Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Mladjo, kad rezimiras suprotnu stranu ma ovoj temi dolazis do dva mjihova zakljucka: - paypal srbiji ne treba - paypal je iz srbije otisao zato sto nas mrzi I ti sa "takvima" upinjes diskusiju... samo to imaj na umu. Ja kazem da je iz srbije komplikovamo maplatiti elektronsku uslugu ili posao a Bilbija mi odgovara kako on kevi bez problema salje kintu na racun... Nema tu svesti rodjace, samo botovanje i ono sa gloginja i mlacenjem, sto si lepo primetio malopre. Überbezobrazluk, da se izrazim razumljivo i u kontekstu sagovornika... У праву си. Још очекују од мене нешто на шта сам их замолио да обрате пажњу пре пет страна.. .сад ја требам да им јурим по страницама где је то тачно на којој страници и да понављам. Нећу `зинат.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Mladjo, kad rezimiras suprotnu stranu ma ovoj temi dolazis do dva mjihova zakljucka: - paypal srbiji ne treba - paypal je iz srbije otisao zato sto nas mrzi Pogresno ... Srbija treba PayPalu jer zaradjuje pare od korisnika .. Paypal bi hteo da posluje kako njemu pase u Srbiji i da ne postuje srpske zakone, dok u Britaniji posluje po britanskim zakonima i postuje ih Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ne, nego si milion puta bio protiv uredjivanja icega u ekonomiji,jesi to promjenio kurs. ali dobro, popravice se stvari, evo sad ces moci "brze " paypalom da radis nego do sad sa karticom, bice bolje, bice bolje Никад нисам био против уређивања, опет лупеташ. не вреди... у праву је клаудкинг. Paypal bi hteo da posluje kako njemu pase u Srbiji i da ne postuje srpske zakone, dok u Britaniji posluje po britanskim zakonima i postuje ih Које безобразно упрошћвање, спиновање и обртање теза.. просто невероватно. А уствари је ово истина: Пеј пал хоће да послује у Србији по условима светског онлине тржишта који важе у британији, немачкој, америци, русији, кини па чак и у албанији али не и у Србији, јер закони у Србији то спречавају за разлику од закона у немачкој, италији, британији, русији, кини, индији и свим осталим земљама. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Stanovnici Srbije od 8. oktobra moći će putem svojih PayPal naloga da primaju novac iz zemlje i inostranstva, saopšteno je na sajtu kompanije. http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&nav_id=896649 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Pogresno ... Srbija treba PayPaluih Potpuno su izgubljeni bez nas. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 У праву си. Још очекују од мене нешто на шта сам их замолио да обрате пажњу пре пет страна.. .сад ја требам да им јурим по страницама где је то тачно на којој страници и да понављам. Нећу `зинат.... Пошто мени ниси одговорио које су то тачке закона (вероватно измишљене) већ чисто јадно покварено обраћаш се другом у вези разговора који смо ми водили, што је опет рекла-казала, више нећу обраћати пажњу на то да си на овом форуму. Моја и твоја комуникација звршена је за вјек вјекова, искључиво због начина на који си то урадио, оно што би се рекло "иза леђа". Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Пошто мени ниси одговори које су то тачке закона, већ чисто јадно покварено обраћаш се другом што је опет рекла-казала, више нећу обраћати пажњу на то да си на овом форуму. Моја и твоја комуникација звршена је за вјек вјекова. Хвала најлпше чиниш ми велику услугу. Макар нећеш да ми се убацаш у сред дискусија где ми неки тамо барон спинује и онда да ми тражиш да ти "размисим" његово спинваоње јер ти је тешко да прочтиаш комплетну дискусију. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Potpuno su izgubljeni bez nas. A i srbija bez njih ... uopste mi nije jasno kako smo preziveli do sada .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 A i srbija bez njih ... uopste mi nije jasno kako smo preziveli do sada .... To i ne mozes znati sa bezbedne udaljenosti. Ja znam. I ne povratilo se... Jedva cekam da nam se drzava uzme u pamet i krene zajedno sa svetom... Jer cu uskoro i ja ko i bilbija i mnogi ucesnici teme da kazem "cao srbijo, daleko ti lepa kuca..." A onda cu s'merak da dodjem na forum i da podje8avam Mladju... S bezbedne udaljenosti... Плутон, Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 To i ne mozes znati sa bezbedne udaljenosti. Ja znam. I ne povratilo se... Jedva cekam da nam se drzava uzme u pamet i krene zajedno sa svetom... Jer cu uskoro i ja ko i bilbija i mnogi ucesnici teme da kazem "cao srbijo, daleko ti lepa kuca..." A onda cu s'merak da dodjem na forum i da podje8avam Mladju... S bezbedne udaljenosti... Mozes u Rumuniju u EU...eto nije ti ni daleko ... Pa ces da se nauzivas placanjem preko Paypala ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Mozes u Rumuniju u EU...eto nije ti ni daleko ... Pa ces da se nauzivas placanjem preko Paypala ... ko kaze da ocu u EU? Ne projektuj... Ne vole svi gastarbajteri EU... Samo vas sacica ;-) Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 I šta je trenutno moguće uraditi paypalom - imam recimo prijatelja u USA i želim da mi nešto kupi i pošalje u Srbiju ili da ja preko neta kupim. Mogu li da kupim sam ili mogu da mu paypalom pošaljem kintu pa da mi on to poštom isporuči? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ko kaze da ocu u EU? Ne projektuj... Ne vole svi gastarbajteri EU... Samo vas sacica ;-) Hoces u Cesku ...ima ceska kruna na Paypalu ...oni nemaju srpski problem .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 I šta je trenutno moguće uraditi paypalom - imam recimo prijatelja u USA i želim da mi nešto kupi i pošalje u Srbiju ili da ja preko neta kupim. Mogu li da kupim sam ili mogu da mu paypalom pošaljem kintu pa da mi on to poštom isporuči? Mozes da kupis sam sa kreditnom karticom i ne treba ti ni paypal ni prijatelj ...prodavac zapakuje i posalje ... w.a.mozart and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Evo ga jedan dobar komentar sa Politike o Paypalu: PayPal da hoće mogao bi da doda dinar na svoju listu kao opciju samo za korisnike iz Srbije, baš kao što je to uradio za Tursku, Maleziju... Nemaju interes, potencijalni/projektovani promet je za njih mali. Zakon ne može da se menja samo za PP, ako se dozvole transakcije u devizama u zemlji, dinar mogu odmah da otpišu, čime se gubi bitan monetarni alat, sve to zna svaki student ekonomije. Za mene kao preduzetnika PP nit je jeftin (velika provizija) nit je najveći problem. Za mene je mnogo veći problem naša Pošta koja naplaćuje ogromne iznose za slanje paketa u inostranstvo i na taj način moju robu (tekstil) diskvalifikuje i drastično poskupljuje. Kinezima se isplati da plate poštarinu za kupca čak i ako šalju šaf (provereno), ja ne mogu da šaljem majicu u Ameriku jer je skuplja poštarina od nje. Rešite te troškove, lako ćemo oko naplate. I PP će sam da dotrči ako vidi da ima para. kordun and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука