florenntina Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Осим тога, примећује ли неко нешто малкице ”абнормално” у ова два пасуса (под условом да је тачно што кажу)? Ama sve je abnormalno, pocev od naslova jer ovde NEMA nikakvog ukidanja pretplate vec naprotiv, sada i oni koji nisu placali ima da placaju. A sto se tice podpresednika, ocekujem da uskoro izadje sa cenovnikom za prolecne proizvode na trznici posto on "vedri i oblaci" u svim sverama od politike, preko ekonomije do kulture... Sacuvaj nas Boze!!! GeniusAtWork, obi-wan and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Jednostavno ne želim da plaćam nešto što ne koristim. Plaćam i struju i komunalije i telefon, a da plaćam da bi oni održavali u životu "mrcinu" kakva je RTS, neću. Ne želim da plaćam da bi Mira Adanja Polak išla da intervjuiše Engleze kako se osećaju 15 godina posle smrti princeze Dajane, i da mi to podmeću kao exkluzivu. Mилена КШ, GeniusAtWork and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Jednostavno ne želim Као да ће неко да нас пита... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 РТС - Ваше право да знате све... НАПАМЕТ. РТС - Репризирамо Тринаест Серија. Плутон, Благовесник, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 И опет смо испали глупи ми који смо плаћали Плутон, Благовесник, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Meni bi bilo Ok na primer da ako hoćeš da gledaš RTS onda plaćaš, i gotovo, ako nećeš da imaš RTS onda ne plaćaš (nešto kao ovaj total tv i ostale gluposti, samo da se to nekako sredi za sve ), a ne ovo, niko u kući skoro ne gleda rts, ali sve jedno moraš da platiš GeniusAtWork and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МАРКО Мaленчић Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 БС им дошао главе хахах Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 A Srbende kukaju zbog pet kanala RTS'a. Mislim, ako nećete da budete Evropa, zašto onda hoćete u Evropu? Da bi vas Evropa hranila, i najbolje možda zabadava? Што тебе дотиче што Србенде кукају? Плаћаш РТС? Добар си са Тијанићем? Порез плаћаш Србији? Србенде имају неке вајде од тебе? Стварно не разумем, ако би могао да објасниш, хвала унапред... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 РТС - Репризирамо Тринаест Серија. Tри, свега три... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 И, да ли је укинута претплата? НИЈЕ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Da, šta bi sa ovim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ajde, bre, samo vam nesto ne valja?! Kamo lepa rec, kamo razumevanje za izvanljudske napore u ime svakog pojedinacnog i svih zajedno glasaca? GeniusAtWork, Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Sudski izvršitelji će naplaćitavi RTS pretplatu Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Бар си покушао да је укинеш, господару, не криви себе. Баба and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Хе хе, нисам ја такав, хе хе ТВ претплата, као што сам и обећао грађанима Србије, биће укинута, јер ја не припадам оном типу људи који је 12 година обмањивао грађане Србије и бавио се само маркетиншким триковима. То је наша обавеза од које нећемо одустати. Извор: Господар лично (слободно видите, још стоји, интернет је леп) Баба and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука