Jump to content

PayPal стигао у Србију

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ја сам гледала из око 200 м квадратних у центру Кбх. :)

Уопште Тања није поента у томе, већ да ми из Србије не можемо да продајемо наше услуге у свету, и да зарадимо новац, а ти барон и екипа нам замерате што би волели да нам наши закони то омогуће.

То једноставно није у реду од вас. Ето последњи пут покушавам да ти појасним, па ако разумеш, разумела си. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

opet imas predrasude o meni, odakle ti matere ti da ja ocu da sistem ostane isti, pa ja ocu da se takvi ko ti pohapse odma dao bi i zivot za takav sistem....

inace o tom liberalizmu te neko lago na televiziji, ja ovdje gdje sam toga nema, a srpski sistem je gotovo kopija ovog ovdje

И после се љутииш када ти кажемо да си фашиста? 

Подели на овим сајтовима

Ја сам гледала из око 200 м квадратних у центру Кбх. :)

Одма ту до врата краљица Данске. :) Eх којим све висинама и високим друштвима ниси занесен!

Tebi je stvarno teško verovati :) Pogotovo kad pričaš o Danskoj:))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Уопште Тања није поента у томе, већ да ми из Србије не можемо да продајемо наше услуге у свету, и да зарадимо новац, а ти барон и екипа нам замерате што би волели да нам наши закони то омогуће.

То једноставно није у реду од вас. Ето последњи пут покушавам да ти појасним, па ако разумеш, разумела си. 

Схватам млађони, али немој вређати Србе ван граница дебилним сликама или дебилним видео снимцима, сигурно није породично лако живети у 22 м квадр.

За почетак, на које услуге мислиш?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ми немамо овде само пеј пал, него немамо и apple store и још много тога што коче управо овакви закони. Јел си способна то да скапираш или треба да почнем да ти цртам?

Ti bato nemas Apple store zato sto srbi nemaju para a ne zbog zakona ... kada bi Apple znao da moze da digne stotine miliona dolara iz dzepova klijenata imao bi Apple store i po sovjetskim gulazima ne brini se ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ти нећеш да радиш у нелибеларном систему, већ у либеларном али зато причаш да је нелибеларни систем бољи. Зато си лицемеран. 

Дакле једно причаш друго радиш. То се зове лицемерје. Ако је нелибеларни систем бољи, зашто не радиш у њему? ( а имаш избор за разлику од мене) 

ma ja pojma nemam o cemu ti pricas ali stvarno, gdje sam ja rekao da necu da radim, to od mene nisi nikad cuo, to si mogao u svojoj podsvjesti cuti posto koliko sam te ranije skapirao nemas ni dana radnog staza a ovdje svima solis pamet o ekonomiji i sistemima, pa nema nigdje sistema na svjetu koji bi rjesio tvoje probleme kad neces da radis, onaj ko hoce da radi taj uvijek ima posla, ja nikad nisam bio bez posla, a prve pare sam ko klinjo zaradio u ratu u sistemu haosa, mani me tih svojih teza.... 

to sto ja tvrdim da je liberalizam tesko zlo, iza toga stojim svaki dan, a raditi moram, necu sjediti kuci, nisam dokona baba

Подели на овим сајтовима

Tebi je stvarno teško verovati :) Pogotovo kad pričaš o Danskoj:))

Да, за мене данци кажу да сам оно што јесам, често ме зову да гостујем на телевизији да причам о Србији. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

to sto ja tvrdim da je liberalizam tesko zlo, iza toga stojim svaki dan, a raditi moram, necu sjediti kuci, nisam dokona baba 

Либеларизам је тешко узло.. одох сада у земље у којима влада либеларизам да живим у тешком злу.... опет лицемерје....

:)

Све пада у воду када се сконта да ти живиш и радиш у либеларизму .... својевољно... сам си отишао.. а имаш избор.... 

Подели на овим сајтовима

Да, за мене данци кажу да сам оно што јесам, често ме зову да гостујем на телевизији да причам о Србији. :)

Ja u to nemam problema da poverujem,znam da to u Sloveniji moji prijatelji rade. Tako da... :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Како да не вређам кад ми овде барон продаје м*да за бубреге и ти га подржаваш у његовом спиновању?

У спиновању га не подржавам, подржавам и тебе тамо где си у праву. Ал мислим да си љубоморан, а тако се ситуација не држи под контролу. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

У спиновању га не подржавам, подржавам и тебе тамо где си у праву. Ал мислим да си љубоморан, а тако се ситуација не држи под контролу. :)

Да баронспинује.Одржаваш га у спиновању, скретању са теме.

Управо и то јесте фора на коју он дискутује. Промени мало речи тако да изгледа да ја оћу да нам странцци мењају законе, што ја нигде нисам рекао, нити је то разлог што пејпал неће у србију и ти онда дођеш и подржаваш га у томе. А то је спин и лаж.

Наши закони нису прилагођени модерном интернет тржишту и зато не могу ни ГуглСтор ни ЕјплСТор нити Пејпал да раде у Србији како треба.

То је радио и са тобом на теми "тв претплате" смо му ј то тад нисм дозволио. Нисам дозоволио да обрће и окреће твоје аргументе. Већ сам се убацао сваки пут кад је то покушао да њега критикујем а не тебе.

Ја нисам био лењ, да не читам целу дискусију и да не пратим све аргументе. Ja то поштовање од тебе изгледа не могу да добијем. 

Подели на овим сајтовима

Људи, искулирајте мало.

Кордун, нема потребе за апшењима неистомишљеника, сацмо демократија па их преваспитавамо.

Пробај да преваспиташ Млађу, ал немој да га апсиш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Либеларизам је тешко узло.. одох сада у земље у којима влада либеларизам да живим у тешком злу.... опет лицемерје....

:)

Све пада у воду када се сконта да ти живиш и радиш у либеларизму .... својевољно... сам си отишао.. а имаш избор.... 

u kakav liberalizam sam ja otisao, pa srbija je liberalnija od njemacke u mnogo aspekata,jesi ti bio kad u njemackoj?

Подели на овим сајтовима

u kakav liberalizam sam ja otisao, pa srbija je liberalnija od njemacke u mnogo aspekata,jesi ti bio kad u njemackoj?

Е видиш, када лупиш овакву глупост треба те бити срамота. Али тебе није, јер ниси свестан колико 2 благе немаш. 

http://www.heritage.org/index/ranking eво ти овде колико је која земља либеларна и у којој области. 

Jeр док не научиш шта је то либеларизам, која земља је колико либеларна.. бесмислена је дискусија. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...