Данче* Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Кад укључим тв не знам ко ме више плаши. Ови што се праве луди или ови други што се праве нормални.. Sanja Т., Лапис Лазули, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2016 lepo je žvalaviti se kad je sva ljubav na jeziku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2016 ЗАШТО се узбунише народи и племена смислише залудне ствари? Сабраше се цареви земаљски, и кнезови се окупише заједно на Господа и на Помазаника Његовог. Раскинимо окове њихове, и збацимо са себе јарам њихов. Онај Који живи на небесима подсмејаће им се, и Господ ће им се подругнути. https://svetosavlje.org/sr/psaltir/3/ Лапис Лазули, Sanja Т., Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Фино рече један мој друг ономад:"Боље остављен, него запостављен"..мени звучи фер. Иван ♪♫, PredragVId, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Kaludjerovic Sreten, Плутон and Goku је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 Sistem koji danas imamo u svetu i u okviru koga funkcionišemo je gadan, demonski, jer nas porobljava, smatra nas vlasništvom, prisvaja naše vreme, naš rad, naše zdravlje, pa i sam naš život (!), i sve želi da podredi i iskoristi za svoj gadni, demonski interes! Bože izbavi nas od roda ovoga! „А ја сам ништ и убог, Господ ће бринути о мени. Помоћник мој и избавитељ мој Ти јеси, Боже мој, немој каснити." https://svetosavlje.org/sr/psaltir/40/ -Владимир-, Лапис Лазули, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 7, 2016 Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 Ако не уме да те утеши неће знати ни да те усрећи. Иван ♪♫, aliluja and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Мај 7, 2016 Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 Ne moraš da budeš perfektan... Perfektan neka bude tvoj trud. PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Što reče jedan pametan pop: ,,Vladika je od reči vladati". Ja zato neke nazivam episkopima, a druge vladikama. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Zapazam - veliki ponedeljak - vaskrsnji ponedeljak - pobusni ponedeljak ... Mislim - zasto pobusni ... ? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Не допусти да те било шта онерасположи и уживај у сваком дану. Не мораш да бринеш ни око чега. Чека те срећан крај јер је Бог на твојој страни у свакој животној ситуацији! Милан Ракић, АлександраВ, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Родитељи нажалост, често срећу деце искључиво везују за удобност и комоцију, врло често не размишљајући да ли им је то заиста на спасење...... Имају једноставно своју визију среће за своју децу .....а не знају да врло често то што они мисле да је срећа за њих, у ствари сличи паклу ..... Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 Рапсоди and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 Zanimljivo zapazanje ... “Alkohol je možda čovjekov najveći neprijatelj, ali Biblija kaže: “Voli svoga neprijatelja”.” Frank Sinatra Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 Сваки дан треба да ти буде активан и мисаоно и физички. Ако прође дан а да ниси нешто урадио и нечему допринео, то је узалудно потрошен дан. Лапис Лазули, Иван ♪♫ and Anika је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука