Milan Nikolic Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Тешко оном ко се ослони на нашу државу. Ту само мито и дебеле везе могу да прођу. Лидија Миленковић, Иван Недић and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 A šta bi ona to dobila od države? Ne bi dobila ništa a i od toga što dobije mogla bi samo da crkne. Evidentno je da se ovde rqdi o osobi koja i nije obrazovana i pismena,posao je pokušala da sačuva po svaku cenu... I jeste,baš je fora da osvane u novinama,da neki naslovi i snimci nisu dospeli u novine,ne bi ni neke perverznjake i bolesnike iz vrha crkve oterali. To što ovakve priče i dospevaju u novine jeste dokaz koje smo mi dno dna... Лидија Миленковић, obi-wan and Иван Недић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ту су правила да би нас удавила. Kako god, ali razmisli kolika je mogućnost zloupotrebe ukoliko bi deca mogla da se "poklanjaju". Procedura jeste dugotrajna i nezgodna, ali ako sam dobro obaveštena, majka mora prvo da prijavi dete, pa da ga da na staranje državi, pa da ono bude neko vreme u hraniteljskoj porodici ili u nekoj ustanovi, pa tek onda sme na usvajanje. Megi, ispravi me. Lepo je to što je dala dete svojoj drugarici koja nema dece; to je, kažem, možda i najbolje rešenje, ali (opet) ako se sećam, soc.službe ipak insistiraju na tome da dete ostane u svojoj primarnoj porodici, da se obezbedi pomoć majci itd. Ukoliko to nije moguće, onda opet mora da prođe neko vreme da bi dete mogli da usvoje. Ali mislim da je moguće da ova porodica u kojoj je sad dete, da oni budu određeni kao hranitelji. Ne znam. Uvek je pitanje da li će se majka predomisliti i vratiti se po dete. A ona će uvek imati prednost. A to može mnogo da unesreći porodicu u kojoj je sad dete. Zato ovo ne može da ide tako kako je u ovom tekstu napisano. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 A šta bi ona to dobila od države? Ne bi dobila ništa a i od toga što dobije mogla bi samo da crkne. Evidentno je da se ovde rqdi o osobi koja i nije obrazovana i pismena,posao je pokušala da sačuva po svaku cenu... I jeste,baš je fora da osvane u novinama,da neki naslovi i snimci nisu dospeli u novine,ne bi ni neke perverznjake i bolesnike iz vrha crkve oterali. To što ovakve priče i dospevaju u novine jeste dokaz koje smo mi dno dna... Nije tačno da ne bi dobila ništa. Postoje privremeni oblici zaštite dece,ali to je već jedna druga i opširnija tema. A kako je toj ženi i njenom poklonoprimcu palo na pamet da ovu tužnu,toplu ljudsku priču ispričaju novinama, a ne recimo najpre centru za socijalni rad, koji reguliše ovakve stvari ? Pitam se ... Jeste,fora je da osvane u novinama. Oproban recept da se od trenutnog sažaljenja javnosti stekne neka privremena dobit. A kad se svetla pozornice ugase ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 I jeste žalosno što je žena videla to kao jedini izlaz... Mada, i dalje mi nije jasno zašto je krila trudnoću; možda je moglo da se isplanira nešto. Ali verovatno se nije snašla, u takvoj situaciji bi se svako pomeo: muž na samrti, ona sa dvoje male dece u nekoj vuko***ini, radi fizičke poslove, i na kraju se porodi u WC-u. Živote... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Danka, sve si lepo rekla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 To je sad sve pod znakom pitanja,možda nisu samoincijatvno izašli u novine itd... U svakom slučaju ova situacija je možda najbolja a možda i najgora ali što se naše države tiče i socijalnih službi,ne treba tu mnogo nade polagati... obi-wan and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 i na kraju se porodi u WC-u. Živote... Zna da se porađa, i sedne na wc-šolju, da dete, Bože mi oprosti, "izruči" direktno u g*vna i urin... Živote...zaista nemam nikakvog sažaljenja za ovakvu ženu. Душка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 To je sad sve pod znakom pitanja,možda nisu samoincijatvno izašli u novine itd... U svakom slučaju ova situacija je možda najbolja a možda i najgora ali što se naše države tiče i socijalnih službi,ne treba tu mnogo nade polagati... Ma,da... ne treba... evo, svu nadu polažemo u tebe. Ako neko može, možeš ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Mada, i dalje mi nije jasno zašto je krila trudnoću meni deluje da se plašila da ne dobije otkaz Milan Nikolic, Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ma,da... ne treba... evo, svu nadu polažemo u tebe. Ako neko može, možeš ti to si ti rekla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Nije tačno da ne bi dobila ništa. Postoje privremeni oblici zaštite dece,ali to je već jedna druga i opširnija tema. Ovo je apsolutno istina. Međutim, primetila sam da osobe koje nisu korisnici socijalne zaštite često nisu ni upoznati sa svojim pravima i obavezama koje treba da ispune da bi dobili pomoć. A postoje i oni drugi, tzv. profi-korisnici soc.zaštite koje jako dobro znaju šta i kako treba uraditi da bi se ta pomoć dobila, i velikim delom i žive od nje. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 meni deluje da se plašila da ne dobije otkaz Наравно. Попила би отказ. Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Zna da se porađa, i sedne na wc-šolju, da dete, Bože mi oprosti, "izruči" direktno u g*vna i urin... Živote...zaista nemam nikakvog sažaljenja za ovakvu ženu. njoj sažaljenje nije ni potrebno,kao što nije potrebnio bilo kom gradjaninu ove države,potrebna nam je socijalna pravda stabilno društvo i država. obi-wan, Зорица Бубало and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Zna da se porađa, i sedne na wc-šolju, da dete, Bože mi oprosti, "izruči" direktno u g*vna i urin... Živote...zaista nemam nikakvog sažaljenja za ovakvu ženu. Pusti, ko zna šta tu još ima, a mi nemamo pojma... Nadam se da je ova vest izašla kao retrospektiva, i da su u međuvremenu soc.službe reagovale. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука