коЖељ њацИ Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Milisavljevicu ti si zivi primer coveka, a puna ih Srbija, koji drlja neke reci po tastaturi a ne znam im ni znacenje a kamoli da bi jedni cistu smislenu izveo iz tih pojmova. U karton Koka Kole bih se kladio da ti bez Vikipedije pojma nemas o tome na koji pojam se odnosi rec materijalizam a na koji fizikalizam. Da ne govorim o necem dubljem sto bi ipak zahtevalo neke kognitivne sposobnosti. Мало је картон коле , ајд у гајбу водке ?! Grizzly Adams, DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Samo trazi po medijima. Posto se toliko lako nalazi voleo bih da mi da neko. Ja kada god njega vidim on prica o kosovu, srbiji, nebeskoj srbiji, pederima i slichno. Ali zato izbegava da prica o vladiki koji se mazi sa mladim decacima. Milisavljevicu ti si zivi primer coveka, a puna ih Srbija, koji drlja neke reci po tastaturi a ne znam im ni znacenje a kamoli da bi jedni cistu smislenu izveo iz tih pojmova. U karton Koka Kole bih se kladio da ti bez Vikipedije pojma nemas o tome na koji pojam se odnosi rec materijalizam a na koji fizikalizam. Da ne govorim o necem dubljem sto bi ipak zahtevalo neke kognitivne sposobnosti. Kakav bre milisavljevic? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Sto je sramotan?Imali su prilku da zive u Srpskoj drzavi i da postuju srpske zakone...necete gospodo..e onda kolona lepo pa preko prokletija mars u maticu albansku.... Zato je sramotan. Sto ne postujes ljude kao ljude vec ih delis na albance i Srbe.... HRistos nije tu za albance i Srbe vec za sve i za lopove i za svece. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Cini mi se da ovim tolerantnim clanovima jos uvek majka kuva rucak i pravi dorucak. Sve je lepo u bajkama sve biva. Divno su ti isti Albanci spaljivali Hristove svete sibole u kojima je nash celiv Njega samoga samo zato sto je Hristos i Srbin i Albanac pa dobro eto ne mora biti Albanac meni je ok tako. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 А Срби нису спаљивали џамије? Нису убијали Албанце? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Cini mi se da ovim tolerantnim clanovima jos uvek majka kuva rucak i pravi dorucak. Sve je lepo u bajkama sve biva. Nisam znao da ti je carstvo nebesko bajka. Divno su ti isti Albanci spaljivali Hristove svete sibole u kojima je nash celiv Njega samoga samo zato sto je Hristos i Srbin i Albanac pa dobro eto ne mora biti Albanac meni je ok tako. Pa sta? Jel to znaci da treba da ih mrzimo? Zar sam Hristos ne svedoci suprotno sa "oprosti im Oce ne znaju sta rade". I na kraju uvek zaboravljas, da li su neki Srbi mozda radili nesto lose tim Albacima? Sta mislis da je ta mrznja sa neba pala? Isti takvi ko ti a mozda a i danas su prical isve i svasta za Hravate. JA tih predrasuda nemam, evo imam dva dobra drugar iz Splita koji me drugarski zovu na more kod njih. A ima takvih ko ti josh danas. Za sve vas sto sejete mrznju imam samo da kazem - svaka cast. Bravo vam ga bate. Imam razloge da mrzim u zivotu mnogo ljudi, ali se trudim da ne mrzim nijednog od njih. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 А Срби нису спаљивали џамије? Нису убијали Албанце? Nemoj tako, postaces antisrbin ko ja. Mi smo samo vracali. Mi smo zrtve. Mi smo device u kupleraju. Mi smo nevini. Pravda za nas. Jadni mi. Siroti mi. Svi protiv nas, svi agresori svi oce da nas uniste. Sami mi sebe unistavamo gluposcu. http://www.youtube.com/watch?v=U86jGVbj7Ic cloudking је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/26460-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%98%D1%83-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82-%D1%86%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%BC%D1%84/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Divno i bajkovito ti ovo moje na mrznju lici. Sad nadji Albanca koji ce da kaze da je Alah Srbin braco. Rekao sam Ne Mora Hristos da bude Albanac kao sto si ti naceo jer ga vidis oni sami Nece! Sve u svemu oni zive na mojoj zemlji pa ce svako imati posla samnom i to pravnog ako mi je oduzima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 А Срби нису спаљивали џамије? Нису убијали Албанце?Ajde da te pitam sad ljudski koliko jos Srba zlocinaca treba da osude pa da ti skines anatemu od sopstvenog naroda i samog sebe. A koliko jos nevinih nacija koje zive na nasoj zemlji treba da oslobode sto su nam prodavali organe? Si svestan opste koliko zlocinaca ce ostati nekaznjeno zbog tebe i ovakvog stava da se Srbija u nedogled generalizuje kao zlocinacka nacija? Kod nas je policija reagovala za dzamije kod njih je policija ucestvovala u rusenju mojih i tvojih svetinja. Crveni Baron, Ромејац and nana је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 А Срби нису спаљивали џамије? Нису убијали Албанце? Сад ми је јасно шта ти радиш сваке године док се уздржаваш од форума. Идеш тамо код тих твојих Американаца да ти још више исперу мозак и кад год се вратиш, вратиш се као још већи издајник. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Zato je sramotan. Sto ne postujes ljude kao ljude vec ih delis na albance i Srbe.... Pa i Albanci dele ljude na Albance i Srbe... Jesi li primetio u martovskom pogromu da ni jednu dzamiju nisu spalili, samo Crkve? Da nema i to veze sa onim tvojim teorijama slucaja u genetici ili postoji neka inteligencija i svest koja odlucuje sta da spali a sta ne? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ajde da te pitam sad ljudski koliko jos Srba zlocinaca treba da osude pa da ti skines anatemu od sopstvenog naroda i samog sebe. A koliko jos nevinih nacija koje zive na nasoj zemlji treba da oslobode sto su nam prodavali organe? Si svestan opste koliko zlocinaca ce ostati nekaznjeno zbog tebe i ovakvog stava da se Srbija u nedogled generalizuje kao zlocinacka nacija? Kod nas je policija reagovala za dzamije kod njih je policija ucestvovala u rusenju mojih i tvojih svetinja. Сви злочинци имају име и презиме и треба да изађу на суд. Не постоје "нације" које су криве или невине. И држава Србија одржава нестабилност тамо, па сноси део одговорности за све што се дешава. Да су се односи нормализовали и смирили, такве ствари се вероватно не би дешавале. Немци су побили пола Европе и обрнуто, па су већ 1950-те живели у миру са Французима и Пољацима. Можемо и ми после 15 година да мало смиримо живце. Доста је било. Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 neki ovo nisu sposobni da shvate. Сви злочинци имају име и презиме и треба да изађу на суд. Не постоје "нације" које су криве или невине. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Pa i Albanci dele ljude na Albance i Srbe... Jesi li primetio u martovskom pogromu da ni jednu dzamiju nisu spalili, samo Crkve? Da nema i to veze sa onim tvojim teorijama slucaja u genetici ili postoji neka inteligencija i svest koja odlucuje sta da spali a sta ne? Zato sto neki Srbi i neki Albanci tako dele ljude, svi sada treba tako da delimo ljude? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука