.

Zasada radi super, brz je i bez greške. Videćemo kako će da se pokaže (imam ga nedelju dana, btw).

:)

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2014. at 23:15, GeniusAtWork рече
Misliš 75? Toliko sam ga platio :)))

Ocu i ja! :O

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2014. at 23:15, GeniusAtWork рече

Misliš 75? Toliko sam ga platio  :)))

Hardver? Ne znam, sve recenzije koje sam našao o njemu upravo hvale hardver i kvalitet izrade, pogotovu Intel čip koji ima. Jedine zamerke su što mu Android nije baš najnoviji (4.0.4) i još neke ne baš previše bitne sitnice - tipa jačina zvuka, kvalitet fotki pri lošem osvetljenju, itd. A i skoro svi koji ga imaju su vrlo zadovoljni.

Zasada radi super, brz je i bez greške. Videćemo kako će da se pokaže (imam ga nedelju dana, btw).

:)         

Ја сам користио до прије мјесец дана Prestigio 4500 dual sim. Мало је рећи да нисам био задовољан. Почев од тога да на њима(Prestigio телефонима) скоро да је немогуће било инсталрати навигацију, мада је твој са једном картицом и вјероватно те то не занима, а мени је то било на неком четвртом мјесту кад сам узимао телефон. Вајбер инсталираш и свака каснија надоградња "није доступна у твојој држави". Многе ствари нису доступне у твојој држави...

Камера му је сасвим солидна. Притом је твоја резолуција, сад сам бацио поглед, доста боља од резолуције мог бившег телефона(морао сам да напишем "телефона", да не помисле људи свашта :D  ). Мом телефону лично, иако је опште-познато да ови паметни телефони гутају батерију, је много брзо нестајала батерија(чак и за андроид), јер се телефон врло брзо прегријавао. Тако да ти препоручујем одма' да скинеш неки clean master за не дај Боже.

Има много добрих особина, да не буде да мрачим. Прочитао си већ. Врло је могуће да сам ја убо неки лошији примјерак телефона, јер сам телефон набавио од једног, не баш провјереног лика, иако је ишло преко препоруке! Тако да врло лако може бити да је то у питању. Врло ријетко га људи користе, барем у мојем окружењу. Једина особа која га користи је прилично здаовољна. Тако да... Е, да. Често ћете питати "Је л' ти то самсунг?". :D  Поготово ако је бијели, као што је и на слици. А пошто си га платио 75е... Премија!

Ја сам се размишљао да узмем леново са двије картице преко ali express-а. Исто му је била цијена 70-ак евра. Рекох себи "Да пробам на слијепо, па ћу некако прежалити те паре у случају да не ваља". Спецификације су му скоро па савршене у односу на цијену, а доста људи га је похвалило. Међутим, док сам се ја премишљао шта да урадим стигла ми је понуда да купим један од алкатела за 4е!, а да притом пређем на рачун(postpaid). Те ја правац тамо и узео сам Alcatel idol dual sim:

500_500.png

До сада сам доста задовољан, а инсталирах без проблема Navigon. Тако да... :-)

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slike-uzivo/3638/Prestigio/4500-DUO/1/

Oдличан телефон. Брз, никад није закочио.Има и добар звук. Испадао пуно пута и ништа. еReader користим и то је супер. Ја сам презадовољна.

Једино фотографисање ноћу није квалитетно, треба добро осветљење.Да и батерију брзо троши.Иначе стварно је одличан.

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2014. at 23:46, drvce рече

Ocu i ja! :O

:D

Evo, ovde sam uzeo:  Link

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 23. 12. 2014. at 7:27, Сања Т. рече

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slike-uzivo/3638/Prestigio/4500-DUO/1/

Oдличан телефон. Брз, никад није закочио.Има и добар звук. Испадао пуно пута и ништа. еReader користим и то је супер. Ја сам презадовољна.

Једино фотографисање ноћу није квалитетно, треба добро осветљење.Да и батерију брзо троши.Иначе стварно је одличан.

Не знам да ли си прочитала шта сам ја написао у поруци изнад твоје, ал` ако ниси до сада, онда немој ни сада.  :D

Батерију баш брзо троши. И мени је испадао безброј пута, али никад ништа. Ма, ни огреботина Све док га нисам оставио на чувању код једног Гробара, кад смо играли фудбала против њих... За разлику од других телефона на додир, ако ми то може бити утјеха, поправка екрана ме је коштала "само" 50е!

Да, прилично је брз, камера је доста солидна, ако занемаримо ово што си написала за сликање ноћу. 

Али, све зависи од тога шта ко жели од телефона. Многе ствари су недоступне, а многе не могу да се надограде. Много брзо се прегријавао, барем овај мој. Притом, доста се спорије пунио од других телефона.

Опет кажем да можда ја нисам имао среће са избором продавца, тј. ко зна какав сам телефон добио. Јер, што рече Геније, престиђио телефоне углавном хвале они који га користе. 

Ја сам га поклонио, тако да је и даље у употреби. За дивно чудо нема примједби на његов рад. Ваљда јер се поклону у хардвер не гледа.  :D

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Леп телефон , у здрављу да те служи доста година.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 7. 2. 2015. at 19:40, Muramasa рече

Moja nova zver je spremna za upotrebu. Hardver je Samsungov (Galaxy S3), softver je Cyanogenmod 10.2, uz neke moje izmene, a zaštita je Griffin Survivor (military grade). :)

10570360_10206096689958743_7842127110251

А Wi-Fi је, претпостављам, комшијин, с обзиром на јачину сигнала?

Подели на овим сајтовима

On 7. 2. 2015. at 19:47, Ненад. рече

... да те служи доста година.

Ово бих волела да видим. Мада сумњам, брзо ће нови модели .    ( Нисам могла да одолим)  ;)

Подели на овим сајтовима

Ја користим мушки модел :D

Rhino - Rugged Android 4.1 Phone (4.3 Inch, 8MP Camera, Military Standard, Waterproof, Shockproof, Dustproof)

Military-Standard-Rugged-Android-4-1-Pho

http://www.plusbuyer.com/rhino-rugged-android-41-phone-43-inch-8mp-camera-military-standard-waterproof-shockproof-dustproof-p-3309.html

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...