marko_13 Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yZmHjXpS3LE Vockica је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 О да. Истребљење свих народа који су, по њима, "заостали" у историјском развоју... Били су тешки дивљаци та двојица, као и њихови следбеници. -Владимир-, Ђуро Станивук and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Маркс је, и невезано за ово, једна од највећих штеточина која се појавила у историји човечанства. Аурор, Volim_Sina_Bozjeg, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 "Za stvar socijalne pravde bilo bi bolje da se Marks i Engels nikada nisu ni rodili." H.G. Wells Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Ако се не варам, то је одломак из потресног документарца "Совјетска прича" који смо већ помињали: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Imao sam davno jednu knjigu - Karl Marks i Satana (priredio je jedan anglikanac, sa sve fusnotama gde sta da se nadje sto je naveo). Jezivo! Imaju njegove pesmice kad je pisao kao tinejdzer, dok je voleo Hrista. Posle se promenio. Bio je bezosecajan. U jednom pismu sav radostan obavestava da je umro neki njegov rodjak, valjda ujak, i da ce naslediti veliki imetak. Čovek bio krajnji materijalista. Ima i u toj knjizi da nije voleo Slovene. To sam čitao kada sam bio bogoslov u srednjoj. http://www.knjizara.com/antikvarnica/knjiga416515o632/KARL+MARKS+I+SATANA ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Иначе, Маркс је умро као хришћанин. Највише због кћерке мезимице. Питање колико је то била његова жеља. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Велики проблем је што Марксизам није у нашем народу раскринкан, већ имамо још увек преовлађујуће мишљење да је то "добра и праведна идеја која, ето, није добро примењена у пракси". Чак и већина оних који мрзе "комуњаре" не схватају да је Марксизам зло сам по себи. Да се ту не ради ни о каквим "радничким правима", већ о једној сатанској, крволочној идеологији у којој се све заснива на насиљу и убијању. -Владимир-, Ignjatije, RYLAH and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Управо тако. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Карл, па ти си жив! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Велики проблем је што Марксизам није у нашем народу раскринкан, већ имамо још увек преовлађујуће мишљење да је то "добра и праведна идеја која, ето, није добро примењена у пракси". Чак и већина оних који мрзе "комуњаре" не схватају да је Марксизам зло сам по себи. Да се ту не ради ни о каквим "радничким правима", већ о једној сатанској, крволочној идеологији у којој се све заснива на насиљу и убијању. Ajde mi daj Marksove citate koji pricaju o ubijanju... pokusao sam da nedjem neke iz ovog klipa ali ne mogu. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Zvone, ti si? greengrin Па то сам ја Фридрих, знаш да сам увек био капиталиста... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Ajde mi daj Marksove citate koji pricaju o ubijanju... pokusao sam da nedjem neke iz ovog klipa ali ne mogu. То је из неког часописа који су они издавали, сећам се да сам видео негде на нету али не могу да нађем сад... Видиш да сам бизи, браним хришћанство... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 17, 2013 Пријави Подели Написано Мај 17, 2013 Moze li neko da mi objasni zasto Jerotic toliko brani njh dvojicu. Stalno govori u fazonu ''Ne treba da govorimo lose o Marksu, on je bio genijalan um, treba ga procitati'' itd. ? Ako ga je on toliko izucio zasto ih toliko velica? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 17, 2013 Пријави Подели Написано Мај 17, 2013 I mislim stvarno ovi rusi bi mogli da sklone one pentagrame sa Kremlja i onu lesinu onog zlikovca sto cuvaju tamo na trgu. U Moskvi jos uvek vlada simbolika komunizam, sa onim veleletnim izdanjima stanica metroa, spomenicima, petokrakama na sve strane. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука