Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 .... и после "млађони се прави много паметан и млађони мисли да све зна" не буразеру... млађони прочита нешто на тему па онда прича... а не прича кафански "ја см чуо" "ја сам видео" итд.... Pa ti upravo samo plasiras te kafanske price ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 vidjeti ti je mnogo jaci argument od procitao ili cuo, ali nije vazno, cak i oci znaju da prevare... nego te stvarno pitam zasto paypal ovdje kod mene naplacuje 1,9% + 0,35 evra po transakciji, sto to ne cini u dolarima? objasni mi, jer ti tvrdis suprotno, mani me financijskih zakona, ti si ih kao procitao Ти брате не знаш ни о чему се овде прича и у чему је проблем.. и како да ти одговарм. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 A proposito di PayPal PayPal offre alle aziende e ai privati che dispongano di un indirizzo email la possibilità di inviare e ricevere denaro in modo semplice, rapido e sicuro. PayPal utilizza le infrastrutture finanziarie esistenti dei conti bancari e delle carte di credito per creare un sistema di pagamento su base globale e in tempo reale. I nostri prodotti sono ideali per le aziende, i commercianti online, i privati e altri utenti che non sono soddisfatti dei metodi di pagamento tradizionali. Le dimensioni della nostra rete di pagamenti e la crescente diffusione dei nostri prodotti hanno permesso a PayPal di diventare una delle aziende leader nel settore dei pagamenti per i siti web di aste online, tra cui eBay. Inoltre, PayPal viene usato in misura crescente da altri siti di e-commerce per la vendita di beni quali oggetti elettronici e casalinghi, servizi di web design, viaggi e contenuti digitali. Anche chi svolge un'attività lavorativa offline, ad esempio avvocati, terzisti e medici, hanno iniziato a ricevere pagamenti online con PayPal. I servizi PayPal, che consentono agli utenti di inviare denaro gratuitamente, possono essere utilizzati tramite computer o tramite i dispositivi mobili abilitati per il web. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A è un istituto di credito lussemburghese munito di regolare licenza )ai sensi dell'articolo 2 della legge del 5 aprile 1993 sul settore finanziario e successive modifiche) ed è soggetta alla supervisione prudenziale dell'autorità di vigilanza del Lussemburgo, la Commission de Surveillance du Secteur Financier, il cui ufficio registrato ha sede all'indirizzo L-1150 Lussemburgo. Poiché il servizio è limitato alla moneta elettronica e non si configura come servizio di deposito o investimento ai sensi della Legge, i clienti di PayPal non usufruiscono dei modelli di garanzia dei depositi lussemburghesi forniti dall'Association pour la Garantie des Dépôts Luxembourg (AGDL). PayPal Inc., società capogruppo di PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A, è stata acquisita da eBay nell'ottobre 2002 e ha sede in California, USA. Samo ovo boldovano da prevedem Milosavljevicu : PayPal (Evropa ) S.a r.l. et Cie, S.C.A. je luksemburski kreditni institut koji poseduje regularnu licencu i podlozan je preventivnoj kontroli luksemburskih vlasti ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Ja dajem pare Paypalu, firmi kojia je registrovana u EU a ne onoj u Americi... Capisco? Исто колико када купиш мерцедеса у србији дајеш фирми мерцедес која је регистрована у србији а не оној у немачкој.... :good2: каписко..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Исто колико када купиш мерцедеса у србији дајеш фирми мерцедес која је регистрована у србији а не у немачкој.... :good2: каписко..... Pa reci mi gde zavrsi tvoja "medjunarodna trgovina" ? Evo PayPal u Luxemburgu registrovan, u sred EU ... nikakve veze nemam sa SAD ...A uz put ja pare dajem prodavcu robe a ne PayPalu jer od njih nista i ne kupujem ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Ти брате не знаш ни о чему се овде прича и у чему је проблем.. и како да ти одговарм. oces ti meni odgovoriti na ono sto sam te pitao, zasto paypal radi u evrima u sred evropske unije a ti tvrdis da radi u dolarima, nemoj da vrdas i da se vatas za gluposti nego odgovori ako si u stanju, a trebalo bi da jesi jer samo ti ovdje tvrdis da paypal radi iskljucivo sa dolarima, evo ja imam drugacija iskustva pa tebe pitam jesam li ja lud il ti lupetas bez veze ko sto si juce lupio da je paypal brzi od debitnih ili kreditnih kartica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Evo PayPal u Luxemburgu rtegistrovan, u sred EU ... nikakve veze nemam sa SAD ...A uz put ja pare dajem prodavcu robe a ne PayPalu jer od njih nista i ne kupujem ... И ја кад купим мерцедеса у Србији платим тамо официјалном дилеру, никакве везе с мерцедесом у немачкој немам.. па је опет међународна трговина. oces ti meni odgovoriti na ono sto sam te pitao, zasto paypal radi u evrima u sred evropske unije a ti tvrdis da radi u dolarima, nemoj da vrdas i da se vatas za gluposti nego odgovori ako si u stanju, a trebalo bi da jesi jer samo ti ovdje tvrdis da paypal radi iskljucivo sa dolarima, Па не вртам се, кажем ти, ради у доларима. То што теби пише у еврима не значи да он не уплаћује ствари у доларима а банка те доларе конвертује у евре. Ти њему уплатиш евре он их конвертује за себе у доларе, или конвертује доларе у евре итд. evo ja imam drugacija iskustva pa tebe pitam jesam li ja lud il ti lupetas bez veze ko sto si juce lupio da je paypal brzi od debitnih ili kreditnih kartica Нит си ти луд нит ја лупетам, него си лењ, мрзи те да читаш. А оћеш да се дискутујеш и препуцаваш о нечему о чему те мрзи да читаш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 И ја кад купим мерцедеса у Србији платим тамо официјалном дилеру, никакве везе с мерцедесом у немачкој немам.. па је опет међународна трговина. Па не вртам се, кажем ти, ради у доларима. То што теби пише у еврима не значи да он не уплаћује ствари у доларима а банка те доларе конвертује у евре. Објаснио сам већ.... али не читаш.. смара ме да се понављам... aha, a mozda radi i sa digitalnim nulama i jedinicama, jel de, ajmo na nivo tranzistora da svedemo cijelu stvar da bi ti ispo u pravu, lupas gluposti Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 И ја кад купим мерцедеса у Србији платим тамо официјалном дилеру, никакве везе с мерцедесом у немачкој немам.. па је опет међународна трговина. Hahahahahahahah... Nije bato to medjunarodna trgovina ... Medjunarodnom trgovinom se bavi taj oficijelni diler od koga si kupio Mrcedesa a ne ti ... On uvozi, placa carine itd i trguje sa dolarima a ti jok, placas u dinarima ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Ćestitke svim učesnicima u ovoj debati. 35 strana rasparave ni oko čega. Ja još luđi pa sve pročito. :good2: kordun, Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Ja još luđi pa sve pročito. :good2: facenew22222222 kordun and VaSa110 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Ćestitke svim učesnicima u ovoj debati. 35 strana rasparave ni oko čega. Ja još luđi pa sve pročito. :good2: Нажалост поента је одвно закопана спином, спамом, итд.. А поента је да Србија има ретаридрану комунистичку оставштину од закона која мени и теби онемогућује услугу пеј пала. И да се генијалци овде (барон кордун, који узгрет нит живе нит раде у Срб) залажу да нама пејпал буде скупљи, јер се њима свиђа комунистичка оставштина од закона. КОја не постоји, наравно, тамо где они живе и раде својом вољом. Hahahahahahahah... Nije bato to medjunarodna trgovina ... Medjunarodnom trgovinom se bavi taj oficijelni diler od koga si kupio Mrcedesa a ne ti ... On uvozi, placa carine itd i trguje sa dolarima a ti jok, placas u dinarima ... A где оде новац који ти уплатиш пејпалу и одакле дође новац који ти пеј пал исплати? Каписко? Србија, европа или америка? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 aha, a mozda radi i sa digitalnim nulama i jedinicama, jel de, ajmo na nivo tranzistora da svedemo cijelu stvar da bi ti ispo u pravu, lupas gluposti МА јок буразеру, за разлику од тебе и барона... ја сам имао на овом форуму моменте када сам јасно и отворено признао да нисам у праву. Мало ми смешно да ми то замерају људи који су апсолутно увек у праву. Не могу да ти признам да си у праву за нешто што ниси, а не умем да ти објасним зашто ниси у праву јер не знаш шта значе термини резервна валута, суверенитет.. итд... можда и јеси ти у праву, али то никако не можеш да ми докажеш док не научиш шта значе ти термини јер не знаш шта причаш... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 paypal radi ko i ostali slicni sistemi tako sto je povezan sa racunom u banci, njega ne doticu nikakvi zastarjeli zakoni kako se ovdje pokusava tvrditi, nit on radi iskljucivo u dolarima, istina je da radi konverzije valuta koje sa kojima on radi, to su one valute sa kojima je moguce kupovati, recimo, ako paypal prizna recimo hr kune, a ja na racunu imam evre, nema nikakve potrebe da se ima bilo kakvih dodirnih tacaka sa dolarom, vec ce da se vrsi konverzija evra u kune posto obe valute rade u paypal sistemu, ovo da on radi samo sa dolarima jednostavno ne moze biti istina... inace paypal je malo bezobrazan pa vrsi konverziju valuta po svojoj kursnoj listi koja je na stetu korisnika, ali postoji opcija prilikom popunjavanja forme pod imenom Other Conversion Options ,gdje se ta stvar moze izbjeci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 paypal radi ko i ostali slicni sistemi tako sto je povezan sa racunom u banci, njega ne doticu nikakvi zastarjeli zakoni kako se ovdje pokusava tvrditi, nit on radi iskljucivo u dolarima, istina je da radi konverzije valuta koje sa kojima on radi, Upravo u tome jeste poenta. Recimo pej pal primi od tebe uplatu da isplati meni. On sada ima novac, tvoj za mene u Srb... on bi možda hteo da povuče pare iz nekog računa u dolarima i da isplati meni u tim istim dolarima, on to ne može u Srbiji jel kapiraš sada?? A može u evrop .. tamo ne postoji zakon koji ga sprečava. U evropi mu to uopšste nije problem jer je tamo dolar rezervna valuta....i može da isplaćuje u dolarima, evrima čemu god oće....ne postoji zakon koji ga sprečava da trguje u rezervnoj valuti. Dakle ja nigde nisam rekao da pejpal radi iskljucivo u dolarima, ali posto je dolar najzastupljenija rezervna valuta, on dosta koristi dolare čak i u evropskim ili kineskim ... transakcijama. Ne računajući eks komunističke zemlje koje imaju te komunističke zaostavštine ( rusija, češka), zato je imao "krunu" i "rublju" ali to je mnogo veće tržište od Srbije i mogao je da priušti trgovanje u toj valuti iskljucivo i troskove dodatne. kapiraš sad.. jel ti jasno.. ili treba da crtam. Problem je što te mrzi da čitaš i ostale postove. Pa ne kapiraš da se ovde disktuuje o tome da je taj zakon glupost i da zbog toga što je srbija malo tržište onemogućuje mnoge koji bi došli ovde - da dođu, tražimo od wih da se prilagode malom tržištu, a to je njima neisplativo. Hoće da imaju mogućnost da posluju isplativo. I time prvi gubimo ja i ti, a ne oni. Jer oni gube ako dodju pod ovakvim uslovima, mi od pejapala tražimo da gubi novac. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука