зеленизуб Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 У сценарију "kad USA pukne" етнички Албанци ће највероватније са "KIM i Metohijе" отићи и сами тако да Србија неће ни имати потребу да "sa sva tri tenka i dva aviona ulece dole i oslobadjа..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Још ће испасти да мишљење народа није битно! Ех та демократија! Ох, радости њихове, стиже им дуго чекана и дуго жељена слобода. Не видим како то они губе. Ако ће већ имати толику силну слободу и контролу (како тврдиш), код Тачија, онда им је све једно где ће сместити задњице. Да ли у фотељу код Тачија или код Вучића. A gde je to misljenje naroda? Gde je taj narod sto se buni!? 5 000 ljudi od kojih su vecina dverasi iz beograda nisu misljenje naroda sa Kosova. Sto se ne raspise taj refenrendum? О чему сада причаш. Говорили смо о не спровођењу Тачијевих закона за које си рекао да су правични и да нису дискриминаторски. Nisu diskriminatorski, sta je tu problem? Jel ima u tom nekom zakon diskriminacije prema Srbima? Nema. To mi tu pricas sad ako se zakon ne sprovodi da je diskriminatorski, to ne znaci da je zakon diskriminatorski vec da je ponasanje policije i suda diskriminatorsko. Ovaj sporazum upravo to resava jer ce biti zaduzeni SRSPKI POLICAJCI, SRPSKE SUDIJE itd. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Дужност Лазара је била да не дозволи да чизма туђих војника гази по земљи Србији, када у томе није успео, дужност његовог наследника је била да не дозволи да та чизма гази по грађанима. Проблем је у томе што Вучић и Дачић воде политику Стефана Лазаревића и Милана Недића, иако смо ми надам се суверена држа Brate, nemoj porediti despota Stefana Visokog i generala Milan Nedića sa ova dva klovna i spadala.....oni su vodili u svoje doba mudru politiku zarad spasavanja naroda a ovi misle da spasavaju narod vodeći uzaludnu politiku i zarad čegas, zarad EU koja je pred raspasom mestio da se okrenu prema Rusiji i Nemačkoj u meri u kojoj ide nemačko-ruska saradnja, saradnje dve uskoro jedine evropske sile. Šta fali Belorusima npr, ne šljive EU ni pet posto pa imaju bolji mstandard od trećine EU. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Из ових лица ја читам 1.Оптимизам, 2. Ведрина, 3. Поузданост Из ових лица ја читам. 1. Забринутост, 2. Озбиљност Којим ћу лицима веровати и које ћу радије гледати? Вероваћу овим другима, а радије ћу гледати оне прве Legendo čovek treba da bude nekad i ozbiljan a ne da se keslači stalno ko blesav na brašno...nisam neki mračnjak, šta više veliki sam šaljivdžija ali to što se neko kesla u ozbiljnoj situaciji to govori o njemu samom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ма и патријарх ми је све невинашце. Што, он овом изјавом не може да изражава свој став? И зашто би то било општеобавезно за мене? Јесте, Атанасије уме да буде бахат, и ни ја нисам нешто одушевљен реториком, али реакција патријарха ми је дволична. Што се није тако ограђивао за Пахомија, Качавенду, и екипу, а овамо због "очувања добрих односа са државним врхом" се додворава на уштрб архијереја њима лупајући вербалне шамаре. И баталите причу о канонима, Литургији, јер нема то никаквог додира са овом причом. Да заокружим: мени се не допада ниједна страна али је лицемеран испад патријарха. Interesantna je patrijarhova ažurnost da reaguje na one koji brane srpsku, ali ne samo srpsku već i drugu nealbansku nejač u Srpskom Jerusalimu ali ujedno i neažurnost da raguje po pitanju optužbi (ne, ne kažem tvrdnji već relativno ozbiljnih optužbi) o protivprirprirodnom bludu i finansijskim malverzacijama pojedinih arhijereja...o, zar je socijalna briga za osuđivanje a grefh za prećutkivaw...Que vadis SPC? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Legendo čovek treba da bude nekad i ozbiljan a ne da se keslači stalno ko blesav na brašno...nisam neki mračnjak, šta više veliki sam šaljivdžija ali to što se neko kesla u ozbiljnoj situaciji to govori o njemu samom... Ono što vidim u očima dva najveća naša episkopa to je osavremenjivanje SZ pesme ,,Na rekama Beogradskim sedosmo i plakasmo...", a za ove gornje Hristos kaže što svedoči Luka ,,teško vama koji se smejete..." DYNABLASTER and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Мишљење народа је битно. Али, забога људи, схватите шачица галамџија не може да претендује да представља народ. Много нас је више који смо дубоко саблажњени наступом наше двојице Архијереја и дубоко се не слажемо са реченим. На основу чега ово закључујеш? Ја мислим да је већина верника презадовољна оваквим наступом ова два наша архијереја. И да је то језик и начин говора који треба да се стално користи, а не политиканство, улизиштво, додворавање, исл. Мислим да већина мисли да црква треба да говори истину, а не да ћути, и пази да не повреди оне на власти. Када добро раде, онда их похвалити, када не раде добро, онда их критиковати. Ово је јако озбиљно питање. Чули смо глас синода, који је исти као и глас ових аријереја, али чини се некако мекан. Чуо се и глас владике Григорија, који је исто рекао да је споразум издаја над издајом, и да би Тадић висио да га је прихватио. Све владике шаљу исту поруку, што се тиче споразума, ал на свој својствен начин. Ни један владика није се сагласио са споразумом, и да мисли да треба да га прихватимо. nedeljko and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Мислим да већина мисли да црква треба да говори истину, а не да ћути Па што не каже истину? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 ,,Речи митрополита Амфилохија и владике Атанасија на протесту против бриселског споразума су бестидно фалсификоване и цео скуп је лажно приказан. Позивамо патријарха Иринеја да стане уз своје владике, уз истину и српско Косово": Demokratska stranka Srbije. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Legendo čovek treba da bude nekad i ozbiljan a ne da se keslači stalno ko blesav na brašno...nisam neki mračnjak, šta više veliki sam šaljivdžija ali to što se neko kesla u ozbiljnoj situaciji to govori o njemu samom... I treba da se moli za upokojenje živih kada oni rade drugačije nego što bi on.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Овакав наступ је јако битан и због људи на које врше притисак Артемијевци да им се прикључе. Њихова прича је да су се ова два аријејреја променила, да су уцењени, да не смеју више тако оштро и јасно да причају, као што су причали за време комунизма и деведесетих. Просто су развејали све скептике, и одували све Артемијевце својим бритки и оштрим наступом. Посебно је владика Атанасије одлично рекао Артемијевцима истину у лице. Хтели да признамо, или не Артемијевци су веома активни, а и успешни у својој мисонарској делатности. Многе људе одвлаче на своје скупове, и продају им њихову истину. А то је прича далека од истине, да је наша црква за ЕУ утопију, да је послушничка испостава политичара, који је користе у предизборним кампањама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ја лично мислим да наша актуелна власт води реалну и тренутно једино могућу политику, од које се можемо надати бољитку. Наравно да сам незадовољан статусом Косова, али сам и свестан да тренутно ништа више не можемо учинити, а да нам то не буде на штету. Полако. Тиха вода брег рони. Ova poslovica je potpuno primerena i tacna, ali samo ako umesto reci "breg" stavis rec "Srbiju" Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ova poslovica je potpuno primerena i tacna, ali samo ako umesto reci "breg" stavis rec "Srbiju" Centar. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Cudno je to sto je ovo hriscanski pa jos i pravoslavni forum, a nekolicina clanova kao da ne veruje da postoje demoni i ne zna koji im je plan- kako na duhovnom i dusevnom polju, tako i na materijalnom... a sauron je sve jaci i sve vise tlaci, a Srbija je poslednja tvrdjava i uporiste na ovim prostorima, a i uopste. Trenutna strategija je Divide et impera, posto nam je ekonomija skroz srozana i unistena, sad jos ostaje da se svi posvadjamo i da svi vucemo na svoju stranu pa da nas dokusuri na materijalnom planu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Cudno je to sto je ovo hriscanski pa jos i pravoslavni forum, a nekolicina clanova kao da ne veruje da postoje demoni i ne zna koji im je plan- kako na duhovnom i dusevnom polju, tako i na materijalnom... a sauron je sve jaci i sve vise tlaci, a Srbija je poslednja tvrdjava i uporiste na ovim prostorima, a i uopste. Trenutna strategija je Divide et impera, posto nam je ekonomija skroz srozana i unistena, sad jos ostaje da se svi posvadjamo i da svi vucemo na svoju stranu pa da nas dokusuri na materijalnom planu. A Srbe zavaditi najmanji je problem ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука