Иван Дабижљевић Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Шта вам је јутрос прво пало на памет? Па да почнем. Јутрос сам се пробудио мрзовољно уз неку песму коју је брат пуштао и помислих зашто уопште устајати. Ипак сам некако устао. А ви, како се будите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 obicno ovako... ... oh neeeeeeeeeeee!!!!! opet sam prispala.... bliss jeeee (pa trcanje po kuci, hiljadu pogresnih stvari na pravom mestu .mislise. ) Драгана Милошевић, bgpj, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Прва мисао је: кафа! Ја се побудим неких 45 минута после тренутка од када сам устао из кревета. Све пре тога приписујем спавању, јер једино што знам је да скувам кафу и да, када је скувам, десном руком подижем шољу и приносим је устима, узмем гутљај и прогутам. Лазар Нешић, Mилена КШ and keka је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Prva misao: još samo pet minuta... Prva rečenica (pola sata kasnije): aaaaaaaaaa, kasnim, Dejo, što me nisi probudioooooo Vikendom je: jao bre, opet sam prespavala ceo dan... I kafa, kraljevstvo za kafu... keka, Срђан Ранђеловић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Прво: јао шта све треба данас да се ради, вртлог мисли. И до неких девет сати у стању сам да радим по неколико ствари упоредо. Једно за реп, друго за тур. keka and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 1510_baby О, нееее.... Сирена! Ућути и пусти ме да спавам још мало! 1314_womens JESSY, Срђан Ранђеловић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 ...никако не волим буђења....не устаје ми се из кревета....још ако је то нешто рано - чиста депресија...па ако још имам неке непријатне обавезе - катастрофа....сваки минут више који проведем у кревету ми је драгоцен....а онда - јуриш....трчање по кући....јер не волим да касним.... а кад схватим да је крајње време да устанем, прво стављам кафу и следе молитве.....е, то ми се не прекида.....волела бих да то траје сатима... у сваком случају, прва помисао - МРЗИМ БУЂЕЊЕ И (РАНО) УСТАЈАЊЕ....ШТО НЕ БИХ МОГЛА ДА ДАНАС ЦЕО ДАН ОСТАНЕМ КОД КУЋЕ, САМА, ЛЕШКАРИМ И НИШТА НЕ РАДИМ... Срђан Ранђеловић, keka and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Пробудила сам се са осмијехом! keka and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 ...никако не волим буђења....не устаје ми се из кревета....још ако је то нешто рано - чиста депресија...па ако још имам неке непријатне обавезе - катастрофа....сваки минут више који проведем у кревету ми је драгоцен....а онда - јуриш....трчање по кући....јер не волим да касним.... а кад схватим да је крајње време да устанем, прво стављам кафу и следе молитве.....е, то ми се не прекида.....волела бих да то траје сатима... у сваком случају, прва помисао - МРЗИМ БУЂЕЊЕ И (РАНО) УСТАЈАЊЕ....ШТО НЕ БИХ МОГЛА ДА ДАНАС ЦЕО ДАН ОСТАНЕМ КОД КУЋЕ, САМА, ЛЕШКАРИМ И НИШТА НЕ РАДИМ... znaci spavalica, mrmot mali 0202_238 JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука