Никола Поповић Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Има ли неко искуства са овим фоном? Хитно ми је. Треба ускоро да одлучим да ли да га узмем. У опцији је и овај... мислим да је бољи овај други, алкател, хвале га сви, а и мени није лош (мислим да је исто алкател), само што ја не могу да се опростим од мог ајфона, од андроида ме боли глава. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 хвала Ниџо... одо.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Има ли неко искуства са овим фоном? Хитно ми је. Треба ускоро да одлучим да ли да га узмем. У опцији је и овај... Alkatel je u svemu bolji po karateristikama. Ja bih se odlucio za Alkatel. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 мислим да је бољи овај други, алкател, хвале га сви, а и мени није лош (мислим да је исто алкател), само што ја не могу да се опростим од мог ајфона, од андроида ме боли глава. А да си студирао кинески, онда би бољи био "ЗТЕ" или "Хуавеи"... Тц, тц, тц )))))))))))))))) Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 А да си студирао кинески, онда би бољи био "ЗТЕ" или "Хуавеи"... Тц, тц, тц )))))))))))))))) ее једном кад имаш ајфон, онда ти све буде јасно, па не би га толико Кинеза имало, аман! Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 ее једном кад имаш ајфон, онда ти све буде јасно, па не би га толико Кинеза имало, аман! Hmmn nije ajfon nista specijalno. Ja sam bar tako mislio dok ga nisam uzeo, pa sam se predomislio. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Узео сам алкател. Срђан Ранђеловић, Justin Waters, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лаки Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 И даље користим једну Самсунгову "циглу" Срђан Ранђеловић and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amour Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Ja sam sto se toga tice, ostala u nekom drugom veku Prosto ne mogu da se naviknem na touch, ogroman ekran, bateriju koja traje dan... Te ostajem verna nekim starijim modelila Nokie koji obavezno moraju da imaju azerty tastaturu. Ne znam kako vama, ali meni ove smartphone novotarije nisu nista drugo do jos jedan nacin da provedete svoje slobodno vreme bazajuci po Internetu, Fejsu i sl. Kao da kompjuter nije dovoljan, jos i telefon da mi sluzi tome :-) Ali opet, to sam samo ja :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amour Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Azerty a ne qwerty samo zato sto sam zivela dugo u Francuskoj pa sam navikla, da ne bude zabune Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 bateriju koja traje dan И ја од овога излудех. Имам неки HTC и сад сам морао купити батерију пошто траје један дан а пуни се неколико сати. И ова нова траје 2-3 дана, а ако се интензивније користи нпр. wireless, опет један дан. Само што ми користи некад за интернет и навигацију, ништа више не користим осим порука, позивања и аларма... Amour је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amour Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 И ја од овога излудех. Имам неки HTC и сад сам морао купити батерију пошто траје један дан а пуни се неколико сати. И ова нова траје 2-3 дана, а ако се интензивније користи нпр. wireless, опет један дан. Само што ми користи некад за интернет и навигацију, ништа више не користим осим порука, позивања и аларма... Pa znam za muke, moj brat se isto kao pati sa njegovim htc-om Nije mi i dalje jasno da ne mogu da naprave neke izdrzljivije baterije za novu generaciju telefona... Mozda im se ne isplati :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Imam neki na preklop sto mi tasta kupila . Vrsi pos'o . Amour је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 NOKIA E72. Срђан Ранђеловић and Amour је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Neka 2 prastara modela Samsunga. Nemaju ni net, ni kameru, ma ič ništa , ali meni savršeno odgovaraju. Ni lopovima čak nisu interesantni.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука