Jump to content

Одлука Србије о Косову и ЕУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па није се ваљда сам набо на копље .  :0104cheesy:  

Jeste on nama "ikona" herojstava ali mozda nije on bas taj heroj koji je ubio murata.

Vec neki neznani junak.  Neko ime koje niko ne ne zna da odgovori a ovde se sluzmo njegovim delom pod obilecevim imenom.

Mnogo toga ne znamo. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Jeste on nama "ikona" herojstava ali mozda nije on bas taj heroj koji je ubio murata.

Vec neki neznani junak.  Neko ime koje niko ne ne zna da odgovori a ovde se sluzmo njegovim delom pod obilecevim imenom.

Mnogo toga ne znamo. 

Па и о Милошу Обилићу се ништа друго не зна сем да је убио Мурата .У стври цела та прича о Косовском боју служи да постави модел херојства и модел издајства. Невезано шта се стварно дешавало, имамо модел хероја који је жртвује живот ради части и оданости својој земљи и народу и себичног издајника који неће да поднесе ни најмању жртву  (одводи 12000 оклопника ) немајући осећај срамоте због остављања своје браће на цедилу, због чега је вечно проклет. Косовски мит је као прича о доласку Јевреја у обећану земљу, не нужно историјски прецизан податак већ пре свега служи за постављање неког система ведности. Него, што се копља тиче ,смешно ми је било како си се изразио, умро од копља . 

Подели на овим сајтовима

Отцепљење Косова се десило за време његовог мандата, као и неуслели и нелогични преговори са Приштином који су нас довели до ове ситуације.

Jos samo da objasnis kako je Tadic ili bilo koji drugi politicar na mestu predsednika mogao da spreci da do toga dodje, pa da mu to i pripisemo u greske. Nije da ih nema, samo su neki kao ti reseni da mu prebace sve moguce, od onoga za sta je realno kriv pa do svih drugih najbesmislenijih stvari.

Isto kao sto ne simpatisem preterano njega tako ne simpatisem ni sadasnju vlast, ali im nimalo ne prebacujem zbog ovog sporazuma. Ovo je zaista najvise sto se pod ovim uslovima moglo dobiti, a pametnjakovici koji samo trube o izdaji neka se posvete politici i ponude nam svoje nesumnjivo grandiozne planove.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Па и о Милошу Обилићу се ништа друго не зна сем да је убио Мурата .

Ne zna se da je Obilic ubio Murata. Ne zna se uopste ko je ubio Murata. Neko ga je spucao kopljem u sred boja i to je to. Da li se taj covek zvao Obilic, Milosavljevic, Nedeljko, Milosevic, Tadic ili nesto sesto to ne znamo.

Poenta je da neke vrednosti baziramo na laznim pricama, Brankovic izdajnik, Obilic dao zakletvu i ubio murata itd.

Ovde si u pravu, sa obzirom da su oni migranti koji su naselili Kosovo i Metohiju u zadnjih par vekova, najzad dobili većinu negde polovinom ili krajem 19. veka, takođe nasiljem, terorom itd. o čemu su i Austro-Ugari svedočlili; ovde su ali Turci bili glavni faktor kako bi sprečili dalje srpske revolucije i ustanke. Znači, Turcima zahvaljujemo što danas na Kosovu imamo albansku većinu, ono nam je nasledstvo osmanlijske okupacije.

Turcima, titu, delom Srbima itd...

Ovde dolazimo i kod EU.. Mada se u mnogome ne slažem sa liberalima, ali ovde su u pravu. Najvažniji cilj nam je EU. Okej. A šta posle? Nemamo pojma

Libelari nisu za EU. Socio demokrate i deo "meksih" libelarala (medj koje spadam i ja) jesmo za eu.

Ja nisam za EU u sluchaju moranja de jure priznavanja kosova. Ukoliko do nekog referenduma dodje gde se kaze priznajemo kosovo ili ne idemo u evropsku uniju, glasao bih - ne idem u evropsku uniju.

Подели на овим сајтовима

Да ли је неком пало на памет да све ово раде ( признање самопроглашеног Косова ) јер су уцењени Хагом ? "Маљутка, маљутка..."

Друго избори су намештени (као и све друго овде - медијско спиновање - "независни медији") .Брисел је честитао Николићу три сата пре затварања биралишта!

Сррбија прелази линију са које нема више повратка ... после овога више ништа није битно и важно... следеће што ће да ураде је потпис одвајања Војводине од Србије.

• Волим 1

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

Kada sam procitao ovo jasno mi je da ovaj sporazum ne priznaje kosovo kao nezavisnu drzavu, koliko god da ne volim Nikolica.

Kada sam procitao josh malo tekstova, jasno mi je bilo da se NISTA nije promenilo u odnosu Srbije i Kosova osim sto albanski politicari mogu da izmisljaju da je Srbija priznala kosovo jer su sklopili neki dogovor sa trenutnom VLADOM Kosova.

Gomiletina gluposti.

Nazalost dveri ce da koriste takve izmisljotine da se promovisu ko sto su koristile izmisljotine sadansnje vlade o kradji izbora. A Nedeljku nece da smeta da takve izmisljotine promovise, jerbo ce to dveri da smesti u skupstinske fotelje sto im je i cilj.

Nisu oni nigde priznali Republiku Kosovo u pismenoj formi ali jesu cinjenjem. Imas u britanskom obligacionom pravu nesto sto se zove "dzentlmenski sporazum", kada se dvojica nesto dogovore i rukuju i nicega nema potpusanog niti na papiru. A ugovor je punivazan. A i dogovor.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A i sam akt potpisivanja bilo cega sa predstavnicima vlasti Republike Kosovo pokazuje da mi priznajemo te institucije, premijera na primer jer nismo potpisali sa nekim Keljmendijem bilo kojim vec sa premijerom vlade Republike Kosovo.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Србија — 21. април 2013. 00:01

Оваква мирна смрт једне државе никад није виђена!

Пише: Весна Веизовић

Станемо ли сада, устукнемо ли тог дана, неће ни они стати, део по део ће цепати ако виде да се нико није побунио док на крају не будемо туђини у сопственој земљи. Мој чукундеда, прадеда и мој деда су бранили ову земљу, и Ваши преци су гинули за њу, зар ћете дати једном гробару, лопову и алкохоличару да је тек тако предају? Размишљала сам како да почнем ово писаније. Требало ми је доста времена да се смирим. Са једне стране сам знала да ће до овога да дође, а са друге опет нисам веровала да ће ова квинслишка влада смети да потпише капитулацију. Да се пред целим светом смешкајући у камере изљуби са Кетрин Ештон и да пружајући руке једни другима честитају незапамћену издају једне земље. Да се затим опијени „успехом“ без страха и врло смело врате у своју земљу и народу саопште свој „дипломатски подвиг“. Није још све готово и нисмо предали Косово, управо са тим речима се већ обратио Александар Вучић демантујући Хашима Тачија који није могао да склони задовољни осмех са лица због парафирања споразума између „двеју држава“. Дотле смо стигли да народ више верује речима једног ратног злочинца и кољача Срба него својим представницима власти. Треба ли нам то? Прозвала сам данас комаданта жандармерије Братислава Дикића са питањем да ли је Србин само у оним тренутцима када му треба подршка србског народа, јер му се заљуљала позиција или ће и сутра када се у Скупштини буде одлучивало о овом капитулантском споразуму стати на страну народа штитећи и тај народ и Устав пред којим се заклео да ће га штити? Сада и на делу видимо речи ивице Дачића који вели да Устав није свето писмо. Очигледно је да за такве људе не постоји ништа свето. Он је, Ивица Дачић, своју земљу на Косову и Метохији давно продао па мисли да сви треба да иду његовим путем. Александар Вучић је пре само два дана добио награду човека године, заслужио је, његово име уз остатак владе памтиће генерације по највећем злу које је задесило Србију. Ова влада је учинила чак и оно што жуте демократе нису успеле, закопала је Србију. Оваква мирна смрт једне државе још није виђена. И зато се поставља питање тим западним службеницима да ли знају колика је снага народа и да су они на тим местима управо захваљујући народу?! И да не говоримо само о томе да је Космет срце Србије, да је Србима вечерас отргнуто то срце и да су многи, иако би ова власт желела да није тако, али ниједном Србину није било свеједно док је гледао како му кидају то срце због кога је на хиљаде србских мајки заплакало, јер им се синови и кћери никада нису вратиле борећи се управо за њега. Ова власт је пљунула на сваку кап крви која је проливена не хајући ни за народ, ни за гробове, ни за наше светиње, ни живе ни мртве не поштујући, остављајући читаво рудно богатсво у рукама Шиптара и западних полтрона. Данашњи догађај промениће нашу будућност, али промениће и будућност тих политиканата, јер се оваква издаја и предаја НАШЕ земље не може сакрити ни кроз какве непознанице и медијске сплетке. 10.10.2010. на хиљаде Срба је дошло и окупирало Београд не желећи да му педери шетају градом. Тај дан као симбол одбране части не само Београда, већ целе православне Србије, биће замењен. Оног дана када буде заседала Скупштина да расправља о овом договору, целој Србији је место у Београду. Тог дана одлучиваће се о будућности сваког Србина. Зар ћемо допустити да неколико западних плаћеника одлучује о нашој судбини? МИ, НАРОД ове земље, СРБИ ми смо ти који ће одлучити и о својој судбини и о судбини тих издајника. Ми смо Скупштина, ми смо држава и ми смо јачи од сваке власти и време је да покажемо тим хоштаплерима и лопужама где им је место и своју снагу и своју љубав према овој једној јединој земљи коју имамо. Станемо ли сада, устукнемо ли тог дана, неће ни они стати, део по део ће цепати ако виде да се нико није побунио док на крају не будемо туђини у сопственој земљи. Мој чукундеда, прадеда и мој деда су бранили ову земљу, и Ваши преци су гинули за њу, зар ћете дати једном гробару, лопову и алкохоличару да је тек тако предају? Зар ви мислите да ће нас икада ЕУ дочекати, да ћемо ми икада ишта имати од те Европске уније? Па зашто Немачка, Британија, Шпанија, Грчка или било која земља чији су радници на улицама није дала део своје земље ? Ми нећемо продавати, може нам се силом узети привремено (сила Бога не моли, Бог силу не воли), али добровољци нисмо, ни у овоме смутном времену. Добровољци смо увек били, јесмо и бићемо за Србију, а не за повлађивање изродима. Зато је време за НАС, немамо ми сто живота и немамо ми сто држава, имамо ову садашњост данас, и ову земљу по којој ходамо још увек слободни, часни, храбри. Ова земља је наша мајка. Толико пута прекрајана и мучена, оклеветана заједно са нама. Али нама је најлепша! За мајку Србију се морамо борити, није она крива што је овакви бедници продају и што је криве. Зар ћемо ми подржати овакву издају, зар ћемо ћутећи предати нашу земљу? Јесмо ли Срби само оног тренутка када треба разапети транспаренте, потући се на утакмици или на фејсбуку? Оставите друштвене мреже, своје обавезе, изађите да одбранимо своју земљу. Некада су и деца која су могла да држе пушку ишла у рат знајући своју дужност и свесна величине онога шта бране, да бране своје, своју кућу, своју породицу. Нема ни данас разлике. Ми смо Србија која себе мора одбранити! Опростите на, можда, личном звуку овога писанија, али самосвојне личности саборно чине народ-нацију. Време се примиче за још једно изненађење, као што беше оно Колубарском битком, овога пута грађанском храброшћу и свешћу.

http://www.crveneberetke.com/ovakva-mirna-smrt-jedne-drzave-nikad-nije-vidjena/

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

Nisu oni nigde priznali Republiku Kosovo u pismenoj formi ali jesu cinjenjem. Imas u britanskom obligacionom pravu nesto sto se zove "dzentlmenski sporazum", kada se dvojica nesto dogovore i rukuju i nicega nema potpusanog niti na papiru. A ugovor je punivazan. A i dogovor.

Kosovo je nezavisno od 99te na sve moguce nacine osim pismeno, ugovorom kako ti kazes. 

Dakle ne postoji to priznanje "cinjenicama" to su sve propagandne izmisljotine. Kosovo je de fakto nezavisnos, de jure deo Srbije. To je od 99te, i to je cinjenicno stanje. 

A i sam akt potpisivanja bilo cega sa predstavnicima vlasti Republike Kosovo pokazuje da mi priznajemo te institucije, premijera na primer jer nismo potpisali sa nekim Keljmendijem bilo kojim vec sa premijerom vlade Republike Kosovo.

Ne, ne znaci. Priznavanje da postoje trenutne institucije na Kosovu koje operiraju van Srbije nije priznavanje drzavnosti. 

Подели на овим сајтовима

Србија — 21. април 2013. 00:01

Оваква мирна смрт једне државе никад није виђена!

Пише: Весна Веизовић

Станемо ли сада, устукнемо ли тог дана, неће ни они стати, део по део ће цепати ако виде да се нико није побунио док на крају не будемо туђини у сопственој земљи. 

http://www.crveneberetke.com/ovakva-mirna-smrt-jedne-drzave-nikad-nije-vidjena/

Kada vidim pocetak i ovo "crveneberetke.com" ni ne cita mi se dalje. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...