Tenkista Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 nokia c3-00 http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 On 6. 12. 2013. at 10:11, Raymond Red Reddington рече kupuje li neko polovne ajfonove i pošto su ? 3 ili 4 recimo? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Сони Ериксон и ЛГ и задовољна! Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Nokia 5800 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Vodafone 555 Blue Jako mi je drag jer sam ga dobio na poklon <3 Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Ja sam uzeo evo vec 2,3 meseca ima Alcatel Idol X i za sada sam prezadovoljan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 dobio ga pre nedelju dana Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Motorola mini defy http://www.svastara.rs/vesti/zdravlje/mobilni-telefoni-leglo-bakterija i zato volim što ovaj (već dve godine) mogu da operem i još ga nisam udavila Prerasla sam menjanje telefona, čim se pojavi neki novi tako da ovaj planiram da koristim jos dugooooo za pozive, za memoriju umesto usb-a, za navigaciju Igo my way... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Црно значи да се интернет саобраћај превасходно одвија преко iOS уређаја (телефона и таблета), зелено да се превасходно одвија преко Андроид уређаја (телефона и таблета), а сиво значи да нема података. Извор Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa 015 Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 htc wildfire uzeo ga novog pre 2,5 god i jos radi ali kao sto neko rece umara svakodnevno punjenje baterije i nokiu 8850 ali onu staru sa metalnom maskicom. Pokazao bih vam je ali ne znam da okacim sliku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Што би неко рекао Ја исто имам wildfire и сваки други дан мора да се пуни. И то након што сам узео нову батерију. А претходна се пунила 8 сати и трајала мање од 24 сата Juanito, Никола Поповић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 On 26. 3. 2014. at 0:27, feeble рече Што би неко рекао Ја исто имам wildfire и сваки други дан мора да се пуни. И то након што сам узео нову батерију. А претходна се пунила 8 сати и трајала мање од 24 сата Зар не знаш за ону "народну" риму: ГДЈЕ ТИ ЈЕ ТЕЛЕФОН НА додир (ТАЧ)? - НА ПУЊАЧУ Овај мој паметњаковић, ако га имало користим, вајбер да не помињем, не може да састави један дан а да није навучен (погледај народну риму). Једина шанса да не "спава" у току ноћи је да ми wi-fi није стално упаљен, тј. да га користим само кад ми треба и да му погасим све живо, а да му освјетљење није упаљено на максимум. Tако да... Драшко and feeble је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Nokia Lumia...odlican telefon, a nije Android, no Windows Никола Поповић and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Жена је узела Nokia Lumia 925. Могу рећи само ово - када се iOS и Android поставе наспрам Windows Phone-a, изгледају као оперативни системи из прошлог века (у смислу корисничког интерфејса и искуства, не саме технологије). Биће права штета ако Windows не успе тржишту и остану ова два диносауруса (или само један од њих - Android). И то кажем као неко ко користи Apple уређаје већ годинама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Telekom Srbija dovodi iPhone u Srbiju, kakve cene možemo očekivati? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука