Kolega2357 Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 ”Чисте” и андроид и iOS меморију, само на различите начине. Андроид има garbage collector, док iOS користи automatic reference counting (од пре неке верзије, до тад су програмери морали ручно да алоцирају и деалоцирају меморију, што је било pain in the ass, што би рекли Амери). To je sve isto oni sve to rade u dogovoru koće ko bolji telefon da napravi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Молим те ми реци да си трол! Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 програмери морали ручно да алоцирају и деалоцирају меморију Тако изгледа пакао за програмере... Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Тако изгледа пакао за програмере... Njima nije pakao ni malo kada jedan telefon minimum rade 100 programera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Troll it is... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Кад смо већ код телефона.Телефон и PC (пи си, а не Република Србија) у једном:http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge?c=home У првих сат времена је скупљено око милион долара, а за први дан 3,5 милиона. Dual boot Ubuntu mobile OS and Android Fully integrated Ubuntu desktop PC when docked Fastest multi-core CPU, 4GB RAM, 128GB storage ... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 htc sense Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Zavisi od sponzora... 0110_hahaha 0110_hahaha "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Zavisi od sponzora... 0110_hahaha 0110_hahaha Какав је то спонзор ако се не испрси за ајфоун... Grizzly Adams and distancirana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Какав је то спонзор ако се не испрси за ајфоун... Kaze co`ek,pokazi prstom i tvoje je..a ne,ja hocu prave vrednosti...sad nemam ni za lebac... 4chsmu1 Nego aj` moramo ziveti,makar se i nebesa srusila.. . "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Svi ovi novi mobilni telefoni su napravljeni za još bolju kontrolu ljudi. Imaju svojstva PDA uređaja ne treba ti kartica da bi ih koristio. Šta to govori da će se lakše ljudi kontrolisati u budućnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Има ли неко искуства са овим фоном? Хитно ми је. Треба ускоро да одлучим да ли да га узмем. У опцији је и овај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Već oko tri godine koristim - Nokia X2-00 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 E ja nemam, alo moram da kažem ovo da neko ne bi pogrešio da uzme. NE UZIMAJTE Telenor One Tuck ni slučajno, znam troje ljudi koji su uzli svi imaju isti problem koji se pojavi posle nekog vremena, nešto sa punjenjenjem, i odnesu ga u Telenor oni poprave vrate ga i posle dve secmice opet isti problem. Pa da se neko ne bih prevario da kupi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Има ли неко искуства са овим фоном? Хитно ми је. Треба ускоро да одлучим да ли да га узмем. У опцији је и овај... http://www.mobilmega.com/index.php/testovi/mobilni-telefoni/1200-mega-test-huawei-ascend-g510 http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/3864/Alcatel/One-Touch-Idol-Mini-OT-6012D Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука