Jump to content

Срби по генима ближи Ирцима него Русима

Препоручена порука

I sta sa time? Svi evropljani su potomci tih istih halpogrupa sa balkana. 

Halpogrupa ti ne oznacava rasu. Oznacava zajednicko poreklo. 

Mesas malo stvari. (: 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ako se zadubite malo i procitara videcete da su 2/3 srba minimum 10 000 godina na balkanu a da je 2/3 evropljana naseljeno pre 3-4 000 godina.

Ne 2/3 negi 1/3. I nisu 10 000 godina na balkanu negu su dominantni geni ljudi koji su bili pre 10 000 godina na balkanu. Ti ljudi, za tvoju informaciju, nisu Srbi.

I p.s. isto vazi i za albance. Veliki deo albanaca je tu na balkanu pre 10 000 godina. 

Pa dobro genije, jesmo li se mi doselili u 6. veku na balkan ili smo vec bili tu?

Srpska kultura je dosla na sestom veku na Balkan. MIlisavljevicu, isto vazi i za Albance. 

Подели на овим сајтовима

.

Pa da civlizacija se razvijala ovde na Dunavu,u Vinci odakle se taj gen sirio dalje po evropi.....nemaju dzabe Britanci u svom muzeju...natpise iz vince za koju kazu da je kolevka civilizacije....

Подели на овим сајтовима

Srpska kultura je dosla na sestom veku na Balkan

Sem falisfikovanog Porfirogeneta to niko drugi nije pisao....a on je dokazani falisfikat...jer u njegovom spisu pise o dogadjajima koje su se dogodili 100 200 nakon bjegove smrti....i niko nikada nije pre pisao o nekom doseljavalju slovena na balkan

Подели на овим сајтовима

Ne 2/3 negi 1/3. I nisu 10 000 godina na balkanu negu su dominantni geni ljudi koji su bili pre 10 000 godina na balkanu. Ti ljudi, za tvoju informaciju, nisu Srbi.

I p.s. isto vazi i za albance. Veliki deo albanaca je tu na balkanu pre 10 000 godina. 

E sada samo jos da mi objasnis kako to da mi nismo "slovenizovani strosedeoci" vec smo se doselili u 6 veku a rumuni su "romanizovani strosedeoci" ... ali da ima zdrave logicke osnove ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Sem falisfikovanog Porfirogeneta to niko drugi nije pisao....a on je dokazani falisfikat...jer u njegovom spisu pise o dogadjajima koje su se dogodili 100 200 nakon bjegove smrti....i niko nikada nije pre pisao o nekom doseljavalju slovena na balkan

Ne znam ko je pisao ko nije, ali znam par cinjnica:

1. Niko nije pisao o postojanju Slovena ili Srba na Balkanu.

2. Ne postoji nijedan jedini trag u obliku nekog spomenika da smo mi bili tu. 

3. Po kulturi, jeziku, obicajima tradiciji, ocigledno smo kulturnim poreklom dominatno sloveni.

E sada samo jos da mi objasnis kako to da mi nismo "slovenizovani strosedeoci" vec smo se doselili u 6 veku a rumuni su "romanizovani strosedeoci" ... ali da ima zdrave logicke osnove ....

Ja nisam rekoa da smo se mi doselili, vec da se Srpska kultura doselila. 

Sto se mene tice mozes da kazes da su danasnji Srbi, Srbenizovani starosedoci  koji su Srbenizaciju prosli preko Slovena koji su se doselili, mozes da ga oblicis kako god oces.

Ne menja osnovnu gresku koju pravis, Srbi nisu rasa, Srbi su kultura. 

Подели на овим сајтовима

Srpska kultura je dosla na sestom veku na Balkan. MIlisavljevicu, isto vazi i za Albance. 

Докажи.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Милосављевић, on 14 May 2013 - 13:08, said:

3. Po kulturi, jeziku, obicajima tradiciji, ocigledno smo kulturnim poreklom dominatno sloveni.

A sta ako su sloveni u stvari dominantno poreklom Srbi po jeziku, obicajima itd....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Докажи.

Kultura, pismo, obicaji. Idi njihovim tragovima, jasno je kao dan + odsustvo bilo kakvih tragova Srpske kulture pre sestog veka na balkanu.

A sta ako su sloveni u stvari dominantno poreklom Srbi po jeziku, obicajima itd....

Imas li neki dokaz za tu teoriju, posto za suprotnu imamo gomilu u vidu spomenika, tragova kulture, porekla kulture, prvih pisanih izvora itd.

I sve to baziras na e1b1 kada josh imamo neardetalce... stvarno si duhovit momak. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...