Crveni Baron Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Lepo, dodje Djindjic na vlast. ( ...i kratko se zadrzi ...) Ma nije Auror pominjao Djindjica nego Milosevicevu drzavu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 U redu je Bilbija... svi znamo da je u milosevicemo vreme bilo blagostanje a dikatura je samo mit koji ovi danasnji luftiguzi zele da nametnu... a sad ne smaraj vise i pusti ljude da pricaju o telefonima. Млађони and sqny је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Када већ причамо о телефонима, ја бих искористио прилику да питам за савет. Већ сам споменуо да ми је телефон мало покварен, а вероватно ће ускоро и мало више да се поквари, па да питам шта мислите о овом телефону и шта бисте ми препоручили у сличној варијанти по карактеристикама, али и по цени? http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiksni-telefoni/mobilni-telefoni/smart-mobilni-telefoni/mobilni-telefon-sony-st21i-xperia-tipo-black.html Ја сам скоро узео телефон, пре једно месец дана. То је LG - Optimus L 7 P700 (705 bela). Спецификације, оно што бих издвоио за овај телефон је, колико сам ја гледао, а гледао сам по прилично темељно, најбољи однос цене квалитета. Можеш видети шта све нуди (величина екрана, камера, најновији андроид, процесор... ) за цену од 170 евра. По изгледу мени је бели неупоредиво лепши од црног. Стварно прелеп телефон. Оптимус је претпостављам због оптималног односа цене и квалитета. Тест: Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 @Бојан Сарачевић Делује сасвим пристојно! Није да мени треба неки такав телефон, али ако већ морам да купим, боље ми је да купим нешто модерније, него нешто што ће ускоро да буде историја Хвала пуно на одговору! Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 najmanji problem ti je da li ce ici u istoriju bitno je da ti koristi. zar ne? http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 najmanji problem ti je da li ce ici u istoriju bitno je da ti koristi. Ali telefoni koji odu u istoriju ne mogu da se koriste kao ovi što još nisu otšli evo ja imam dve generacije istorije, jedan pomenuti, onaj model što na kome je Mojsije faraonu slao pretnje za najezdu skakvaca i Sony E. (ta firma više ni ne postoji ) K770i i sada planiram neki Android da uzmem videću koji. Jednostavno sa ovim Mojsijevim ne možeš da uradiš 1/10 stvari koju možeš sa K770i, dok sa K770i ne možeš da uradiš 1/10 stvari koje možeš sa nekim novim pristojnim telefonom. A pride i planiram da se "bacim" na programiranje za android, edukativno, pa ako napravim neđto i padne koji dinar, neću da se bunim Dragi, Juan Valdez and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Ali telefoni koji odu u istoriju ne mogu da se koriste kao ovi što još nisu otšli evo ja imam dve generacije istorije, jedan pomenuti, onaj model što na kome je Mojsije faraonu slao pretnje za najezdu skakvaca i Sony E. (ta firma više ni ne postoji ) K770i i sada planiram neki Android da uzmem videću koji. Jednostavno sa ovim Mojsijevim ne možeš da uradiš 1/10 stvari koju možeš sa K770i, dok sa K770i ne možeš da uradiš 1/10 stvari koje možeš sa nekim novim pristojnim telefonom. A pride i planiram da se "bacim" na programiranje za android, edukativno, pa ako napravim neđto i padne koji dinar, neću da se bunim u pravu si...kad malo bolje razmislim... (razmisljam i ja da uzmem neki dal android dal qwerty svejedno...) Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 najmanji problem ti je da li ce ici u istoriju bitno je da ti koristi. zar ne? Морамо ићи са временом .smesko. Презадовољан сам овим старим телефоном, али опет, ако ћу већ да купујем нови, узећу нешто модерније Silence and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Ово ново и нису телефони. То су поприлично моћни џепни компјутери са могућношћу телефонирања и слања SMS порука. Phone и Messages су само две апликације, ни по чему посебне или привилеговане. obi-wan, Justin Waters, Млађони and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 A pride i planiram da se "bacim" na programiranje za android, edukativno, pa ako napravim neđto i padne koji dinar, neću da se bunim Моје саучешће! :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Моје саучешће! Why? Fora je što ako se smatra da je van škole, tj nije predmet koji je vezan za školu/fakultet itd meni je to veoma zanimljivo, ali kada se pojavi školski predmet sa istim tim stvarima, postaje odbojno. Ne znam zašto kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Баш данас ми стигао. Уз мој пакет ме коштао динар. Резолуција је остала на нивоу јефтиних смарт телефона. Дијагонала екрана је ок и андроид је 4.0, није ни квалитет израде лош..мада, када је за динар, не буним се много Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Valjda se niko neće smejati. Dobar je, samo oće da otpadne onaj poklopac pozadi pa sam meto kartonče. Биљана, malina :), Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Приватни, јер за боље пара немам Службени је исти као у Дарлинг-а па сам тим путем стекао неко искуство са андроидом (додуше верзије 2.3.нешто). Чим се мало оптерети апликацијама почиње да брљави, успори тотално па не можеш ни да телефонираш. У то име мислим да би апликација "телефон" требала бити избачена из андроида и остављена да се "врти" на самом хардверу, без уплива ОС-а који се врло лако може довести у фазу грцања због мањка ресурса. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 A pride i planiram da se "bacim" na programiranje za android, edukativno, pa ako napravim neđto i padne koji dinar, neću da se bunim Vise volim da ucim po knjigama pa nisam gledao, ali ovo je navodno dobar i besplatan video tutorial http://thenewboston.org/list.php?cat=6 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука