Душка Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Hahaha Barone ja ću da ogladnim od spominjanja prasetine Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Evo ja se upravo davim sa trešnjama, ali jop nijednu nisam otvorila... Nista ne kontrolisi, samo klopaj ... crvici su super, opasniji su oni sto se ne vide uopste ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Hahaha Barone ja ću da ogladnim od spominjanja prasetine Pa zeni se smucile tresnje zbog crvica ... kome jos trebaju tresnje, to ne valja da se jede ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Moram da se složim sa ovim zadnjim, imala sam problem sa viškom kilograma i uradila isto što i ti. Iako sam sad relativno lepo regulisala težinu, mada bih mogla još malo, i dalje ne jedem hleb. Da, primetila sam da ljudi lakše progutaju kad kažem da ne jedem meso nego kad kažem da ne jedem hleb Да, супер је за тежину. 10 кила за пар месеци. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Lara, pomenuh svoj fakultet zbog one konstatacije o medu, koja je čista glupost. Pa, ako si veterinar onda znaš kako se danas hrane životinje koje se gaje za ishranu. Njihova ishrana je puna antibiotika, steroida, hormona, koncentrata. Nekada davno pile koje ima 5 meseci imalo je 1,5- 2 kilograma, a danas ima 5-6 kilograma. Da li je to normalno? Ne. Slažem se sa tim da je meso u teoriji zdravo. Meso je bilo zdravo. Neophodno, puno proteina, hranljivo. Ali, danas, uz te tako izvikane proteine, u paketu dobijate još mnogo gluposti. Moralne aspekte mog nejedenja mesa nema ni potrebe da navodim, razlozi su očigle Ovo ne pročitah,oprosti .smesko. . Ja sam neiskusna forumašica .smesko. . Ovo je tačno....ništa više nije kao pre,da ne pominjem hibridne jagode koje sad mogu da se nadju po marketima...pesticide i ostalo. Veganstvo samo po sebi nije loše.Problem su predrasude. Najvažnije je da ti ishrana bude dobro izbalansirana,da ti telo ne oskudeva,a ti si do sad sigurno savladala gradivo,u to ne sumnjam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ajmo negdje na vrucu prasetinu ovako svi "đuture" što bi rekli "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ajmo negdje na vrucu prasetinu ovako svi "đuture" što bi rekli Rade volje. Molim i jedan sprajt. Душка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Да, супер је за тежину. 10 кила за пар месеци. Ja 24 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Evo ni ja ne volim meso, ali opet samu sebe natjeram da ga pojedem jer znam da je zdravo! A sto se tice hrane na slavi, pa kod nas u Republici Srpskoj je uvreda za domacina ako gost ne jede... Hahaha Barone ja ću da ogladnim od spominjanja prasetine Right right Душка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Right right Zanimljivo zapažanje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 ZvonkoM, on 27 May 2013 - 20:41, каже: Да, супер је за тежину. 10 кила за пар месеци. Ja 24 Sve je to lepo. No,moje mi iskustvo govori da i anoreksija ide istim putem .smesko. . Nije ona dobar saputnik,lukava je to boljka.Ne daj da te prevari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ја сам избацио потпуно из исхране хлеб, пецива, слаткише, скоро све од брашна, са пуно шећера, газиране сокове, пице итд. Сви су ми говорили "јао, како ћеш без хлеба" - нисам се никада осећао боље. Izbacio si svu hranu koja ima visok indeks glukoze i koja je zapravo "vegeterijanska" Isto sam uradio. (: samo ja rokam meso na veliko. Jer ako nemas energiju iz leba moras iz proteina, mesa, masti. Da li je to normalno? Ne. Slažem se sa tim da je meso u teoriji zdravo. Meso je bilo zdravo. Neophodno, puno proteina, hranljivo. Ali, danas, uz te tako izvikane proteine, u paketu dobijate još mnogo gluposti. A zasto mislis da sve to sto ubacaju dodje do misicnog tkiva u zivotinjama u nekoj znacajnoj kolicini? Mislim ti meni das antibiotik on je u mom telu par dana i izbacen je. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Sve je to lepo. No,moje mi iskustvo govori da i anoreksija ide istim putem .smesko. . Nije ona dobar saputnik,lukava je to boljka.Ne daj da te prevari. Hahahah, hvala, dosta sam komplimenata dobila na račun izgleda, ali nisam da sam anoreksična. Imam 69 kilograma, a visoka sam 167 cm, teško da sam anoreksična. I teško da ću ikad da budem. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Evo ja da kažem nešto o svojoj sihrani. Nisam probirljiv jedem šta mi daju ili šta mi je najlakše da spremim. Što se tiče vidim ima ovde nekih koji uživaju u hrani. Meeh, meni bitno da nisam gladan, tj. da sam sit. Jelo nekako smatram i gubljenjem vremena, najradije bih ako može na neku fotosintezu, da mogu da vršim. Što se hrane tiče jedem skoro sve, ima stvari koje više ili manje volim, npr nisam nešto lud za kuvanom boranijom, a jedina stvar koju ne mogu da jedem je ne znam ni kako se zove, ali uglavnom neke kuvane šaargarepe, i to je kao jelo, ali mi toliko ima ružan ukus da ne mogu da jedem. Inače i kada dođem kući kod keve i kada me pita šta da ti spremim, uglavnom mi je sve jedo. Nemam nešto običaj da mi se jede nešto specialno. Ali već par dana mi se jede nešto i nigde ne mogu da nađem da kupim: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Pusliceee... Joj i ja ih volim. A ja sam jedna od oni koji uzivaju u hrani, i to mi je cini mi se najveci grijeh... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука