Jump to content

Који мобилни телефон користите?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

On 6. 12. 2013. at 10:11, Raymond Red Reddington рече

color_white.jpg

kupuje li neko polovne ajfonove i pošto su ? 3 ili 4 recimo?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

:) dobio ga pre nedelju dana :)

iphone-4-top-new-1.jpg

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Motorola mini defy

http://www.svastara.rs/vesti/zdravlje/mobilni-telefoni-leglo-bakterija i zato volim što ovaj (već dve godine) mogu da operem i

još ga nisam udavila :D Prerasla sam menjanje telefona, čim se pojavi neki novi tako da ovaj planiram da koristim jos dugooooo za pozive, za memoriju umesto usb-a, za navigaciju Igo my way...

m_img_55810.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Црно значи да се интернет саобраћај превасходно одвија преко iOS уређаја (телефона и таблета), зелено да се превасходно одвија преко Андроид уређаја (телефона и таблета), а сиво значи да нема података.

unnamed.jpg

Извор

Подели на овим сајтовима

Што би неко рекао

9ddb1122-3bbf-11e3-a127-22000a88033d-med

Ја исто имам wildfire и сваки други дан мора да се пуни. И то након што сам узео нову батерију. А претходна се пунила 8 сати и трајала мање од 24 сата :)

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2014. at 0:27, feeble рече

Што би неко рекао

9ddb1122-3bbf-11e3-a127-22000a88033d-med

Ја исто имам wildfire и сваки други дан мора да се пуни. И то након што сам узео нову батерију. А претходна се пунила 8 сати и трајала мање од 24 сата :)

Зар не знаш за ону "народну" риму:

ГДЈЕ ТИ ЈЕ ТЕЛЕФОН НА додир (ТАЧ)?

- НА ПУЊАЧУ

Овај мој паметњаковић, ако га имало користим, вајбер да не помињем, не може да састави један дан а да није навучен (погледај народну риму). Једина шанса да не "спава" у току ноћи је да ми wi-fi није стално упаљен, тј. да га користим само кад ми треба и да му погасим све живо, а да му освјетљење није упаљено на максимум.

Tако да...

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Nokia Lumia...odlican telefon, a nije Android, no Windows 

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Жена је узела Nokia Lumia 925.

lumia925_465.jpg

Могу рећи само ово - када се iOS и Android поставе наспрам Windows Phone-a, изгледају као оперативни системи из прошлог века (у смислу корисничког интерфејса и искуства, не саме технологије). Биће права штета ако Windows не успе тржишту и остану ова два диносауруса (или само један од њих - Android). И то кажем као неко ко користи Apple уређаје већ годинама.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...