Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Trenutno najrelevantnije kompanije razvijaju tehnologije koje treba da nas oslobode od kartica, direktnog rada sa računima u bankama i sličnih zastarelih i(ili) manje sigurnih metoda plaćanja. Дај било шта, линк, аргументе, да се "ослобађање од картица" тренутно дешава у земљи у којој ја живим (Данска) и да су Visa и MasterCard "застареле методе плаћања". Данска има веома добро развијену технологију. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Дај било шта, линк, аргументе, да се "ослобађање од картица" тренутно дешава у земљи у којој ја живим (Данска) и да су Visa и MasterCard застареле методе плаћања. kako nisi cula? Pa svedjani, cini mi se, ukidaju kes poptpuno i prelaze na kartice ... a to je samo prvi korak ...posle toga, zak! i nema kartica preko noci ... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Jesi li ti ikada platio bilo sta kreditnon karticom preko interneta keve ti ? komplikovanije, teze.... Jesi li ikada ista kupio preko neta? ocigledno nema bjele veze, dok mu je paypal brzi od placanja karticom Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 kako nisi cula? Pa svedjani, cini mi se, ukidaju kes poptpuno i prelaze na kartice ... a to je samo prvi korak ...posle toga, zak! i nema kartica preko noci ... a kako ce leba kupiti ako im nestane struje Тања1 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 a kako ce leba kupiti ako im nestane struje Imaju male agregate od kojih se ni jedan svedjanin ne odvaja ... kordun and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 pa njemu je retardiran nas sistem , treba drzava srbija da se prilagodi stranoj firmi, a ne strana firma SRBIJI, to je ta logika Значи, ипак треба неко неком да се прилагоди. Онда је логика да се PayPal прилагоди Србији. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ocigledno nema bjele veze, dok mu je paypal brzi od placanja karticom Majke mi mi je fascinantno da vec stranicama trubite o paypaly kao servisu za placanje kad je problem u swrvisu za PRIMANJE novca. Batalite vuse tu pricu jer nije u tome problem. Neverovatno kolko ste tvrdoglavi a ja sam budaletina sto ne slusam Juanov savet od pre par stranica... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 pa njemu je retardiran nas sistem , treba drzava srbija da se prilagodi stranoj firmi, a ne strana firma SRBIJI, to je ta logika Jer ne postoji savrseniji sistem od srpskog i kome padne na pamet ideja o ikakvoj promeni savrsenog, nebeskog, vanvremenskog i fantasticnog sistema taj je lopov, izdajnik, petokolonas i najgore (!) smrdi mu iz usta... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Majke mi mi je fascinantno da vec stranicama trubite o paypaly kao servisu za placanje kad je problem u swrvisu za PRIMANJE novca. Batalite vuse tu pricu jer nije u tome problem. Neverovatno kolko ste tvrdoglavi a ja sam budaletina sto ne slusam Juanov savet od pre par stranica... Objasni ti meni kako moja keva recimo nema nikakav problem da prima novac od mene preko banke posto joj tako saljem? Sa mog racuna na njen u Srbijii. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Stvar je u tome sto vi u Paypalu vidite mogucnost da izbegnete placanje obaveza prema drzavi a sa bankovnim racunom i kreditnom karticom regularno mozete da vrsite sve poslove i sve vrste transakcija .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Imaju male agregate od kojih se ni jedan svedjanin ne odvaja ... a šveđanke od onih multipraktik verzija !? Crveni Baron and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 pa njemu je retardiran nas sistem , treba drzava srbija da se prilagodi stranoj firmi, a ne strana firma SRBIJI, to je ta logika Дабоме. А зато што ви не схватате суштину те логике ти мораш да бежиш у Немачку да радиш, Барон у Италију, Тања у Данску. Јер те земље прилагођавају своје законе, а Србија.. ето ... немој случајно да прилагоди нешто неком. Стварно је смешно да највеће замерке на ово имају гастабајтери који су збрисали да раде управо тамо где то државе раде. Jer ne postoji savrseniji sistem od srpskog i kome padne na pamet ideja o ikakvoj promeni savrsenog, nebeskog, vanvremenskog i fantasticnog sistema taj je lopov, izdajnik, petokolonas i najgore (!) smrdi mu iz usta... А шта то вреди да причаш људима који ти причају о томе како не требаш јести салате док кркају печење?? Недоследност и лицемерје. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Дабоме. А зато што ви не схватате суштину те логике ти мораш да бежиш у Немачку да радиш, Барон у Италију, Тања у Данску. Јер те земље прилагођавају своје законе, а Србија.. ето ... немој случајно да прилагоди нешто неком. Стварно је смешно да највеће замерке на ово имају гастабајтери који су збрисали да раде управо тамо где то државе раде. pa nismo mi otisli zato sto se ovde drtzava prilagodila Paypalu vec bas obrnuto ali ti to ne kontas ... Ovde ljudi zive bolje upravo zbog toga sto stavljaju svoje interese ispred interesa Paypala ( kada vec pricamo i njjemu a vazi i za sve ostalo ) ... Ovde za svoje novce dobijaju kvalitetnu uslugu dok bi vi pristali da za svoj novac dobijete polovicnu uslugu i sisanje ... U tome je problem sa Srbijom, sto cenite vise tudj dzep i interes od vlastitog .. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Значи, ипак треба неко неком да се прилагоди. Онда је логика да се PayPal прилагоди Србији. А јел поставиш ти ту питање, шта је боље за грађане Србије? Највише се против мењања закона у Србији на овој теми буне гастабајтери.. данкиња, талијан, немац... и то објашњавају нама који морамо да живимо са тим законима... лицемерје... млаћење глогиња туђом алтком.... Majke mi mi je fascinantno da vec stranicama trubite o paypaly kao servisu za placanje kad je problem u swrvisu za PRIMANJE novca. Batalite vuse tu pricu jer nije u tome problem. Neverovatno kolko ste tvrdoglavi a ja sam budaletina sto ne slusam Juanov savet od pre par stranica... Мени је фасцинатно да о треба пеј пал, највише трубе они који живе у земљама који имају пеј пал.... па оће овде да млате глогиње туђим.... А ја и ти који живимо у Србији.. нас ко шиша.. нам се подсмевају, нас завитлавају и држе нам лекције.. и оће да нам уређуу животе. Како бих слатко забранио двојна држављанства. Или Српско или ничије.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 А јел поставиш ти ту питање, шта је боље за грађане Србије? Највише се против мењања закона у Србији на овој теми буне гастабајтери.. данкиња, талијан, немац... и то објашњавају нама који морамо да живимо са тим законима... лицемерје... млаћење глогиња туђом алтком.... Поставим, али...законодавство Данске се није прилагодило PayPal систему, просто није истина, а ја нисам "побегла" да радим у Данску, живим овде од малих ногу, а касније живим овде зато што се данско законодавство не прилагођава ником осим себи! Немам ништа против да Србија законодавство прилагоди себи. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука