Jump to content

Kakve su knjige iz popularne psihologije?

Препоручена порука

@@Deki992, ето доказа за горе наведену тврдњу....све је повезано....религија укључује психологију и обрнуто....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ali moras priznati da ovaj citat sto sam postavio nije bas svakodnevan :)

ево, признајем.... :D

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kakve su knjige iz popularne psihologije? Procenjuje se da oko 15 odsto ljudi čita priručnike o tome kako stvoriti uspešnu karijeru i biti zadovoljan životom. Danas psiholozi moraju da ispune dva uslova: da čitaocima kažu pametne stvari i da to učine na zabavan način.

Kakve ? Nikakve . 0703_read 

Nerviraju me .

Jedna rec .  

:351780:

Подели на овим сајтовима

Nikakve .
pa, nemoj tako...... :945729:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

:D

Ne, ozbiljno.

Veruj u sebe, budi zadovoljan onim sto radis, mastaj... Previse lepo da bi bilo pravoslavno :D

To bas i nije pravoslavno stanoviste.Pre bi trebalo nemaj poverenja u sebe i ne uzdaj se u svoje prolazno i nistavno bice,budi nezadovoljan onim sto radis,izoluj se od sveta koji u zlu lezi ,masta vodi u greh :D

Подели на овим сајтовима

To bas i nije pravoslavno stanoviste.Pre bi trebalo nemaj poverenja u sebe i ne uzdaj se u svoje prolazno i nistavno bice,budi nezadovoljan onim sto radis,izoluj se od sveta koji u zlu lezi ,masta vodi u greh :D

To i mene zbunilo brate...

Ja citam i kao, sta je ovo Dejane, gnjido jedna pokvarena, sta to citas?!

I odem za kaznu se samozibicujem nekoliko puta i jedno 10 minuta citanja pustinjackih pouka, da se vratim u ztandardnu depresiju... :D

Подели на овим сајтовима

Арсенија, не плачи, много ми је за данас. :unbelieveble:

А, иначе.

Да,да. :774236lrsdhmiw4r:

Ма, све ћу друго да радим, ево, прочитаћу све те небулозе, само да не морам да ... одбацим ''старога човека''. :hihihihi:

А, да не би, можда, требало да се мало ... смиравамо, пост је прилика која се не пропушта ?

А, уствари, праштајте, нерасположен сам, мало.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Арсенија, не плачи, много ми је за данас.

Dobro .  :((

Evo ,uzmimo na primer moj primer. Od kad postim ,navukoh neku depresiju ... 

Da li je to autoagresija ? 

P.s. Javore !  :i6d1r8:  ... Prastamo ti sve .Idi sad i pazi sta pricas, neko ce pogresno da te shvati .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Волим животне књиге, лична искуства... Читала сам "Калуђера", није лоша, али не бих могла поново да је читам. Правац који ми се највише свиђа у психотерапији је логотерапија. Оснивач је Виктор Франкл. Његову књигу сам прочитала у једном даху. Код нас је потпуно погрешно преведен наслов. Оригинал гласи: Man's search for meaning.

Ово што прича отац Гаврило стварно има смисла и лепо је речено. Он је јако добар духовник и познавалац људске психе.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 5 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...