Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 ... али зато није проблем црногорској телевизији да им дају медијски простор: http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/14804/cpc-obiljezila-dan-svetog-vladimira-dukljanskog.html Sophrosyne, -Владимир- and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ако рачунамо само моје праве зубе, ја имам више зуба него тзв. "ЦПЦ" верника и свештенства. antics, zuti car and Dragi је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 I ti im se rugas; pa oni su porasli za 20% u odnosu na proslogodisnje okupljanje. Gerhard and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 A vidi i Zike lopova; protojerej podgoricki. Videcete kada im do kraja godine pristupi ovaj Stokanovic od Doboja. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 A vidi i Zike lopova; protojerej podgoricki. Videcete kada im do kraja godine pristupi ovaj Stokanovic od Doboja. Жика лопов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Служио: Живорад Павловић, бивши свештеник из Смедерева, рашчињен због крађе смедеревске црквене општине, како се наводи у одлукама црквених судова. Приступио је Црногорској православној цркви 1999. године. извор:wiki Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Био је пре на википедији списак служитеља ЦПЦ са краћим биографијама, попут избачен из богословије због крађе, рашчињен због тога и тога, истеран из манастира итд. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 sezonski crnogorski cirkus. filetizam najgore vrste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ух, много их је било на том секташком окупљaњу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Уђи овђе http://www.cpc.org.me/ Нисам знао да имају синод и министарство иностраних послова, а и устав им је добар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Значи, пет пута сам читао Мирашеву биографију и толико пута су ми сузе текле од смеха. Само ми жао оног декан факултета у Бг коме су Мирашеве колеге са посла (пандурчине тајне) вероватно завртале шију: http://www.cpc.org.me/mne/ustrojstvo-mitropolit.php bnenad92 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Пролупали начисто ки' да им чавке попиле мозак - што би реко бата по бабине линије. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sergej Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Doskora je postojao snimak na youtube-u, koji su uspeli da uklone, na kome Zivorad (u pripitom stanju) naredjuje nastavak maltretiranja one dece u cetinjskoj bogosloviji...sramota! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ух, много их је било на том секташком окупљaњу. Sreća još lijepog vremena pa ih se ovoliko skupilo, koliko bi ih tamo bilo da je padao pljusak ili grad, tuča? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ја верујем да су они сви дошли ту једним колима. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука