Jump to content

Маркс и Енгелс заговарали расно истребљење Словена

Препоручена порука

О да. Истребљење свих народа који су, по њима, "заостали" у историјском развоју...

Били су тешки дивљаци та двојица, као и њихови следбеници.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Маркс је, и невезано за ово, једна од највећих штеточина која се појавила у историји човечанства.

Подели на овим сајтовима

Imao sam davno jednu knjigu - Karl Marks i Satana (priredio je jedan anglikanac, sa sve fusnotama gde sta da se nadje sto je naveo).

Jezivo! Imaju njegove pesmice kad je pisao kao tinejdzer, dok je voleo Hrista. Posle se promenio.

Bio je bezosecajan. U jednom pismu  sav radostan obavestava da je umro neki njegov rodjak, valjda ujak,

i da ce naslediti veliki imetak. Čovek bio krajnji materijalista. Ima i u toj knjizi da nije voleo Slovene.

To sam čitao kada sam bio bogoslov u srednjoj.

http://www.knjizara.com/antikvarnica/knjiga416515o632/KARL+MARKS+I+SATANA

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Иначе, Маркс је умро као хришћанин. Највише због кћерке мезимице. Питање колико је то била његова жеља.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Велики проблем је што Марксизам није у нашем народу раскринкан, већ имамо још увек преовлађујуће мишљење да је то "добра и праведна идеја која, ето, није добро примењена у пракси". Чак и већина оних који мрзе "комуњаре" не схватају да је Марксизам зло сам по себи. Да се ту не ради ни о каквим "радничким правима", већ о једној сатанској, крволочној идеологији у којој се све заснива на насиљу и убијању.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Велики проблем је што Марксизам није у нашем народу раскринкан, већ имамо још увек преовлађујуће мишљење да је то "добра и праведна идеја која, ето, није добро примењена у пракси". Чак и већина оних који мрзе "комуњаре" не схватају да је Марксизам зло сам по себи. Да се ту не ради ни о каквим "радничким правима", већ о једној сатанској, крволочној идеологији у којој се све заснива на насиљу и убијању.

Ajde mi daj Marksove citate koji pricaju o ubijanju... pokusao sam da nedjem neke iz ovog klipa ali ne mogu.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Ajde mi daj Marksove citate koji pricaju o ubijanju... pokusao sam da nedjem neke iz ovog klipa ali ne mogu.

То је из неког часописа који су они издавали, сећам се да сам видео негде на нету али не могу да нађем сад...

Видиш да сам бизи, браним хришћанство... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

I mislim stvarno ovi rusi bi mogli da sklone one pentagrame sa Kremlja i onu lesinu onog zlikovca sto cuvaju tamo na trgu. U Moskvi  jos uvek vlada simbolika komunizam, sa onim veleletnim izdanjima stanica metroa, spomenicima, petokrakama na sve strane. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...