Аурор Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 Ništa nam ovo ne treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 http://www.youtube.c...v=Xj0ZvZQthO8#! Ovom Ruskom pilotu je zavonio telefon i to sa melodijom jednog od najpoznatiju Nemačkih marševa,čuveni Hohenfriedberger marš. Ja sam mislio da Nemci i Rusi nisu u ljubavi .mislise. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 Ovom Ruskom pilotu je zavonio telefon i to sa melodijom jednog od najpoznatiju Nemačkih marševa,čuveni Hohenfriedberger marš. Ja sam mislio da Nemci i Rusi nisu u ljubavi Иначе Горбунов је опитни пилот МиГ корпорације и пре пар година је летео и оне наше 29-ке након ремонта у Моми... Једно поподне је остао мало дуже да се нешто договори са технолозима, а ја стицајем околности био дежурни, па смо се дружили до касно у ноћ... Нисмо се баш пуно разумели, ал` уз добру домаћу смо схватили све шта смо један другоме имали рећи Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 Иначе Горбунов је опитни пилот МиГ корпорације и пре пар година је летео и оне наше 29-ке након ремонта у Моми... Једно поподне је остао мало дуже да се нешто договори са технолозима, а ја стицајем околности био дежурни, па смо се дружили до касно у ноћ... Нисмо се баш пуно разумели, ал` уз добру домаћу смо схватили све шта смо један другоме имали рећи E da,ovo stalno hoći da vam pomenem Milane,ali stalno zaboravim. Tokom mitinga sam bio u onom ograđenom delu tik do piste,i tokom sletanja MiG-29M2,pilot je otvorio kočeći padobran malo pre nego što je dodirnio pistu pa je bio mali "pancake landing".To jedom iskusnom pilotu nije smelo da se desi. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 E da,ovo stalno hoći da vam pomenem Milane,ali stalno zaboravim. Tokom mitinga sam bio u onom ograđenom delu tik do piste,i tokom sletanja MiG-29M2,pilot je otvorio kočeći padobran malo pre nego što je dodirnio pistu pa je bio mali "pancake landing".To jedom iskusnom pilotu nije smelo da se desi. Па наравно да није, с` тим ако је он био, њему се опрашта... Шалим се наравно, ал` конкретно је он имао "натегнут" тај викенд јер су (МиГ корпорација) они долетели у петак, Горбунов радио два показна лета, па одлетео у Словачку на њихоф СИАФ у Слиачу, па је и тамо летео два пута, а онда се опет "врнуо" на а. Батајницу како би наступао у недељу... Да је и машина много је А питање је и какав је био "хангар-парти" у Слиачу у суботу увече, мсм. које су "текућине" преовладавале... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 Ništa nam ovo ne treba. Па добро, шта онда предлажеш? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Vojska Srbije kupuje šest novih aviona "mig 29" Drugim riječima: ona je jedna namiguša. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Па добро, шта онда предлажеш? Pametnu politiku. 10 migova ili nijedan je nikakva razlika u slučaju ponavljanja vojne intervencije, a ni "lokalnih" ratova ne može biti, + generalno neki rat sad u Evropi je apsolutno nemoguć, tako da mi ovaj potez nije baš jasan. Eventualno da mogu da štite avion Velikog Ruskog Vođe kad dođe ponovo na Marakanu (da pozdravi patriote)... Ma garantovano je ovo zbog njih, oni ionako željno iščekuju Treći svetski rat da bi mogli da "povrate srce Srbije". Zbog neke odbrane nečega teško. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Pametnu politiku. 10 migova ili nijedan je nikakva razlika u slučaju ponavljanja vojne intervencije, a ni "lokalnih" ratova ne može biti, + generalno neki rat sad u Evropi je apsolutno nemoguć, tako da mi ovaj potez nije baš jasan. Eventualno da mogu da štite avion Velikog Ruskog Vođe kad dođe ponovo na Marakanu (da pozdravi patriote)... Ma garantovano je ovo zbog njih, oni ionako željno iščekuju Treći svetski rat da bi mogli da "povrate srce Srbije". Zbog neke odbrane nečega teško. Па не можемо ваљда укинути војску? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Па не можемо ваљда укинути војску? Da mi dovedemo državu u red, da se obogatimo pa ćemo lako avione i PVO sisteme. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Kad niko na svetu više ne kupuje MiG'ove, naši se našli.. Ako su baš hteli ruske, onda molim Suhovljeve poput Kineza i Indijca. Ove Migove, samo mornaricku verziju, kupuje Indija. Narucila je i Sirija, ali jos nije realizovan posao zbog rata. Sa 6 aviona ima samo da gruvamo, niko nece da nam bude ravan... :rolleyes: U planu je jos 6. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Da mi dovedemo državu u red, da se obogatimo pa ćemo lako avione i PVO sisteme. Ko ne odrzava svoju vojsku, odrzavace tudju. Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Nema veze. I američki F-15 služi za velika prostranstva, a Izrael, velik kao Vojvodina, ima nekih 70 do 80 F-15-aviona.. Dokle MiG ni sami Rusi više ne kupuju. Trenutno i ne proizvode MiG. Modifikuju starije modele, i to je to. Za razliku od Suhovljeva, on se proizvodi. Suhovljev je moćno oružje, jači od svake verzije MiG-29, a ima i veliki dolet tj. akcioni radijus - nikad se ne zna, može potrebati.. Ameri npr. uvek su davali prednost velikom akcionom radijusu. Veći akcioni radijus znači i duže stajanje u vazduhu, i ovo ne zaboravimo. Pilot ne mora da leti od Beograda do Moskve i natrag, to vreme može da patroliše nad Srbijom, i u hitnom slučaju može brže da reaguje ako je već u vazduhu. Jedino što je Suhovljev sa nekih 21 metara veći/duži u odnosu na MiG-29 sa njegovih 17 metara. Nije Suhovljev nego Suhoj. On je mnooogo skuplji za odrzavanje od Miga. Za to mi nemamo sredstava. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 I ne samo to, nego dokle Amer podržava svoje saveznike, čak im i sve poklanja ako mora, kod Rusa je bilo uvek "Plati!" pa bio ti njemu i rođeni brat (normalno, pomisliš, ovakvi bi trebali da bidnu kapitalisti). Zabadava si od Rusa dobijo možda bure votku i kola žita, a naš seliber koji za drugo ne zna pa pomisli da Rus daje sve.. Ne, ne, daleko od toga. Miloševićeva generacija 68 sa njenim radikalnim antiamerikanizmom učinila je ogromnu štetu Srbiji, sad nas, eto, Ameri imaju na zub. Sta su Ameri poklonili nekome od naoruzanja? Pogledaj koliko papreno njihovi saveznici placaju americko oruzje. Recimo, kupovina PVO sistema Patriot od strane S.Arabije. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Април 27, 2013 Пријави Подели Написано Април 27, 2013 Ne treba nam ovo, ljudi, sve i da kupimo eskadrilu migova 29. Mi smo minorna "sila", i ratovati možemo samo sa mnogo jačima od sebe. Čak i da uzmemo neki defanzivni sistem, ni to nam ne treba jer bi u slučaju ponavljanja 1999. relativno brzo nestalo. Avioni nam definitivno ne trebaju za vojnu intervenciju izvan naših granica. Šta li su ovim hteli, da ako i oni sami znaju... Solucija druge vrste nama treba kada je reč o bezbednosti, sopstveni avioni i naoružavanje - ne, а koliko vidim, ovo je tek samo podilaženje патриотској Srbiji zbog ovoga sa Kosovom, zato bolje da se prikoči sa oduševljenjem, with all due respect. Borbeni avioni se ne koriste samo za rat nego i za kontrolu vazdusnog prostora uopste. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука