Jump to content

Мисли, запажања...

Препоручена порука

@@Господин Бореалис, ne mogu sva sjećanja biti srcu draga, ali su sva od koristi. Pitanje je samo koliko smo spremni da ih prihvatimo, i prepoznamo ono što je dobro za nas...ili za nekog drugog. 

Подели на овим сајтовима

..и тако дође време кад схватиш да живот те третира онако како ти третираш себе. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 20. 3. 2016. at 2:15, Господин Бореалис рече

Да не звучим патетично, али нека сећања је боље не враћати... :)

Буквално.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Вазда има горе од горег, и то горе да некакве снаге за коју и не знаш да је имаш. :)

Подели на овим сајтовима

Од куд та честа разочараност у људе? Зато што од оних које волимо и са којима се осећамо блискима, често очекујемо више него што нам они могу од себе дати. Зато се понекад најбоље осећамо крај мале деце. Крај тог беспомоћног, дивног, малог створења, од којег не очекујемо ништа. Напротив, једино крај њега имамо инстинктивну потребу дати му целог себе, без икаквог очекивања. Довољна је награда гледати га како од наше љубави расте.

Подели на овим сајтовима

Ако ти је лакше да избројиш године него тренутке, онда џаба ти године.. :)

Подели на овим сајтовима

Никад немој рећи да познајеш некога добро уколико ниси делио неко наследство са њим. :D

Подели на овим сајтовима

On 12. 4. 2016. at 16:03, Дани рече

Никад немој рећи да познајеш некога добро уколико ниси делио неко наследство са њим. :D

Expand  

doživeo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...