Sara" Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Pitanje za administraciju (a mogu i ostali da se zapitaju) Da li ovaj forum promoviše hrišćanske vrednosti? Koje su to vrednosti? Ako u naslovu teme imate reč rak obratite pažnju da će tu temu i čitati neko ko je bolestan ili kome je bližnji oboleo,i, ako vam je imalo stalo,nemojte praviti sprdačinu od takve teme.Nema ništa smešno u toj bolesti. Niti je normalno da se podsmevate bolesnima zato što pokušavaju da saznaju kako da pomognu sebi. Na temu o depresiji mnogi su se javili da nasavetuju,lepo.Možda zato što znate tu osobu,što vam se ispovedila,što ste i sami depresivni. . .ne znam. Ali znam da treba biti svestan svakog čoveka,čak i onog koji ćuti,možda plače,i nije sposoban da se ispoveda javno. Ovo sve ukoliko je odgovor na prvo pitanje potvrdan, Ako nije,izvinjavam se zbog uznemiravanja. I ne morate da mi odgovarate jer nemam nameru da čitam odgovore,niti bilo šta drugo na ovom forumu dok moji bližnji ne budu zdravi. Samo se zapitajte u svojim glavama (srcima). P.S. Ne preterujem. Verujte da ne. Милан Б, Драгана Милошевић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 o čemu se radi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Cini mi se da se radi o ovoj temi https://www.pouke.org/forum/topic/26999-petrolej-lek-protiv-raka-mana-jeftino/ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Forum ko forum,ljudi ko ljudi,svako se češe tamo gde ga svrbi laie_14 . Iskrena da budem,da te ne zanima šta drugi misle ne bi ti na pamet palo da otvoriš ovu temu .smesko. .Čitaćeš ti ove odgovore,još kako,ali se nećeš usuditi da odgovoriš.Pošto hoćeš da budeš dosledna i da se ponašaš u skladu sa svojim stavovima...mislim da se tako promoviše licemerje na forumu... Ima mnogo ljudi sa problemom,nekima je potrebno samo da progovore i to im bude dovoljno,da neko,pa čak i iz ovog izmišljenog sveta kaže,razumem te,biće sve u redu. Dok jedni,plaču,drugi slušaju,,neko savetuje,neko filozofira,treći se dobro zabavljaju.....tolerancija na delu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 @@sara, Ovo nije istina.Na toj temi se niko BOLESNIMA nije ismevao, već načinu lečenja tumora - petrolejem.Meni je kao čoveku veoma stalo da se bolesni,teško bolesni ne navlače da upotrebčljavaju takve GLUPOSTI i da se odriču zvanične medicine.Ne učitavaj nam nešto ( nama koji s razlogom smatramo da je petrolej kao kvazi lek protiv raka nekakav lek) što NIJE ISTINA! A pošto ovako perfidno optužuješ, izvoli pa nađi bilo koji post ( moj) gde sam ismevala bolesne od raka.Ajd, čekam! ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Čuj, nemam nameru da čitam odgovore.Pa čemu si onda otvorila temu?Da pokažeš kako si ti PRAVA hrišćanka,a mi eto nismo jer tobože ismevamo teško bolesne.E, svašta! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 @@sara, nisam ucestvovala na temi ,ali sam je celu procitala i ja sam cula da petrolej pomaze ,i da u Italiji ima klinika koja leci petrolejom ima tamo i dobrih i razumnih komentara Orthodox_SRB je bas lepo pisao ,smireno ,očigledno zna malo više o tome nego drugi ne treba da te žesti toliko mišljenje ljudi koje ne poznaješ i koji nisu stručni po tom pitanju malo vise si osetljva , pa te je pogodilo pisanje pojedinaca čuvaj se i Bog će te čuvati Sara", Милан Б, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 A da li je kleveta hriscanska vrednost? Ako nije zbog cega kleveces? NIKO tamo nije ismevao bolesnike NIITI njihove bliznje nego je ismevana pseudonauka koja iste te bolesnik ubija a njihove bliznje pljacka. ZarkoZ and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 NIITI njihove bliznje nego je ismevana pseudonauka koja iste te bolesnik ubija a njihove bliznje pljacka. Sta lupas ti leba ti? Da bi mogao tako nesto da tvrdis treba da mozes to i da dokazes- jel tako, na tome se i zasnivaju sve tvoje spike, a o tome mozes samo da mastas... A sto se tice optuzbi za klevetanje, razmisli jos jednom, a ne da ti jezik bude brzi od pameti jerbo inteligentan si, ona je sprdanje i ruganje dozivela licno tako kako je dozivela... Sara" је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Само једна ствар која се тиче спорне теме, чини ми се да је битно. Ортодокс_СРБ је изнео неке конкретне тврдње, човек звучи као да зна о чему говори, и из тога што је рекао може се закључити да одређени петролеј може да допринесе лечењу неких канцера. Такође, каже да има примера из медицинске литературе у којима су петролеј и излечење повезани. Е сад, нико од (с обзиром на озбиљност теме и то што постоји гомила шарлатана што би рекли у данашње врене јелте - сасвим оправдано) скептичних учесника на теми се није осврнуо јасно на његове постове, што би било корисно, да бисмо знали је л' прихватају то што човек каже или мисле да је и то глупост, и у том случају зашто то мисле и ан основу којих аргумената. Мислим да би то било корисно, баш у случају да неко коме је потребна помоћ у вези са лечењем чита тему. Sara" and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Evo ja ti se stvarno izvinjavam ako sam nekim svojim komentarom bio grub i povredio tvoja osecnja! Oprosti !Ali tema o kojoj se govorilo i gde su neki komentari bili ironicni, prozivajuci su se odnosii na pokusaj da se od petroleja nacini carobna supstanca! Koja bi razlika bila da tvrdim da magnezijum leci sve , da postoje ljudi koji su se izlecili a pogotovo ako ga primenjuju putem spreja ili u prahu koji se utrljava na kozu....?Petrolej leci!? Kako? Farmaceuti kazu isto leci neke oblike! Koje? Na koje celije, koje to celije menja, kako (treba istrazivanja da se vrse) pa sve dok nema tih rezultata i analiza svodi se i....pravi se psevdonauko i psevdolek... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Sta lupas ti leba ti? Da bi mogao tako nesto da tvrdis treba da mozes to i da dokazes- jel tako, na tome se i zasnivaju sve tvoje spike, a o tome mozes samo da mastas... A sto se tice optuzbi za klevetanje, razmisli jos jednom, a ne da ti jezik bude brzi od pameti jerbo inteligentan si, ona je sprdanje i ruganje dozivela licno tako kako je dozivela... Posto vidim da se javljas u po bela dana mogu da ti odgovorim bez ustezanja. - Ne lupetaj, zvucnika ti. -Ona je iznela tvrdnju, zasnovanu samo na njenoj masti, da smo mi ismevali bolesnike. -To veoma lako moze da se opovrgne i da se vidi da ONA laze to jest klevece. Ona treba da da dokaz da zaista jesmo ismevali bolesnike a ne ja. Jer ona je samim time sto je iznela optuzbu bez direktnog dokaza za svoju tvrdju automatski podlozna kritici za klevetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Ajde dajte brojke pacijenata hemoterapije i kolko procenata se izlecilo, i dajte isto tako brojke iz alternativne medicine pa da uporedimo, pa tek onda mozemo da nastavimo razgovor. Nema klevete jer moras uzeti u obzir covekovo emotivno stanje, nekad se desi da neko vidi ono cega nema ili pogresno razume, sto je verujem i ovde bio slucaj, jer ona nema motiv za klevetalacke namere... mozda ju je povredila ta rigidnost i drskost i ismevanje pa je tako reagovala, sta sad... A ako cemo po tvom metodu onda je kleveta i tvoje ismevanje i nipodastavanje metoda koje su pomogle, jer da dokazes suprotno ne mozes, o cemu pricamo? Kolko god mislio da imas umni kapacitet da svakog preveslas kod mene to ne ide, znas i sam, zasto da ponavljam :lol: Sara" је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 jer ona nema motiv za klevetalacke namere Nismo svi savladali gledanje u solju za kafu i u pasulj pa da znamo takve stvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:427809-Zgrcu-milione-prodajuci-nadu-tesko-bolesnima Evo ti jedan članak šta onkolog misli o takvom lečenju. Farmaceut nije bio konkretan u temi.Bio je dosta neodređen, u smislu nije rekao koje oblike raka leči i na koji način jer ni sam nije znao očigledno.Da bi nešto bilo lek mora se znati šta i da li konkretno leči, koje oblike tumora i NAČIN na koji ga leči.A o tome ne postoji apsolutno ni jedna medicinska studija. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука