JESSY Написано Март 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2015 @@Deki992, ето доказа за горе наведену тврдњу....све је повезано....религија укључује психологију и обрнуто.... Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 @@Deki992, ето доказа за горе наведену тврдњу....све је повезано....религија укључује психологију и обрнуто....Ali moras priznati da ovaj citat sto sam postavio nije bas svakodnevan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ali moras priznati da ovaj citat sto sam postavio nije bas svakodnevan ево, признајем.... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 ево, признајем.... Ne, ozbiljno. Veruj u sebe, budi zadovoljan onim sto radis, mastaj... Previse lepo da bi bilo pravoslavno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Kakve su knjige iz popularne psihologije? Procenjuje se da oko 15 odsto ljudi čita priručnike o tome kako stvoriti uspešnu karijeru i biti zadovoljan životom. Danas psiholozi moraju da ispune dva uslova: da čitaocima kažu pametne stvari i da to učine na zabavan način. Kakve ? Nikakve . Nerviraju me . Jedna rec . Anika and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Nikakve . pa, nemoj tako...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ne, ozbiljno. Veruj u sebe, budi zadovoljan onim sto radis, mastaj... Previse lepo da bi bilo pravoslavno To bas i nije pravoslavno stanoviste.Pre bi trebalo nemaj poverenja u sebe i ne uzdaj se u svoje prolazno i nistavno bice,budi nezadovoljan onim sto radis,izoluj se od sveta koji u zlu lezi ,masta vodi u greh Deki992 and emilija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 To bas i nije pravoslavno stanoviste.Pre bi trebalo nemaj poverenja u sebe i ne uzdaj se u svoje prolazno i nistavno bice,budi nezadovoljan onim sto radis,izoluj se od sveta koji u zlu lezi ,masta vodi u greh To i mene zbunilo brate...Ja citam i kao, sta je ovo Dejane, gnjido jedna pokvarena, sta to citas?! I odem za kaznu se samozibicujem nekoliko puta i jedno 10 minuta citanja pustinjackih pouka, da se vratim u ztandardnu depresiju... SHADOWS OF THE LIGHT and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 pa, nemoj tako...... Ne mogu vise. P.s. Kraj ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Арсенија, не плачи, много ми је за данас. А, иначе. Да,да. :774236lrsdhmiw4r: Ма, све ћу друго да радим, ево, прочитаћу све те небулозе, само да не морам да ... одбацим ''старога човека''. :hihihihi: А, да не би, можда, требало да се мало ... смиравамо, пост је прилика која се не пропушта ? А, уствари, праштајте, нерасположен сам, мало. emilija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Арсенија, не плачи, много ми је за данас. Dobro . Evo ,uzmimo na primer moj primer. Od kad postim ,navukoh neku depresiju ... Da li je to autoagresija ? P.s. Javore ! ... Prastamo ti sve .Idi sad i pazi sta pricas, neko ce pogresno da te shvati . JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Волим животне књиге, лична искуства... Читала сам "Калуђера", није лоша, али не бих могла поново да је читам. Правац који ми се највише свиђа у психотерапији је логотерапија. Оснивач је Виктор Франкл. Његову књигу сам прочитала у једном даху. Код нас је потпуно погрешно преведен наслов. Оригинал гласи: Man's search for meaning. Ово што прича отац Гаврило стварно има смисла и лепо је речено. Он је јако добар духовник и познавалац људске психе. Kaludjerovic Sreten and Аурор је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Čitalac Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Da li ste znali da u Srbiji treutno ima oko 1.000 naslova u oblasti popularne psihologije? Među njima oko 80 knjiga domađih autora... Najprodavanija svih vremena je:http://www.ivanakuzmanovic.rs/2016/10/22/najprodavanija-knjiga-u-oblasti-popularna-psihologija/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Децембар 19, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2021 Како постати несрећан без туђе помоћи WWW.RTS.RS Пол Вацлавик Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука