kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 I šta je trenutno moguće uraditi paypalom - imam recimo prijatelja u USA i želim da mi nešto kupi i pošalje u Srbiju ili da ja preko neta kupim. Mogu li da kupim sam ili mogu da mu paypalom pošaljem kintu pa da mi on to poštom isporuči? odes u intesa banku, otvoris devizni racun, trazis od njih platnu viza karticu i kupujes sta ti drago, prodavac ti salje postom, bez da amerikancima placas neku nepotrebnu proviziju, ako je vec placas , placaj je domacoj banci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ова тема је зрела за закључавање. Заболела ме глава од самог покушаја читања појединих постова. А мислио сам да ништа не може бити горе од тема о парадама разним... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Mozes da kupis sam sa kreditnom karticom i ne treba ti ni paypal ni prijatelj ...prodavac zapakuje i posalje ... Италија је овде веома позната по њиховој иновацији у свету моде, ја тако картицом купуујем уникате из Италије, никад нисмо имали проблема, лепо запаковано... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ако бих желео да па преко пеј пала купим, на пример, мајицу од 60 долара, да ли неко зна колико би ме на крају она коштала? Заиста нисам упознат са овим а волео бих да знам. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ако бих желео да па преко пеј пала купим, на пример, мајицу од 60 долара, да ли неко зна колико би ме на крају она коштала? Заиста нисам упознат са овим а волео бих да знам. To odmah na sajtu na kom kupujes vidis. Cena plus troskovi slanja . Koji su po evropi od 10-20 evra. Plus bi ti u Srbiji ( a inace i svuda pa i u Italiji kada roba stize van EU) naplatili carinu i nakon toga obracunali porez na promet na ukupnu sumu, znaci cena+slanje+carina. Carinu i porez na promet bi platio prilikom preizimanja paketa. tako to ovde sljaka a verujem i u srbiji i nista se ne menja ako placas a Paypalom ili kreditnom karticom. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ок, хвала! Ипак ће ми пријатељ то донети...јес да сам нестрпљив и да морам мало дуже да чекам, али шта да се ради...преживећу ваљда. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ...тако сам и мислио, ође то неће заживети... Немају сви пријатеље у САД који су са ових простора и који долазе са времена на време у завичај...ако неко жели нешто из САД а нема друге могућности, онда...што да не. Suncokret54, verum est in beer and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ок, хвала! Ипак ће ми пријатељ то донети...јес да сам нестрпљив и да морам мало дуже да чекам, али шта да се ради...преживећу ваљда. Имаш доброг пријатеља, ja одавно ником ништа не доносим. Ако могу да однесем пун кофер... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Имаш доброг пријатеља, ja одавно ником ништа не доносим. Ако могу да однесем пун кофер... Хвала Богу, имам. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ...тако сам и мислио, ође то неће заживети... Јел то што би се 'но у нас казло, ни у expresѕ лонцету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 I šta je trenutno moguće uraditi paypalom - imam recimo prijatelja u USA i želim da mi nešto kupi i pošalje u Srbiju ili da ja preko neta kupim. Mogu li da kupim sam ili mogu da mu paypalom pošaljem kintu pa da mi on to poštom isporuči? пејпал је најбоље користити за интернет куповину - интернет услуга. Сервери, хостинзи, домени, акаунти разни, дезер, чланарине, куповина разноразних програма итд. Исто тако пеј пал је бољи за куповину преко "сумњивих" сајтова. Безбеднији је јако. Рецимо ако сајт има на себи keyloger oнда може да ти украду број, ццв и датум картице - и да ти покраду силне паре. Такође једна од предности куповине пејпалом јесте што не мораш стално да уписујеш своје бројеве картице. Што је опет додатни непотребни ризик. У принципу све можеш купити картицом али људи прибегавају пејпалу јер је лакши, за све ти треба смо клик не мораш да куцаш бројке и безбеднији је. То је пејпал. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Kad kupujes karticom ti na svakom sajtu ostavljas osetljive podatke. kad kupujes putem paypala ne ostavljas nista, samo kliknes i paypal prosledi kintu gde treba. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Za mene je mnogo veći problem naša Pošta koja naplaćuje ogromne iznose za slanje paketa u inostranstvo i na taj način moju robu (tekstil) diskvalifikuje i drastično poskupljuje. Па ово неки твој. Крене о пејпалу заврши на томе да му скупа пошта....није ни чудо што ти готиван коментар. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Kad kupujes karticom ti na svakom sajtu ostavljas osetljive podatke. kad kupujes putem paypala ne ostavljas nista, samo kliknes i paypal prosledi kintu gde treba. не сећа се барон овде (то јест ни не зна... јер је он у италији све то време) 2003-2004 2001 године, када си могао да купиш "картице" бројеве, ццв и да наручујеш преко интернета.. па онда када смо се мало уредили када су хапсили оне ликове који су тако куповали н туђе картице гиратаре од 25 000 долара и сличне форе. Њему је то "параноја" ..... ја сам пар цд-а оригиналних тако купио. платиш лику производ упола цене, он ти преко картице неког американца наручи шта год оћеш.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 @@Crveni Baron, Само за тебе, царе oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука