Срђан Шијакињић Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Meni je pijandura osoba koja bazdi na alkohol i ponaša se "otkočeno", ma kog pola bila. 0409_feel Zašto bi uopšte pravili razliku? Možemo mi i homoseksualce ili crnce da posmatramo kao nenasilne ili ne - rasiste, to uopšte ne odgovara stvarnoj slici sveta ... Свакако, само када видим мушкарца како пада пијан мање ми је ружно него када видим девојку. Знам да нема разлога за такву перспективу, чак напротив, али ето једноставно имам такав осећај. Не треба правити разлику. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Ima i danas plemena u kome golotinja nije predmet seksualne pozude, sirom Afrike, J.Amerike i Okeanije, ljudi su medjusobno goli i to ne izaziva nikakv stid. http://www.youtube.com/watch?v=-2UDxLZ3whM#t=1m40s Pojedini uglovi posmatranja, izgleda nisu regularna stvar... Muskarci su svinje, makar se i na drvo peli. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Nije to ispravno razmisljanje, sve zavisi od toga kako se doticna persona ponasa kad je odvaljena od alkohola, u tome je razlika, ima zena koje se smeju i smesne su kad se napiju, ima i onih koje se glupiraju, al opet to kad uporedis sa muskarcima je smesno, muskarci pijani cesto umeju biti i nenormalno agresivni, pretvaraju se u cudovista Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Nije to ispravno razmisljanje, sve zavisi od toga kako se doticna persona ponasa kad je odvaljena od alkohola, u tome je razlika, ima zena koje se smeju i smesne su kad se napiju, ima i onih koje se glupiraju, al opet to kad uporedis sa muskarcima je smesno, muskarci pijani cesto umeju biti i nenormalno agresivni, pretvaraju se u cudovista Мислио сам на људе који се обезнане од пића, који не знају шта раде, не могу да ходају, онесвесте се, заврше у хитној и тсл. Иначе, сваком може да се деси и то једном, ништа страшно, проблем је кад се редовно понавља. Ја сам само причао како мени лично изгледа призор обезнањеног мушкарца/ обезнањене жене. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 E ipak si u pravu nisam razmisljao tj ponasao sam se romanticarski, jeste neke zene kad se opiju je gora pojava od muskaraca, jer prisustvovao sam tome u laganasu u Grckoj to je bukvalno sodoma i gomora, ribe, uglavnom engleskinje, izlaze samo da bi se napile, to im je cilj, cak drugar i ja koji smo kolko tolko alkosi nismo mogli to da shvatimo i smucilo nam se, prvo nam je neki englez obucen u zenske carape i nasminkan glupirao i kliberio pored auta, a onda su krenule engleskinje da idu u stetu, to je tolko ogavno bilo da ti ne mogu opisati, znaci ovako, udju u prvi lokal naruce neki koktel, sunu to u roku od minut i idu dalje, i tako dok se potpuno ne obeznane, onda nisu ni za khm khm hahahaha, znaci to sodoma i gomora nije videla! U toj ulici se cak neki maloletni englez bukvalno ubio od alkohola, znaci da ne verujes kad odes tamo, drugar i ja cim smo ucli u tu ulicu nesto nas napalo i hteli smo jedno drugog da unistimo, nikad nisam vido brutalniju i smesniju svadju... i onda idemo mi tako tom ukletom ulicom i napadnu me cigancici da traze pare, posto sam dao cigancicama malo para za neke sarene dzirlo zezancije koje nisam ni uzo nego eto, prose i da im dam parica, kad ono opkolili zaopkolili me odjednom, a ja drzo 50evra u dzepu od pantalona, i kad su me opkolili ja stiso shakom iz sve snage taj dzep, ali znao sam da ce to otici, znaci neverovatan momenat, sve vreme drzim stegnuto to iz sve snage, i kad se cigancici razbezali, a znao sam, otpustim ja shaku i otvorim dzep, tih 50 evra je nestalo... i vidim ja neku matoru ciganku kao satro gura decija kolica a unutra lutka hahahaha, i skontam ja da je ona boss, i kazem joj na srpskom, daj sta je ovo, ovo ne moze ovako! a drugar pored vec poceo da mrvi beton nogom i misli u sebi bice pljeskavica, i kad ciganka ni pet ni sest ispruzi mi onih 50 evra bez reci hahahahaha :lol: pa ne, znala je da bi bilo grdno jer smo i mi bili klosari i borili se u toj usranoj grckoj za svaki cent.... a Grke je upropastila sopstvena halavost, zato su pukli ko Grcka :lol: -Владимир- and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 E ipak si u pravu nisam razmisljao tj ponasao sam se romanticarski, jeste neke zene kad se opiju je gora pojava od muskaraca, jer prisustvovao sam tome u laganasu u Grckoj to je bukvalno sodoma i gomora, ribe, uglavnom engleskinje, izlaze samo da bi se napile, to im je cilj, cak drugar i ja koji smo kolko tolko alkosi nismo mogli to da shvatimo i smucilo nam se, prvo nam je neki englez obucen u zenske carape i nasminkan glupirao i kliberio pored auta, a onda su krenule engleskinje da idu u stetu, to je tolko ogavno bilo da ti ne mogu opisati, znaci ovako, udju u prvi lokal naruce neki koktel, sunu to u roku od minut i idu dalje, i tako dok se potpuno ne obeznane, onda nisu ni za khm khm hahahaha, znaci to sodoma i gomora nije videla! U toj ulici se cak neki maloletni englez bukvalno ubio od alkohola, znaci da ne verujes kad odes tamo, drugar i ja cim smo ucli u tu ulicu nesto nas napalo i hteli smo jedno drugog da unistimo, nikad nisam vido brutalniju i smesniju svadju... i onda idemo mi tako tom ukletom ulicom i napadnu me cigancici da traze pare, posto sam dao cigancicama malo para za neke sarene dzirlo zezancije koje nisam ni uzo nego eto, prose i da im dam parica, kad ono opkolili zaopkolili me odjednom, a ja drzo 50evra u dzepu od pantalona, i kad su me opkolili ja stiso shakom iz sve snage taj dzep, ali znao sam da ce to otici, znaci neverovatan momenat, sve vreme drzim stegnuto to iz sve snage, i kad se cigancici razbezali, a znao sam, otpustim ja shaku i otvorim dzep, tih 50 evra je nestalo... i vidim ja neku matoru ciganku kao satro gura decija kolica a unutra lutka hahahaha, i skontam ja da je ona boss, i kazem joj na srpskom, daj sta je ovo, ovo ne moze ovako! a drugar pored vec poceo da mrvi beton nogom i misli u sebi bice pljeskavica, i kad ciganka ni pet ni sest ispruzi mi onih 50 evra bez reci hahahahaha :lol: pa ne, znala je da bi bilo grdno jer smo i mi bili klosari i borili se u toj usranoj grckoj za svaki cent.... a Grke je upropastila sopstvena halavost, zato su pukli ko Grcka :lol: Хахах брате што је теби било доооброо. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Jeste jako, tolko mi je bilo dobro da mi je pukao zub od nerviranja inace bi mi implodirala glava da se to nije desilo, a od 14 dana kolko smo bili na moru kupali smo se 2-3 puta, jer smo krenuli sa pokvarenim autom koji nam je "majstor" dan pred polazak pokvario, i onda smo tako legali u 2-3 ujutro i onda nismo mogli da zaspemo od dve vrste komaraca(jedni veliki kamikaze ne ujedaju samo se zalecu i odvale i drugi mali ulaze u usi nos oci usta i ujedaju po nekoliko puta), i ustajali ujutro rano svaki dan da popravljamo auto, koji nijedan majstor nije umeo da popravi sve do kraja letovanja i onda smo jedva izvukli zivu glavu jer smo tacno presli carinu par sati pred visednevni strajk, a bili samo vec gotovi... a da ne pricam sad ostale dozivljaje sa mrtvim mackama ljudozderima itd. to je stvarno bilo najzesce celicenje, posle ovoga mozemo sta oces... druga kad pitas da opise kako mu je bilo na "odmoru", on kaze pa to je kao da je robijao vise godina, uglavnom bilo je tolko bizarno da sad kad bi krenuo sve da pricam ne bi mi verovali, sve u svemu svaki dan je bio gradacija bezumlja Da nismo poneli domaci Peki(pelinkovac iz miloste), ne bi preziveli, i da se nisam snasao da pravim alibi sa wc papirom koji nismo smeli da bacamo u sholju, ne znam sta bi bilo, naime, jedan dan kao i uvek ujutro kad pijemo kafu prosipamo po stolu od ludila i nervoze i ja uzo obriso sa wc papirom to sa stola i izgledalo je kao da si obriso dupe, i tako sam se snaso i imao alibi da ne bacam govnjivi papir u kantu pored(jer je zabranjeno bacati u wc sholju govnjivi papir), nego sam bacao ustvari taj papir od kafe u kantu i niko nije posumnjao 0110_hahaha evo bar nesto zanimljivo, ovo je slika gekona sa plafona :lol: Срђан Шијакињић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Hvala. I sta sam sve jos? PS. Ja ne moram nikoga da bijem ili psujem i omalovazavam da bi mi zivot bio blistav i bogat... Al dobro, ne iskljucujem mogucnost da i ja gresim... Ne mogu da verujem sta sam procitao!... samo za Vaskrs su moguca ovakva cuda... gringrin ... Pa dobro, majkovicu, ko ovde - kako kazes - bije ili omalovazava? Ti mislis da kad govoris fino i zamotano to nije uvreda? Jel se stavis mozda na mesto drugog da vidis kako izgleda kad ti krenes da sipas mudrosti i delis epitete? Vrati se samo na onaj post na koji sam ti odgovorio, pa vidi, ako mozes da vidis, sta si napisao. Sto se mene tice ono je gore od "bijem ili psujem i omalovazavam" zajedno. I ne, ne ljutim se ja, taman posla za praznik, samo pricamo, `nako lagano... SHADOWS OF THE LIGHT, Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Mozda je decko latentni a ne zna kako da nam saopsti...... tanning Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Vrati se samo na onaj post na koji sam ti odgovorio, pa vidi, ako mozes da vidis, sta si napisao. evo bas ga gledam... Optuzio sam te za ad hominem... Ta "psovka" ( sram da me bude!) te je toliko uvredila da si me pocastio epitetom "naduveni egoista"... A sve to zato sto meni svi oni koji brane homofobe zaista jesu nasilnici i psovaci... eto to ti je pregled nasih par postova... Svi ste nesto na tri coska... Post uzima danak. Jedva cekam da prodje pa da uzmete nesto masno... pretvara se forum polako u bojno polje na svim temama... Kad mozgu uskratis secere i masti (koje on koristi kao osnovni izvor energije) pocnu da se desavaju cudne devijantne pojave u misljenjima пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 A sve to zato sto meni svi oni koji brane homofobe zaista jesu nasilnici i psovaci... Evo, bas to sto ti kazem - za tebe, znaci, postoje: homosexualci i homofobi, ili: teski papucari i zenomrsci, ...i nista drugo... ocigledno, ti svet posmatras po azimutu od maksimalno jednog stepena, nista vise od toga. A `vamo satro kritikujes druge bas za tak`e neke stvari... c, c, c... Svi ste nesto na tri coska... Ma jok, cini ti se to... Sudija and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 .smesko. Узалуд се трудите, мој одговор је најбољи navijanje хе-хе Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Treba pročitait uvodno slovo Matije Bećkovića od pre par godina izgovorenog u Studenici gde (i) on sam kaže da se "stidi što se ne stidi više nego što se stidi pred Bogom". Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 .smesko. Узалуд се трудите, мој одговор је најбољи navijanje хе-хе Vas odgovor je zacementirao temu...a nesto slicno je izjavila i Angela Merkel... rekla je muskarci rade neke stvari bolje od zena..kao na primer cepaju drva..... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Vas odgovor je zacementirao temu...a nesto slicno je izjavila i Angela Merkel... rekla je muskarci rade neke stvari bolje od zena..kao na primer cepaju drva..... greengrin greengrin Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука