Драгана Милошевић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Zaboravili su da napomenu da je pre mastektomije uradila i lobotomiju. likefaceeeeeeee Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ја мислио овде се окупљају хришћани, кад оно... Hriscani se mole Bogu..za sebe i za druge...i bore se..a ne resavaju probleme tako sto uzmu pa iseku sebi deo tela..to ko isto ko kad bi ja posto sam pusac odem kod lekara i kaze imas 95% dobijes rak pluca ..i ja uzmem i odsecem levo plucno krilo i time smanjim sanse na...47,5 % Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ја мислио овде се окупљају хришћани, кад оно... Pa jel trebaju hriscani da brinu o njenim s....a? ... koga je bre briga sta ta dilea radi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ili bio trebali svi svoje zdravstvene kartona da objavljujemo u stampi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Jutros mi je na momenat palo na pamet sledece: "Miran dan...izgleda da danas moji drugari sa Pouka nece imatu koga da osudjuju... hm. Nadam se da ce pregurati nekako dan..." Kad odjednom Andja! Izvadi zena situaciju nacisto ^^ пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Koga je bre briga za njene s.... Neka brine onaj njen bizgov o tome ... Tako je svak' o svojim neka brine Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ima novac pa moze da se glupira. Ukoliko sam shvatila ona je to uradila iz straha od raka. Koliko ima smrtonosnih bolesti? U kom je ona fazonu pa sad mi ispadosmo nehriscani? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 "Miran dan...izgleda da danas moji drugari sa Pouka nece imatu koga da osudjuju... hm. Nadam se da ce pregurati nekako dan..." Не брини се за нас , снашли би се . Ишли бисмо да тучемо педере,претимо неком смрћу или ако ништа друго бар да кршимо секуларност или намећемо религијске ставове неком јаднику који ништа не слути. Мислим, чисто да нисмо докони . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Либертаријанац: То су њене дуде и може са њима да ради шта хоће. Републиканац: Нека парламент донесе одлуку. Демократа: Да распишемо референдум па шта народ одлучи. Социјалиста: То нису само њене дуде, оне припадају свима нама. Комуниста: Да их ми лепо поделимо свима равноправно. Фашиста: Дај овамо те дуде! А сад је стрељајте. Прогресивац: Њене дуде су светска културна баштина, треба да их заштити UNESCO. Golub, Срђан Ранђеловић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ja sam dakle republikanac ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ima novac pa moze da se glupira. Ukoliko sam shvatila ona je to uradila iz straha od raka. Koliko ima smrtonosnih bolesti? U kom je ona fazonu pa sad mi ispadosmo nehriscani? Mislim da je ipak hrabar potes. Takodje mislim da su joj vec nesto "napipali" pa je slozila ovu danasnju pricu za medije. Nasa doktorka onkologije na B92 kaze da se kod nas takav genetski skrining trenutno ne radi zbog kvara jedinog aparata u Srbiji za te stvari. Kao i da se zenama kod nas ne predlaze tako radikalan rez, vec navodno kontinuirano pracenje, koje nazalost sto zbog situacije u zdravstvu sto zbog opste medicinske kulture u nas, uglavnom na kraju ipak svede na to. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Прво на шта сам помислио кад сам видео вест су неке жене које је рак дојке појео пред мојим очима. Тек после сам сконтао да је у питању Анђелина, а тек после писања на овој теми сам се сетио тог филма (толико је значајан да су га заборавили и они који су га направили). Али то сам само ја, вероватно је требало да јој се на***ем мајке антисрпске и пожелим да поред рака дојке, добије и један на мозгу приде. Тако је изгледа данас обичај на овим веселим просторима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Либертаријанац: То су њене дуде и може са њима да ради шта хоће. Не, брате Звонко. Либертаријанац треба да каже овако: ”То су њене дуде и може са њима да ради шта хоће. Али свака жена треба да буде милосрдна и да дели своје дуде потребитима, једино што милосрђе мора да буде добровољно.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Хришћанин: Ух дуде! Само да ме неко не види... Муслиман: Баш ме брига, и овако се не виде испод бурке. Јеврејин: Две дуде пута хиљаду долара плус 10% камата на годину дана.. Будиста: Удахни, издахни. Дуде нису ништа, нисам везан за њих. Атеиста: Oh my God! Аурор, drvce, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Атеиста: Oh my God! katanac "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука