Jump to content

Мисли, запажања...

Препоручена порука

Кад укључим тв не знам ко ме више плаши. Ови што се праве луди или ови други што се праве нормални..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

ЗАШТО се узбунише народи
и племена смислише залудне ствари?

Сабраше се цареви земаљски,
и кнезови се окупише заједно
на Господа и на Помазаника Његовог.

Раскинимо окове њихове,
и збацимо са себе јарам њихов.

Онај Који живи на небесима подсмејаће им се,
и Господ ће им се подругнути.

https://svetosavlje.org/sr/psaltir/3/

Подели на овим сајтовима

Фино рече један мој друг ономад:"Боље остављен, него запостављен"..мени звучи фер. :)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Sistem koji danas imamo u svetu i u okviru koga funkcionišemo je gadan, demonski, jer nas porobljava, smatra nas vlasništvom, prisvaja naše vreme, naš rad, naše zdravlje, pa i sam naš život (!), i sve želi da podredi i iskoristi za svoj gadni, demonski interes!

Bože izbavi nas od roda ovoga!

„А ја сам ништ и убог, Господ ће бринути о мени.
Помоћник мој и избавитељ мој Ти јеси, Боже мој, немој каснити." https://svetosavlje.org/sr/psaltir/40/

Подели на овим сајтовима

Не допусти да те било шта онерасположи и уживај у сваком дану. Не мораш да бринеш ни око чега. Чека те срећан крај јер је Бог на твојој страни у свакој животној ситуацији! :)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Родитељи нажалост, често срећу деце искључиво везују за удобност и комоцију, врло често не размишљајући да ли им је то  заиста на спасење......

Имају једноставно своју визију среће за своју децу .....а не знају да врло често то што они мисле да  је срећа за њих, у ствари сличи паклу .....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Сваки дан треба да ти буде активан и мисаоно и физички. Ако прође дан а да ниси нешто урадио и нечему допринео, то је узалудно потрошен дан. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...