Млађони Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Vrlo verovatno vecina te dece je zloupotrebljena od starijih ali opet, ja uvek dam po nesto. Mozda bi im bilo i gore bez tog priloga. Ima jedna poslovica - Onom koji prosi daj pa makar i krunu da nosi. јел си читао да је у италији просјачење мафијашки посо? Где гомила просјака ради за мафије. Кажу да им доноси већи профит од проституције. Ко зна колико пара које даш просјацима заврши на неким бембарама за мафију. Иначе ето где социјализам не би био лош - упосполити просјаке да могу да зараде за основне намирнице. Пошто би их на ретко ком нормалном послу примили, држава мало искористи свој положај направи неки бизнис где би радили просјаци. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 И готово већина цигани. Наравно не замерам, само кажем. Мене јако иритира кад дође циганче неко му да паре и оно оде купи цигаре. Не дам. И углавном су то деца која просе за неког другог. Дакле те паре које се дају њима одлазе у џеп мајке или оца алкохоличара или тако неког. Ова скунијева фора са чоколадицом није лоша. Zato ja više volim da im kupim da jedu, tako sam bar sigurna. Sećam se da me je jednom devojčica od nekih 7-8 godina molila da joj kupim sendvič. Taman sam joj kupila sendvič, kad se pojavio tata sa flašom rakije, boli ga uvo. Srećom, mala je pojela sendvič. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Zato ja više volim da im kupim da jedu, tako sam bar sigurna. Sećam se da me je jednom devojčica od nekih 7-8 godina molila da joj kupim sendvič. Taman sam joj kupila sendvič, kad se pojavio tata sa flašom rakije, boli ga uvo. Srećom, mala je pojela sendvič. Никад не знаш са просјацима. Не кажем да су лоши људи многи од њих су тренирани од детињства, алкохолизам и пороци су последица живота углавном. Али треба друштво да се ангажује да им пружи шансу за другачији живот. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Ta deca su žrtve socijalizma. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ta deca su žrtve socijalizma. Ta deca su zrtve ujedinjenih monopola Neko to naziva i kapitalizam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Увек им треба помоћи,не давати новац него нахранити.Шта је ту проблем?Нека бар буду сити. Николa and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ta deca su zrtve ujedinjenih monopola Neko to naziva i kapitalizam. Некима треба опасна едукациај о економији oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Некима треба опасна едукациај о економији Nekima treba malo smisla za humor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Петиција за помоћ родитељима деце са инвалидитетом http://www.peticije24.com/pomoc_roditeljima_dece_sa_invaliditetom Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 ne traje dugo i ništa ne boli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 Ne zaslužuje svako da ima decu samo zato što mu se može da ih napravi. Dete je najkomplikovanija stvar na Svetu koju može da napravi svaka budala. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Brat za sestru MOguce da negde jos postoji ovakva tema(ja nisam uspela da je nadjem) ako postoji molim da ovu izbrisete,posto je vest stara,ali mislim da je interesantna za ovaj forum i zanima me misljenje forumasa o njoj.http://www.magacin.org/2013/11/07/brat-za-sestru-ako-je-kasno-i-opasno-da-sama-ides-kuci-pozovi-brata/ Djon Vejn, Плутон, Orthophill and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Niko nista ne misli o ovome?Lose?Dobro?Lajk,hejt?... :.mislise. Evo ja na primer mislim da je divan primer lepih hiscanskih musko zenskih odnosa koji moze da ima i svoju obrnutu varijantu,nesto u cemu braci treba pomoc od sestara. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Јел,она се враћа од неког баје , а ја сад треба да је пратим кући,онако "братски" bgpj and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Јел,она се враћа од неког баје , а ја сад треба да је пратим кући,онако "братски" I bratski da ne diraš :-) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука