Gerhard Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ма какве везе бре људи то има да ли је "званично легализовала и признала"!? Докле бре више те бесмислице и глупости... Имаш фактичко стање на терену - независно Косово. И ми ту сад нешто "не признајемо"... Шта који купус "не признајемо"? Ко не признаје оно што је очигледно место му је у менталној институцији. Ко да неме сад остави жена, а ја идем около са транспарентима вичем "Милојка је моја жена! Живот дајем Милојку не дајем!". Па да ли је то нормално? А онда одем кући и нема никог, сам... Значи, доста бре више те шизофреније. Дајте да се ради нешто, да нешто стварамо, градимо. Није Србија парче земље, него су Србија људи који раде и стварају. Неки народи имају мало острвце на којем расте само коров, па направе светску силу, а ми ко сероње неки само кукамо и фантазирамо. Ако је то Србија, онда ја нисам такав Србин. Kakve ima veze? Pa zasto se onda Albanci ubise da ih sto vise zemalja prizna? Ako je fakticko stanje na terenu takvo, zasto im je bitno priznanje? Posto si pomenuo svoju zenu, nije ti dobro poredjenje. Ne radi se o tome da je zena (Kosovo) ostavila tebe (Srbiju) nego ti je drugi (NATO i Albanci) oteo zenu (Kosovo). Kakva bi ti bio nula od covjeka i muza kada bi se pomirio sa tim i ne bi pokusao da nesto ucinis da je vratis? Uostalom, sta je smetalo Kosovo nekome da gradi u Srbiji? Kao da tebi neko uzme zenu, a ti pricas kako ti ona smeta da cijepas drva. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ми смо ту "жену" тукли и понижавали деценијама па нас је оставила. Крајње је време да Срби мало буду и самокритични и сагледају ствари реално како јесу. Да је наша власт била боља према Албанцима, ствари би биле другачије. Тачија и Харадинаја је створио Милошевић и комунистичка банда пре њега, треба споменик да им подигну. Али опет - да додам - шта је било било је. То је давно завршено. cloudking је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ми смо ту "жену" тукли и понижавали деценијама па нас је оставила. Крајње је време да Срби мало буду и самокритични и сагледају ствари реално како јесу. Да је наша власт била боља према Албанцима, ствари би биле другачије. Тачија и Харадинаја је створио Милошевић и комунистичка банда пре њега, треба споменик да им подигну. Ne drvi, Amerikanac, da te zamolim. Pogledaj istoriju kosovskog pitanja jos od 1961. kada su im komunisti povladjivali. I ponavljam - nije nas zena ostavila nego nam je oteta. Big difference. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ма какве везе бре људи то има да ли је "званично легализовала и признала"!? Докле бре више те бесмислице и глупости... Имаш фактичко стање на терену - независно Косово. И ми ту сад нешто "не признајемо"... Шта који купус "не признајемо"? Ко не признаје оно што је очигледно место му је у менталној институцији. Ко да неме сад остави жена, а ја идем около са транспарентима вичем "Милојка је моја жена! Живот дајем Милојку не дајем!". Па да ли је то нормално? А онда одем кући и нема никог, сам... Значи, доста бре више те шизофреније. Дајте да се ради нешто, да нешто стварамо, градимо. Није Србија парче земље, него су Србија људи који раде и стварају. Неки народи имају мало острвце на којем расте само коров, па направе светску силу, а ми ко сероње неки само кукамо и фантазирамо. Ако је то Србија, онда ја нисам такав Србин. Onda nisi sa ovakvim stavom. Teško je biti Srbini Hrišćanin i to nije za svakoga. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Са таквим ставом сам разуман човек и хришћанин, а кад видим какви све себе називају "Србима" све мање имам жеље да то будем. Милан Ракић and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Имаш фактичко стање на терену - независно Косово. И ми ту сад нешто "не признајемо"... Шта који купус "не признајемо"? Ко не признаје оно што је очигледно место му је у менталној институцији. Ко да неме сад остави жена, а ја идем около са транспарентима вичем "Милојка је моја жена! Живот дајем Милојку не дајем!". Па да ли је то нормално? А онда одем кући и нема никог, сам... Мож и то поређење да се примени, само уместо остави ме жена стави силом отета . И сад, какав би човек пустио да то прође и како би погледао људима у очи после тога. Како људи не схватате да је на Косову извршено етничко чишћење, извршен је акт терора . Какав пример ми пружамо дајући легитимност акту терора над нашим народом ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Заборављаш да је и наша држава тамо спроводила терор деценијама. Мој брат од тетке још има кошмаре зато што је 80-тих као клинац видео шта је ЈНА радила албанским студентима. Није "жена" силом отета, тај народ тамо није више желео да живи у таквој држави. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Заборављаш да је и наша држава тамо спроводила терор деценијама. Мој брат од тетке још има кошмаре зато што је 80-тих као клинац видео шта је ЈНА радила албанским студентима. Није "жена" силом отета, тај народ тамо није више желео да живи у таквој држави. Зезаш ли се. Зар је дошло време да се оправдава убијање и прогон. Јесу ли Срби изашли на улице да демонстрирају и сукобе се са УЧК или их је УЧК одводила из њихових кућа . Јели можда ЈНА упадала у албанска села да пали и силује. Овако испада да је и Јасеновац оправдан, пошто ни Хрвати нису желели да живе у краљевини Југославији, а Срби су вршили "терор" над њима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Заборављаш да је и наша држава тамо спроводила терор деценијама. Које деценије, читај мало историју. Читај о терору албанских власти на Косову и протеривању Срба са Косова после другг светског рата. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Јели можда ЈНА упадала у албанска села да пали и силује Па није ЈНА, али јесу паравојне формације... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Зезаш ли се. Зар је дошло време да се оправдава убијање и прогон. Јесу ли Срби изашли на улице да демонстрирају и сукобе се са УЧК или их је УЧК одводила из њихових кућа . Јели можда ЈНА упадала у албанска села да пали и силује. Овако испада да је и Јасеновац оправдан, пошто ни Хрвати нису желели да живе у краљевини Југославији, а Срби су вршили "терор" над њима.Vladimire ne vredi brate. Srbija sprovodila nad Albancima teror decenijama??? Vidi molim te sta covek pise bez ijednog dokumenta.On sad meni prica a na kosovu nikad u zivotu nije bio osim u shizofrenim slikama kad mu je neko drugi prepricavao realno stanje na terenu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Zvonko je američka pridvorica, mora tako da govori. Isto kao i onaj Zebedija. Ameri dobro njuškaju svoje dođoše, inače lete napolje, pitaj Ivicu (mada će sad da me grdi).. Da bi ostao u Ameri moraš da bude veći Amer od samog Amera. Da Washington sutra odredi da je Kosovo u sastavu Srbije, videćeš Zvonka prvog koji će da urla da je Kosovo srpsko. To se zove liberalizam..)) Milisavljevicu sta kazes na inicijativu da skupimo novac za cisternu Minakve koju bi konzumirao tri puta dnevno posto imas ozbiljnih problema sa pamcenjem?! Toliko pises na verujem/zru forumioma a ne secas se da je Zvonko bio i ostao najglasniji i najostriji kriticar kako americkog intervencionizma tako i generalno americke spoljne politike post WWII. Da ne govorimo o tome sta govoro i unutrasnjoj politici i u kakvu katastrofu ona vodi, o cemu je pisao detaljno. Ako nemas problem sa pamcenjem nego je u pitanju klasian napad nazijosnkog agitprop verbalngo buckurisa onda odustajem od inicijative za skupljanje sredstava. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Milisavljevicu sta kazes na inicijativu da skupimo novac za cisternu Minakve koju bi konzumirao tri puta dnevno posto imas ozbiljnih problema sa pamcenjem?! .... Ako nemas problem sa pamcenjem nego je u pitanju klasian napad nazijosnkog agitprop verbalngo buckurisa onda odustajem od inicijative za skupljanje sredstava. .smeha. Ti si bre pravo osvezenje po nekad na forumu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Milisavljevicu Који те то "Милисављевић" поткачио брате, те се вечерас свима обраћаш тако Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Који те то "Милисављевић" поткачио брате, те се вечерас свима обраћаш тако http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=1035270 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука