Jump to content

Čekajući Godoa...

Препоручена порука

Ovo je moj ŽRU dnevnik.Naziv je simboličan iz više razloga koji će vam postati jasni kad budem pisala.Eto neću sad nista postavljati,kad budem imala više materijala i inspiracije pišem. :)

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

....браво Сања.....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ево пар цитата као мој мали допринос теми.... :)

Ko izdrži ono najteže,izdržaće i ono što je lakše.

Čim jedan čovjek počne da plače,negdje na svjetu drugi prestane.Isto je sa osmjehom.

Ne može se zapovjedati svome raspoloženju.

Ja sam takav.Ili zaboravljam odmah,ili ne zaboravljam nikad.

Kad se traži,onda se i shvati.

Uvjek pronađemo nešto što nam stvori utisak da smo živi.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Дневници су супер! Ту заиста можеш поставити нешто што ти је на срцу, тренутно стање осјећања :) а да никоме не засмета, да не размишљаш да ли си можда тим ријечима повриједла некога или не! :)

Ја волим дневник! Ту сам свој на свом :)

За почетак ево и мој прилог твом дневнику и обећавам нећу више! :)

971774_562431713807516_629578964_n.jpg

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

evo i ja da dam mali doprinos tvom dnevniku  4869 bravisimo, samo pisi, pisi...

samo da znas ja uvek guram nos gde mu nije mesto  4chsmu1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Hvala svima :) Nadam se da ćete uživati i nešto novo naučiti kroz moja pisanja i da vas neću istim smoriti. :D

• Волим 1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Ni sama ne znam od cega da pocnem...Nekada osjecam da jedini adekvatan i zadovoljavajuci odgovor na temu bi bio vrisak u jastuk,takav odgovor da znam da je iz mene izasao,ali da ga nisu culi oni koji ne treba da cuju,oni koji ne naslucuju sta se krije iza moje svakodnevne mimike i gestikulacije maksimalno prilagodjene uslovima i oklonostima,ne zato sto ja to tako volim,nego zato sto moram.Ja zaista mislim da je svako od nas heroj za sebe.Evo mogu da govorim za svoje najblize,za svoju porodicu.Znam sa koliko problema se svakodnevno susrecu moji roditelji,brat,moji prijatelji.A znam da je ljudi sa takvim problemima mali milion.I svako ima neku svoju tvrdjavu,svako ima svoj nacin,svako ima svoju bazu iz koje crpi snagu,hrabrost i mudrost da se nosi sa svakodnevnim nedacama.Moja tvrdjava je moja vjera u cijim zidinama nekad placem sama čekajući da mi Gospod podari snagu da prihvatim ono što promijeniti ne mogu i hrabrost da mijenjam ono što mogu,nekad sam manja od makovog zrna,do srzi svijesna svoje nistavosti,svojih gresaka ali u isto vrijeme od suza preporodjena i jaka kao ono zrno gorušičino jer sve dok vjerujem i osjećam Njegovu ruku,milost,Njegovu neizmjernu ljubav znam da mogu,znam da sam jaka i sposobna da istrajem u svemu.I šta je naša vjera do neizmjerno čekanje,neprestano očekivanje,nada,povjerenje,padanje i ustajanje,prevaspitavanje razmazenog djeteta u sebi...Nekada čekajući u toj svojoj tvrdjavi da se nešto desi ličim sebi na jednog od onih 7 gotovana iz istoimene pjesme za djecu,nekada čekajući upoznam prava lica mojih "prijatelja",nekada čekajući i čekajući uvijek se uvjerim da nemam boljeg prijatelja od moje majke,nekada čekajući zahvalim mojim "neistomisljenicima" jer su mi ukazali na moje greske koje sam gurala pod tepih,nekada čekajući se smijem sa mojim iskrenim i pravim prijateljima i radujemo se prvim diplomama,prvim udajama,prvom probijenom ledu...sve je neko čekanje,nekome u prazno,nekome plodonosno.

125397170845753691kcic84.jpg

Подели на овим сајтовима

Volim i poštujem ljude koji i u najvećoj nevolji i iskušenju ostanu plemeniti.

Подели на овим сајтовима

Ozbiljno se iznervirah maloprije.Pricam sa prijateljicom o tolerisanju tzv. "toplo-hladno" taktici u vezama.Ne mogu ni da se sjetim kada mi je to bilo zanimljivo...kad sam imala 17...mozda!?!Povela se rasprava jer prijateljica ima jedan takav odnos i prolazi kroz te toplo-hladne igre njenog sadasnjeg,a ja poludim samo kad je slusam.Kada neko na samom pocetku veze ne pokazuje svoj maksimum kako bi te osvojio,ne provodi dovoljno(da ne kazem mnogo) vremena kako biste se upoznali,ako mu ti na pocetku ne nedostajes svakog momenta kada nije sa tobom,ako ne umire za svakim sledecim susretom sa tobom,ako mu se zna desiti da ti se ne javi cijeli jedan dan a skupa ste mjesec dana,ako si ti ta koja pokrece uvijek inicijativu za vidjanje i ako mu moras crtati i bojiti sta treba dalje da radi...sta dalje da se kaze za jedan takav odnos.Ja sam mozda rigorozna po tom pitanju jer ne tolerisem te njanjave hocu necu djecije igrice,ali mislim da djevojka koja ima 25 godina nikako ne treba da skače samoj sebi u stomak cimajući se zarad neizvjesnih par sati necije paznje,kazem neizvjesnih.

Подели на овим сајтовима

Veze su najlepše onda kada se spoje dvoje ljudi koji žele da podele ljubav koju imaju jedno za drugo.Iskrenost vodi u poverenje, a s poverenjem ljubav raste. Ako ste neiskreni, samo ćete posejati seme sumnje i pokvariti vezu.Većina veza propada, jer se obe strane plaše da će, ako kažu šta misle, uplašiti drugu stranu ili da će se znati šta osećaju.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Udacu se za onog ko mi iskreno posveti ovu pjesmu :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZMevBXgJBso

Подели на овим сајтовима

"U celom svetu kad pišu bajke - bio jednom,
bilo jednom, uveravaju te da je to istina.

Jedino u Zakavkazju pocinju bajku:
Bilo jednom, a možda i nije bilo.
Ti veruj ako hoceš, a možda i ne moraš.

Kad je reč o meni - stvar treba završiti zakavkaski

Bio jednom, a možda i nije bio..."

• Miroslav Antic

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Najljepsi osjecaj srece i spokojstva je onaj kada ne znas konkretan razlog za to,jer da znas to ne bi bila sreca,to je zadovoljstvo."Malo mi za sricu triba..." sunce,dobra knjiga,dobre vijesti,susret sa mojim prijateljima,kafa sa tatom,dobra muzika u pozadini i svijest da nas ceka mnogo toga lijepog.Da u ovo ne vjerujem ne znam kako bih ijedan dan prezivjela pored svih negativnosti koje nas okruzuju.

"Jer ljubav me vodi i uvek sa mnom je,sve ce doci na svoje pre ili kasnijee..." :brokoli:  girl_smiley  :0442_feel:  :0442_feel:  :0442_feel:

http://www.youtube.com/watch?v=lMJGiizyuFg

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...