Jump to content

Српско срце у Немцу упамтило Косово!

Оцени ову тему

Препоручена порука

mozak + svest=um.....po tvojoj logici ispada da svinja ima um......e moj matematicaru..... sHa_sarcasticlol

Заиста сте претерали (лепо су Вам објашњавали, али узалуд). То није баш тако. Многи од недостатака ксенотрансплатације су очигледне: Као прво нико не жели да иде около са срцем мајмуна или бубрегом свиње (етика). Као што (не) знате, пресађен орган од животиња у човека  требао би лекове, иначе напада имуни систем у новом телу. Генерално, напад је јачи што је примаоц даљи од донатора. Код трансплатације  органа од животиње до човека, тело ће бити прекривено антителима, која сигналирају да тело мора бити уништено. Посебно капилари у органу подлежу деструкцији (разарању). Ово се дешава кратко након операције  од само неколико минута - до неколико сати.

Терајте по своме, али нећете стићи далеко колико сте намерили...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Заиста сте претерали (лепо су Вам објашњавали, али узалуд). То није баш тако. Многи од недостатака ксенотрансплатације су очигледне: Као прво нико не жели да иде около са срцем мајмуна или бубрегом свиње (етика). Као што (не) знате, пресађен орган од животиња у човека  требао би лекове, иначе напада имуни систем у новом телу. Генерално, напад је јачи што је примаоц даљи од донатора. Код трансплатације  органа од животиње до човека, тело ће бити прекривено антителима, која сигналирају да тело мора бити уништено. Посебно капилари у органу подлежу деструкцији (разарању). Ово се дешава кратко након операције  од само неколико минута - до неколико сати.

Терајте по своме, али нећете стићи далеко колико сте намерили...

Ja nigde o tome nisam pricao...procitajte ponovo.....a i ne vidim zasto bi neko ko veruje da su mu majmuni preci imao eticki problem da presadi majmunsko srce u sebe....ja  da verujem da je tako sa ponosom bi ga primio..... Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Ово не могу коментарисати шире, јер ништа Вас не разумем.

Да, мисли нам долазе аутоматски. 'Твоја воља шта ћеш мислити.

Znaci ja ovde pricam sa masinom koja radi po automatizmu a ne sa zenom slobodne volje i misli?

Подели на овим сајтовима

Znaci ja ovde pricam sa masinom koja radi po automatizmu a ne sa zenom slobodne volje i misli?

Наравно моја слободна воља,  нико ме не присиљава да комуницирам са вама. Али код мене и када мишићи не учествују у процесу отварања уста и спуштању доње вилице ( и када не типкам), мисао је ту - аутоматски.

.smesko. То значи да аутоматски мислим - одох у шетњу, а Ви сазнадосте након што сам написала.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Pda od kad sam poceo da mislim prosto vise ne umem da prestanem.... :)

Nego oko organa i bitnih stvari za Spasitelja Hrista su Njegove reci da treba da Mu se predamo i srcem i umom i dushom. Jedino takvo predanje i posvecenje u Zivotu moze biti razumljivo orginalno i korisno.

Nemac koji je dobio ukradeno srce nije dobio potpun zapis coveka od koga su uzeli ali dobio je (pumpu)koju je tehnicki razvijao covek od koga su ga ukrali.

I kako opste mozemo gledati na reci nekih svetitelja koji su Isusovu molitvu spustali u srce i ta molitva je kasnije postala Pitka Pevljiva na svaki otkucaj srca. Predpostavimo da um to moze razumeti a Dusha prihvatiti i obgrliti takvu molitvu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Glupo je da se ova pojava pokušava potpuno objasniti na nekom naučnom nivou,jer nauka nije dovoljno zrela da bi uopšte mogla da da zadovoljavajuće i pre svega tačno objašnjenje za ovakve i slične stvari.Iz ovoga proizilazi da nauka nije u stanju da objasni ono o čemu nema prava saznanja.

Da li je moguće da je dotični Nemac,koji sada nosi srce na silu ubijenog našeg sunarodnika,primio neka sećanja i neke druge osobine pređašnjeg vlasnika-odgovor je DA.Ja ne mogu da dam zadovoljavajući odgovor kako i zašto,jer odgovor na to bi trebalo da da nauka(koja je na nivou deteta od 5 godina i nije sposobna da da pravi odgovor) i na kraju,odgovor bi trebalo da daju i oni koji se bave okultnim i ezoterijiom.

Potsetiću samo da u svim religijama sveta,živim ili izumrlim,samo srce ima veliku vrednost i ono je centar ovoga ili onoga. .smesko.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Tesko je govoriti ateistima da je nase srce sad u Bogu i da ga svaki vernik od vremena Blagoslova potpuno drugacije i jasnije dozivljava.

Mi vise ne disemo samo svojom slobodnom voljom predali smo se Hristu disemo Svetim Duhom Boga zivoga...

I? sta radimo? Gde je Crkva koja cuva takve ljude pogresila ili se ogresila u nekog ateistu?

Organizam nam radi drugacije to mogu slobodno da kazem ne umemo da objasnjavamo nemi smo do svake molitve i nadamo sei radujemo se svakom novom pokajniku.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Наравно моја слободна воља,  нико ме не присиљава да комуницирам са вама. Али код мене и када мишићи не учествују у процесу отварања уста и спуштању доње вилице ( и када не типкам), мисао је ту - аутоматски.

.smesko. То значи да аутоматски мислим - одох у шетњу, а Ви сазнадосте након што сам написала.

Da predjemo na ti.... greengrin

Naravno covek non stop razmislja...a te misice svoga tela upravo pokreces umom bez misli...lepo se provedi u setnji.... .smesko.

Подели на овим сајтовима

Glupo je da se ova pojava pokušava potpuno objasniti na nekom naučnom nivou,jer nauka nije dovoljno zrela da bi uopšte mogla da da zadovoljavajuće i pre svega tačno objašnjenje za ovakve i slične stvari.Iz ovoga proizilazi da nauka nije u stanju da objasni ono o čemu nema prava saznanja.

Evo jednog nenaucnog, ali ne i manje zabavnog objasnjenja:

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Da predjemo na ti.... greengrin

Naravno covek non stop razmislja...a te misice svoga tela upravo pokreces umom posredstvom misli ...lepo se provedi u setnji.... .smesko.

greengrin На "ти" нећемо прелазити тако лако (можете идентификовати као моју слободну вољу)...

... и, како се зове то човек нон стоп размишља? - не зове ли се да је мисао ту - аутоматски и да је не дозивамо

- дођи  да те мислим?! :krstix: .smesko.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

a te misice svoga tela upravo pokreces umom bez misli...lepo se provedi u setnji.... .smesko.

.smesko. Мишићи су класификовани као скелетни, срчана мускулатура и глатки мишићи. Срце - и глатка мишићна контракција се обавља без свесне мисли, и неопходна је за опстанак. Покретање скелетних мишића је слободно, генерално су под контролом свести - ума - мисли.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

greengrin На "ти" нећемо прелазити тако лако (можете идентификовати као моју слободну вољу)...

... и, како се зове то човек нон стоп размишља? - не зове ли се да је мисао ту - аутоматски и да је не дозивамо

- дођи  да те мислим?! :krstix: .smesko.

Meni je prirodnije da se ljudima obracam neposredno sa ti...ali ok ako je to vasa volja ...onda cemo je mi uvaziti.... greengrin

To se zove umna aktivnost ...imanentna kreacija misli ... kada um miruje nema misli tj um pusta misli da se krecu oko njega nevezujuci se ni za jednu od njih....to se zove kontemplacija .smesko.

Mislim da mi dodjete ..... greengrin

Подели на овим сајтовима

Meni je prirodnije da se ljudima obracam neposredno sa ti...ali ok ako je to vasa volja ...onda cemo je mi uvaziti.... greengrin

To se zove umna aktivnost ...imanentna kreacija misli ... kada um miruje nema misli tj um pusta misli da se krecu oko njega nevezujuci se ni za jednu od njih....to se zove kontemplacija .smesko.

Mislim da mi dodjes ..... greengrin

0122_tuk

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...