Jump to content

Римокатолички свештеник не признаје Републику Србију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Srbija je svoju snagu pokazala tek kad je ostala sama i kad je NATO izvršio agresiju na nju.

Dotle je sve bila neka "jugoslovenska armija".

Naravno da smo mi katolici pokazali kako se ratuje, na stranu da smo oborili taj nevidljivi avion, nego smo organizovali i spasli našeg Srbina pilota koga su oborili Natovci a on pao u RS, u svim jedinicama imali smo naše ljude katolike i to na komandnim mestima.

To što smo izdržali više od dva meseca, pa samo naša zasluga. 

Ako mi ne verujete tražite imena komandanata baterija pa ćete videti.

f117nn76va.jpg

Золтан Дани и Мирослав Јуран, као к-данти :)

Подели на овим сајтовима

Srbija je svoju snagu pokazala tek kad je ostala sama i kad je NATO izvršio agresiju na nju.

Dotle je sve bila neka "jugoslovenska armija".

Naravno da smo mi katolici pokazali kako se ratuje, na stranu da smo oborili taj nevidljivi avion, nego smo organizovali i spasli našeg Srbina pilota koga su oborili Natovci a on pao u RS, u svim jedinicama imali smo naše ljude katolike i to na komandnim mestima.

To što smo izdržali više od dva meseca, pa samo naša zasluga. 

Ako mi ne verujete tražite imena komandanata baterija pa ćete videti.

f117nn76va.jpg

И теби одузети држављанство због овога. Ово је толико срамно да нећу ни да коментаришем.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Je li nama dobro danas u Srbiji???

Je li dobro u vojvodini??

Je li dobro na Kosovu i Metohiji?

Nema specijalnog rata protiv Srbije?

Nema satanizacije Srbije?

Nema istorijskih nepravdi koje su pisali pobednici i osvajaci???

velika si ti vlast obmane dajes nam zemlju ali bi i da nas podvedes pod papu.

eto nije normalno ali je dovoljno.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

И теби одузети држављанство због овога. Ово је толико срамно да нећу ни да коментаришем.

Завиши ил` мени!? 

Подели на овим сајтовима

Теби не, ти само да одробијаш ту своју подршку ширењу дефетизма.

Ma i njemu... zato što pita...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Золтан Дани и Мирослав Јуран, као к-данти :)

Золтана не знам, али је Јуран све само није римокатолик. Он јесте Хрват и предиван човек, али није верник. Истинско чедо ЈНА, веран заклетви.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Budalaštine, da nije nas ovo malo starih "srbskih" katolika i Vatikan bi priznao kosovo.

Nego je Toma pametan, zna kako se funkcioniše.

Pisao recenziju za onu knjigu, daj molim te Zayron postavi je ovde a ukapirao da nema bolje saveznike od nas.

A ovi kreteni što nam prete, pa oni da imaju trunku mozga konsultovali bi se sa nama šta da rade. Onog trenutka kad su Rusi napustili kosovo imate gomilu mojih tekstova gde sam govorio šta uraditi a koji su ignorisani i ismejavani. 

Mi nikad nećemo priznati tu nazovi državu pa i kad je Srbija prizna mi nećemo i opet ćemo biti u sukobu sa Srbima.

Naravno da nikad nećemo dozvoliti ni separatizam i stvaranje nekakve vojvodine van sastava Srbije, to mogu neki Srbi da sanjaju i da to urade treba da računaju da nas ima pola milijona i da nema šanse da im to prođe.

Ви то признавање Косова постављате као нешто важно, а Ватикан се пита међу важним светским играчима као и Слобода из Илијаша за освајање титуле првака БиХ.

Папу нису слушали светски играчи у вези са свим релевантним светским питањима (која се нису слагала са њиховим) још од 1914. године.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Sto da se savetujemo sa vama kad ni papa nije sprecio priznavanje Kosova?

Kako da nam vi pomognete>?<

Pustite da mi sami resimo svoj problem nemora to da se dopadne EU.

Okupacije vise ne moraju da se resavaju ratnim dejstvima ali netacnim slucajnim ili ne dezinformacijama u korist onih koji imaju sad vlast nad KiM nemojte da nam branite da ispravljamo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...