Crveni Baron Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 I mene je to iznenadilo. Da li je moguce? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Johanes de Silencio Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Јесте, али врло ретко. Мислим на базен. А антене имају многи. Заправо, сад кад смо погледао своје слике, нашло се и да имам једну. Но, на њој је један монах, па не бих да је објављујем јавно. Речено ми је да је базенчић, који сам видео, "ради здравља". ... пустиња је тамо где боли ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 @@Johanes de Silencio, jedan mali savet ako ne mozes da potkrepis ovakvo pisanje fotografijama , nemoj ni da pises stvari koje mogu da sablazne , jer ces napraviti pometnju nekim ljudima kirios1 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Johanes de Silencio Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 @, Али не, ја баш желим да саблазним и да направим пометњу код људи који од творевине праве Бога (= од монаха и Свете Горе праве божанства). Монаси би то волели исто, њих замара да их људи гледају са дивљењем, па зато праве базене и антене. Justin Waters and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 ... пустиња је тамо где боли ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 @@Johanes de Silencio, Да нису ти базени за сакупљање кишнице? Колико се сећам покојни о.Стефан направио базен да би имао воде, те верујем и да ти базени што спомињеш служе за исту сврху! Ја барем тако мислим, тако да не дође до неког збуњивања и погрешног схватања! А што се тиче антена, тога има , не знам дал на Каруљи али у Кареји лично сам видео - конкретно прошао сам поред једне грчке келије светог Николаја и оно вири тањир хехехе, ка оно сателитска антена! Али имајте у виду да те антене нису само за ТВ који би махом то сви и помислили већ и за неке друге сврхе! Johanes de Silencio and Ред Змаја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ред Змаја Написано Децембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Унутрашњост Црвене пећине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Johanes de Silencio Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 @@Martirije, Да, сасвим могуће. Кад се сетим, има и базена са рибом. Можда сам побркао, наравно. Добро каже Виолина, не треба писати насумично и без доказа. Жао ми је што сам то потегао, нећу даље да спамујем ову тему. ... пустиња је тамо где боли ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ред Змаја Написано Децембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Да нису ти базени за сакупљање кишнице? Сакупљање кишнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Али не, ја баш желим да саблазним и да направим пометњу код људи који од творевине праве Бога (= од монаха и Свете Горе праве божанства). Монаси би то волели исто, њих замара да их људи гледају са дивљењем, па зато праве базене и антене. samo nastavi tako p.s. nisam violina već violončelo Johanes de Silencio је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 @@Martirije, Да, сасвим могуће. Кад се сетим, има и базена са рибом. Можда сам побркао, наравно. Добро каже Виолина, не треба писати насумично и без доказа. Жао ми је што сам то потегао, нећу даље да спамујем ову тему. Сигурно је тако, то сам барем тако чуо за базене на Каруљи због кишнице, мислим да постоји и један видео клип где један монах баш о томе и причао, баш о старцу Стефану колико се сећам, одавно сам гледао и у том клипу спомиње како је Старац доносио земљу из србије за своју баштицу, а ту негде одмах направио базен за сакупљање кишнице! А има тих базена за рибу, нпр. баш на самом улазу ман.Ставрониките налази се базен и била је пуна разних и разнобојних риба за исхрану манастира! Потрудићу се да од тога сад нешто пронађем по нету, а имам и својих слика, баш тог Рибњака код Ставрониките! Банатски деран је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Да неби тражио своју фотку, ево једне са нета - манастир Ставроникита. Милан Б, Банатски деран and Ред Змаја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Такође , ти базени уједно служе против пожара. Mironosica and Ред Змаја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 @@Martirije, hvala Marti na pojašnjenju није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Evo još jedna jako lepa fotka... http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Greece/Macedonia/Agion_Oros/Agion_Oros/photo1327388.htm Милан Б and Ред Змаја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Ја мислио овако нешто Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука