Ayla Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Čuvam svoj svijet i trudim se da zadržim mir u njemu. Teško da mogu reći da sam otvorena, jer nemam potrebu iznositi svoj život drugima. Povjeriti se mogu samo posebno dragim bićima, koji u stvari i čine moj svijet. Možda ga zato tako brižno i čuvam. Дијана., Данче*, Sara" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 On 18. 5. 2013. at 19:52, JESSY рече ...колико се отварате другима....? ...ово питање се не односи само на понашање на форумима, већ и уопште.... ...да ли сте затворена особа или све ''избрбљате' о себи....? ...да ли на неки начин дозирате изношење своје интиме, и да ли правите селекцију људи којима се поверавате....? ...да ли вам је лакше кад са неким поделите своје мисли....? или сте можда особа која се крије и од саме себе.....? ja cim nesto iskreno kazem izazovem nervni napad kod najmanje jedne persone tako da sam zatvorena, radi izbegavanja batina. Silence , keka and JESSY је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 On 19. 5. 2013. at 13:10, Ayla рече Čuvam svoj svijet i trudim se da zadržim mir u njemu. Teško da mogu reći da sam otvorena, jer nemam potrebu iznositi svoj život drugima. Povjeriti se mogu samo posebno dragim bićima, koji u stvari i čine moj svijet. Možda ga zato tako brižno i čuvam. .mense. clap "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 On 18. 5. 2013. at 21:32, JESSY рече хансе, брзо учиш.... dance67890 :laugh: Ne razumem, na šta misliš? .mislise. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Отворим се онолико колико проценим да треба. Јер људи често знају да злоупотребе туђу доброту. Стога опрезно опипавам терен. Данче* and Milica89 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Да, много сам отворена и то сматрам за своју ману, али шта је ту је.........ја то не могу мијењати! Јадранка-Дервента, JESSY, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 nisam mnogo otvoren na forumu, ali ako me lepo pitaš možda i kažem nešto o sebi privatnost čuvam naročito na internetu gde nikad ne znaš s kim razgovaraš Биљана, JESSY and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ja cuvam samo duboku intimu a sve ostalo mi je otvoreno kao Sveto Pismo . Ima poteskoca ali sta da radim kad sam svestan da nista ni u tami nece ostati skriveno sto se nece kazati na svetlosti. Јадранка-Дервента and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 On 20. 5. 2013. at 8:18, Иван ♪♫ рече privatnost čuvam naročito na internetu gde nikad ne znaš s kim razgovaraš Ајмеееее............ово си супер рекао, али џаба! Свјесна сам ја те чињеница..................ал' никако да је спроведем у дјело, тј. да коначно почнем да ћутим о себи и да се не излажем много! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 On 19. 5. 2013. at 23:55, hansbrough рече Ne razumem, na šta misliš? .mislise. у томе и јесте фора..... 1317_womensшалим се...мислила сам на Драшков пост.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 On 19. 5. 2013. at 11:14, igy81 рече ..posvud promasena vrsta.... what does that mean.....? :rolleyes: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Kada sam bila mladja bila sam veoma zatvorena "untouchable"; sada sam puno otvorenija i komunikativnija. Ne znam bas da odcutim i precutim, a trebalo bi po nekad. Драшко, Данче*, keka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПЧЕЛИЦА Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Зависи како ко "утиче" на мене! Могу некога познавати годинама, и да постоје све предиспозиције да имам повјерења у ту особу, а да ипак немам потребу да коментаришем неке интимне ствари... Како ми ко прирасте за срце, тако се и понашам, некада је то и непромишљено али тако је... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 On 19. 5. 2013. at 11:14, igy81 рече ..posvud promasena vrsta.... hej promasena vrsto... kuda si ti nestao :.mislise. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ma jok, ja sam samo otvorena sa prijateljima, rodbinom, prijateljima prijatelja, poznanicima, sluzbenicima, med. sestrama, kondukterima... Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука