Jump to content

Римокатолички свештеник не признаје Републику Србију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Истинско чедо ЈНА, веран заклетви.

А какве везе има заклетва и то да ли је човек верник? 

Подели на овим сајтовима

То сам рекао у прилог његових људских квалитета. Нема везе са вером. Човек је атеиста, али је изузетан човек, частан војник, који није издао заклетву и пребегао на другу страну.

Рекао сам да није верник због Завишине приче о томе ко је рушио "невидљиви".

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

То сам рекао у прилог његових људских квалитета. Нема везе са вером. Човек је атеиста, али је изузетан човек, частан војник, који није издао заклетву и пребегао на другу страну.

Рекао сам да није верник због Завишине приче о томе ко је рушио "невидљиви".

I uvek ce se sa nama boriti samo oni koji imaju slobodu izbora da li hoce ili nece ucestvovati u borbi.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ко год мисли да овакав тип греши или је глуп или наиван.

He... uz dužno poštovanje, a pomalo mi je i drago što nas toliko cenite da mislite da je apsolutno svaki sveštenik KC vrhunski egzegeta koji meri svaku reč na grame, moram da kažem da je vlč. Vinojčić čovek koji se trudi i sa svojom pastvom ali i sa pripadnicima PC u Kragujevcu, Kraljevu i Kruševcu već više od dvadeset godina, da upoznaju Hrista u Crkvi kojoj pripadaju. On čovek nije medijski mag, i mislio je na beogradsku nadbiskupiju - predpostavljam da se malko i istremirao pred tolikom iznenadnom medijskom pažnjom, koja se NIKAD nije desila pre, pa je rekao ono što je najbolje umeo i kako je najbolje umeo. Nema zle namere svakako.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...