Милан Б Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Баш тако. Поједини савесни корисници смарт телефона су прелепили изолирком ону 3Г камеру што се налази са предње стране да их телефон не би мимо њихове воље шпијунирао током дана (а сви знамо да су смарт телефони и направљени само ради шпијунаже). Ако ме се сете за дан безбедности - сете се.... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Баш тако. Поједини савесни корисници смарт телефона су прелепили изолирком ону 3Г камеру што се налази са предње стране да их телефон не би мимо њихове воље шпијунирао током дана (а сви знамо да су смарт телефони и направљени само ради шпијунаже). Ако ме се сете за дан безбедности - сете се.... Jesam u svom zilotskom stadijumu imao apokalipticne faze, ali ovako daleko nisam isao. Volio bih da makar na par trenutaka da budem u vasoj kozi da osjetim taj strahovit nacin razmisljanja i kakvim stvarima se vi zamajavate, to je cudo jedno. Ima jedan lik sa foruma ihtus, s kim sam sjedio jednom u drustvu i utripovao je da ga prate masoni, jer toboze otkrio je mracnu tajnu koju oni skrivaju od javnosti, a o navodnoj zelji da se porobi covjecanstvo. Na svaku zvonjavu telefona, ukoliko ne zna ciji je broj, prekrstavao je telefon prije nego se javi. Takodjer i kad pije mineralnu vodu posto misli da masoni drze Knjaz Milos, isto je krstio casu prije nego je popio. E tako sa ovim tvojim izjavama me podsjecas na ovog lika. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Немој ти више Колегу да овде ниподаштаваш! Он је открио овде неке ствари. А сви који шатро о томе нешто знате, ћутали сте о томе! А сад кад је човек почео да нам објашњава како раде ови радари којима лоцирају телефоне, одједном сте сви паметни и сви све знате! Још ћете и да отерате човека са форума сад кад је почео да прича истину! Е па, неће моћи! Нисам ја зато отварао овај форум! E pa ja ne mogu da govorim o stvarima za koje me iz mango loze placaju po ucinku, da drzim za zubima ono sto cujem i vidim. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Jesam u svom zilotskom stadijumu imao apokalipticne faze, ali ovako daleko nisam isao. Volio bih da makar na par trenutaka da budem u vasoj kozi da osjetim taj strahovit nacin razmisljanja i kakvim stvarima se vi zamajavate, to je cudo jedno. Ima jedan lik sa foruma ihtus, s kim sam sjedio jednom u drustvu i utripovao je da ga prate masoni, jer toboze otkrio je mracnu tajnu koju oni skrivaju od javnosti, a o navodnoj zelji da se porobi covjecanstvo. Na svaku zvonjavu telefona, ukoliko ne zna ciji je broj, prekrstavao je telefon prije nego se javi. Takodjer i kad pije mineralnu vodu posto misli da masoni drze Knjaz Milos, isto je krstio casu prije nego je popio. E tako sa ovim tvojim izjavama me podsjecas na ovog lika. Супер ми је што ниси провалио да покушавам бити саркастичан... 4chsmu1 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Супер ми је што ниси провалио да покушавам бити саркастичан... 4chsmu1 То је крајњи стадијум троловања, кад сви мисле да си ретардиран Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Кад смо већ код параноје, имам једног колегу који склапа гајгеров бројач у кућној радиности, делове наручује преко интернета и тврди да ће на тај начин да провери сваку конзерву туњевине у продавници пре него што је купи... RYLAH, Срђан Ранђеловић and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Trenutno koristim tablet sa android 4.1 OS. Steta sto nemam cirilicu, chat, he mogu da ubacujem smailove u poruku... Ima li resenja za te probleme ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Trenutno koristim tablet sa android 4.1 OS. Steta sto nemam cirilicu, chat, he mogu da ubacujem smailove u poruku... Ima li resenja za te probleme ? Cirilica bez problema postoji, treba ides na podesavanja, pa na keyboard i da uneses novu tastaturu sa srpskim rasporedom. Na koji chat mislis, od pouke.org? Ako je taj chat, to ne radi, kao ni smajliji. Softever drugacije cita, pa nece. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 То је крајњи стадијум троловања, кад сви мисле да си ретардиран Ne razumem? RYLAH and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Супер ми је што ниси провалио да покушавам бити саркастичан... 4chsmu1 Pomijesao sam te sa МилошБГ . Medjutim kroz sjecanje mi je nesto da si jednom pisao nesto u zilotskom maniru, pa sam onda procacako poruke pa vidio da si pisao protiv biometrijskih dokumenata. Iz tog razloga ti nisam vjerovao da trolas po pitanju one kamere. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Cirilica bez problema postoji, treba ides na podesavanja, pa na keyboard i da uneses novu tastaturu sa srpskim rasporedom. Na koji chat mislis, od pouke.org? Ne znam da li postoji. Tablet mi je na engleskom. Da mislim na chat na forumu. Zeza me I to mi prilikom pisanja post ova izbacuje engleske reci, kao na mobilnom Nokia telefonu kada izaberes onu tastaturu sa crtom ispod slova. Valjda uspem to da resim nekako. Bas mi ide na zivce. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Pomijesao sam te sa МилошБГ . Medjutim kroz sjecanje mi je nesto da si jednom pisao nesto u zilotskom maniru, pa sam onda procacako poruke pa vidio da si pisao protiv biometrijskih dokumenata. Iz tog razloga ti nisam vjerovao da trolas po pitanju one kamere. Е сад кад те чује МилошинаБГ, па још ако му рекнеш нешто противу навијача, куку леле ... Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Ne znam da li postoji. Tablet mi je na engleskom. Da mislim na chat na forumu. Zeza me I to mi prilikom pisanja post ova izbacuje engleske reci, kao na mobilnom Nokia telefonu kada izaberes onu tastaturu sa crtom ispod slova. Valjda uspem to da resim nekako. Bas mi ide na zivce. To je sigurno. Ja sam imao sony sa androidom do skora i imao sam cirilicnu tastaturu namjestenu. A za te rijeci to ti je ukljuceno automatsko prepravljanje, jedna jako dosadna i glupa opcija. I to se iskljucuje u settings, ne znam tacno koja je putanja ovako napamet. Takodjer mislim da mozes promjenuti jezik u settings. Ako ti predstavlja problem engleski pa ne mozes da navigiras, probaj sa ovim videom: http://www.youtube.com/watch?v=-aD7SLm-bJg Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 To je sigurno. Ja sam imao sony sa androidom do skora i imao sam cirilicnu tastaturu namjestenu. A za te rijeci to ti je ukljuceno automatsko prepravljanje, jedna jako dosadna i glupa opcija. I to se iskljucuje u settings, ne znam tacno koja je putanja ovako napamet. Takodjer mislim da mozes promjenuti jezik u settings. Ako ti predstavlja problem engleski pa ne mozes da navigiras, probaj sa ovim videom: http://www.youtube.com/watch?v=-aD7SLm-bJg Hvala ti. Pokusacu kasnije to da resim. Inace cu samo da citam postove. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Андроид 4.1 је преведен на српски. Поставићу ти после скриншот да видиш где да промениш језик. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука