Ljubičasta Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Mozda grijesim,ali u zadnje vrijeme sam primjetila da je ovaj,inace divan forum, pomalo zatrpan odredjenim temama koje nemaju veze sa pravoslavnom vjerom,teologijom i duhovnoscu.Moguce da sam ja u svojoj glavi ovaj forum"ogranicila" samo na te sfere pa mi zaista smeta kada vidim da na ovom forumu se sve manje pise o vjeri nasoj pravoslavnoj,o svetim ocima i sl. Ne zelim nikoga da osudjujem ovom prilikom,ali sam zeljela da ovo istaknem i kao misljenje i kao pitanje urednistvu ovog foruma,dakle...da li postoje neki kriteriji sta moze ,a sta ne moze da izadje na jedan ovakav forum?! Unaprijed hvala na odgovoru Silence , Срђан Ранђеловић, keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Slažem se u potpunosti da ima bez veze dosadnih tema Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Zasto prosto ne preplavis forum prikladnim temama? Срђан Шијакињић and Silence је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Tokom sedmice se izbacuju svakodnevne teme, koje nemaju mnogo veze sa verom i religijom, ali nedeljom te teme su zabranjene a jedine o kojima se priča su one o veri jer tako je Bog rekao nedeljom da se odmorimo od svakodnevnice i okrenemo njemu Šalim se. Биљана, Silence and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Mozda grijesim,ali u zadnje vrijeme sam primjetila da je ovaj,inace divan forum, pomalo zatrpan odredjenim temama koje nemaju veze sa pravoslavnom vjerom,teologijom i duhovnoscu.Moguce da sam ja u svojoj glavi ovaj forum"ogranicila" samo na te sfere pa mi zaista smeta kada vidim da na ovom forumu se sve manje pise o vjeri nasoj pravoslavnoj,o svetim ocima i sl. Ne zelim nikoga da osudjujem ovom prilikom,ali sam zeljela da ovo istaknem i kao misljenje i kao pitanje urednistvu ovog foruma,dakle...da li postoje neki kriteriji sta moze ,a sta ne moze da izadje na jedan ovakav forum?! Unaprijed hvala na odgovoru Мислим да тежимо томе да форум обухвати и прожме својим пријатељским духом све сфере живота. Silence , Драгана Милошевић and Душка је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Постоје подфоруми за верске теме. Цео форум није "наменски", може да се дискутује о било чему. У границама пристојности, наравно. Silence је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Da,kao i na svakom drugom forumu svako ima pravo da postavi i diskutuje o cemu on zeli u granicama pristojnosti.Jasno mi je.Nego,zeljela sam samo da primjetim to da su ovim forumom pocele da dominiraju teme koje siju strah i negativne emocije.Ne da ne ulazim u takve,nego od samog naslova mi se zeludac okrece.Mislim da bismo mi kao pravoslavni hriscani trebali malo vise da budemo posveceni pozitivnim stvarima,ljudima,temama a takvih ima mnogo na ovom forumu,samo sto su one vecini dosadne i nezanimljive.Kao i u svemu vise volimo da citamo crnu hroniku od onih pozitivnih vijesti. Vockica, JESSY, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 To je tako i bice tako zato sto je ovaj forum osnovan za prvoslavne(i sve ostale dobronamerne) ljude a ne pravoslavne teme. Ljudi koji su pravoslavni ili se iz nekih razloga interesuju za pravoslavlje imaju jos mnogo tema, dilema, interesovanja o kojma zele pisati javno a koje nisu direktno teme o pravoslavlju. Medjutim pravoslavlje svoju sabornost medju ostalom manifestuje na takav nacin da moze da se iskaze i na temi o politici, ekonomiji, nauci, zabavi bez obzira sto ne govori neposredno o teoloskim temama. Душка, Silence and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ma nemam ja nista protiv toga da se pise o svemu drugom,samo ako je ovo pravoslavni forum onda logicno da istim treba da dominira teoloska i duhovna tematika.Ovo je jedan od rijetkih foruma gdje mozemo nauciti nesto korisno o vjeri,razmjeniti misljenja i saznanja o istoj,a foruma na kojima se prosipaju teme o politici,ekonomiji itd. je isuvise.Barem ovdje mozemo da postedimo odredjenih senzacionalistickih naslova.Al dobro...postujem.Forum je forum,sloboda,demokratija i tako to na tu temu. Silence , Биљана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Slazem se sa ovom dilemom iz jednog prostog razloga, a to je da su neverovatno dominatne teme koje su van pravavoslvne duhovnosti(a koje umeju i da nas uvuku u raspravu koja vodi da se neko ozbiljno ogresi), a neke teme koje su mozda interesantne ili vrlo korisne da se o njima diskutuje stoje same i niko cak nijednom nije na njih odgovorio. Bez da i ja sad upucujem neke ozbiljne kritike, posto vsam nova ovde, ali prosto mi se cini da su teme u poslednje vreme vrlo senzacionalisticke i da se ljudi polako navikavaju na to, pa ih mrzi da diskutuju na nekim dubljim i ozbiljnijim temama. Ja sam vec i pokusala da zapocnem ili osvezim neke stare lepe teme, ali niko nije na njih vise odgovorio. A na pocetku sam postavila temu vezano za jednu sektu na koju bi neko trebao upozoriti, ni tu se niko nije oglasio, a bilo bi dobro da teolozi na sajtu s vremena na vreme nesto na takve teme napisu ili cak oni malo vise zapocinju neke zanimljive poucne teoloske teme. Eto to bi bio neki moj prilog najdobronamernije kritike. Ljubičasta, YOKA, Silence and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ако нешто желиш - поклони се и почни. Драгана Милошевић and Душка је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Meni je stvarno super ovaj kompletan forum, jer obuhvata vijesti, teologiju, svete oce, crnu hroniku, medije, porodicu... itd. Na jednom mjestu mozete pronaci sve sto vam treba. A sto se tice crne hronike i " naslova od kojih se okreće želudac", e pa to je postala naša stvarnost, ljudi žele da prodiskutuju sa drugim o tome, svima bude malo lakše kada razmijene mišljenja sa drugima, niko ne psuje ovdje i ne blati pravoslavlje, pa ne vidim zašto bi se te teme ukidale... JA inače ako mislim da će me neka tema deprimirati ili mi je ružna ni ne otvaram je, ali to ne znači da drugi ljudi isto tako vide tu temu... Zašto je onda brisati. Recimo ne zanima me ona tema o onom ubijenom rpovalniku, nijednom je nisam otvorila, ali vidim da je tema aktuelna i ima veliki broj odgovora. Pa ko voli nek izvoli... A uvijek se moze postaviti tema ako neko smatra da je korisna a nema je pa izvolite... Silence and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Zasto prosto ne preplavis forum prikladnim temama? mislim da to nije odgovor na njeno postavljeno pitanje....eto, to je nasa praksa.....cim neko nesto kaze, odmah kontranapadi.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Nego,zeljela sam samo da primjetim to da su ovim forumom pocele da dominiraju teme koje siju strah i negativne emocije.Ne da ne ulazim u takve,nego od samog naslova mi se zeludac okrece.Mislim da bismo mi kao pravoslavni hriscani trebali malo vise da budemo posveceni pozitivnim stvarima,ljudima,temama a takvih ima mnogo na ovom forumu,samo sto su one vecini dosadne i nezanimljive. da....o tome sam i ja vec pisala...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ma nemam ja nista protiv toga da se pise o svemu drugom,samo ako je ovo pravoslavni forum onda logicno da istim treba da dominira teoloska i duhovna tematika.Ovo je jedan od rijetkih foruma gdje mozemo nauciti nesto korisno o vjeri,razmjeniti misljenja i saznanja o istoj,a foruma na kojima se prosipaju teme o politici,ekonomiji itd. je isuvise.Barem ovdje mozemo da postedimo odredjenih senzacionalistickih naslova .mense. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука