cloudking Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Zena treba da bude stidna u javnosti..al bestidna u krevetu..... greengrin A to bi ti teo? Mislim da u šerijatu imas tu foru пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 како смо стигли докле јесмо или ти "до чије мере смо стали" што рече она мис "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 ne ali želim da budem njihov neprijatelj br. 1 Aj' da napavimo klub .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 A to bi ti teo? Mislim da u šerijatu imas tu foru Ne to imas kod svih pristojnih zena....zna kad sta treba.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Aj' da napavimo klub .smesko. može, taman da nas lakše primete i atakuju na nas grudima Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Kaze moj suprug, najgore su ove zakopcane do grla.. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 može, taman da nas lakše primete i atakuju na nas grudima Sram vas bilo, devojke rizikuju da se prehlade zbog cilja, a vi im samo dajete povod da šetaju bez majAca "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 može, taman da nas lakše primete i atakuju na nas grudima Hoću i ja, hoću i ja!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Hoću i ja, hoću i ja!!! i tata bi sine..... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Sram vas bilo, devojke rizikuju da se prehlade zbog cilja, a vi im samo dajete povod da šetaju bez majAca Neka neka ima leka.... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Hoću i ja, hoću i ja!!! ako obećaš da ćeš biti dobar dečko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Sram vas bilo, devojke rizikuju da se prehlade zbog cilja, a vi im samo dajete povod da šetaju bez majAca pa čekali smo mi da otopli, sad kad je lepo vreme krećemo da delujemo DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 ako obećaš da ćeš biti dobar dečko Kad ja nisam bio dobar? Evo žrtvovaću se za družinu i organizaciju neka svi napadi idu na mene, a vi se bavite na miru organizacijom i izjavama za medije. Ja ću da podnesem ono najteže sve te napade da bi vi imali mira. OK? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Kad ja nisam bio dobar? Evo žrtvovaću se za družinu i organizaciju neka svi napadi idu na mene, a vi se bavite na miru organizacijom i izjavama za medije. Ja ću da podnesem ono najteže sve te napade da bi vi imali mira. OK? nije ok, nikako nije ok, prvo moraš dobro da učiš i da slušaš mamu.... drugo, moći ćeš da prmiš napade samo s levog krila,za početak.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Kad ja nisam bio dobar? Evo žrtvovaću se za družinu i organizaciju neka svi napadi idu na mene, a vi se bavite na miru organizacijom i izjavama za medije. Ja ću da podnesem ono najteže sve te napade da bi vi imali mira. OK? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука