Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 ne vredi, ne uspevam da napravim dobar miks, pa to ti je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 ne vredi, ne uspevam da napravim dobar miks, pa to ti je Ево да ти помогнем! Ово је изузетно добар микс! https://lh3.googleusercontent.com/-ZSnDOKcsSVA/UXg60ZgznJI/AAAAAAAAGBQ/TLB8uukJIyo/w596-h399/0508007.48.jpg Шалим се мало! Не замјери! Разумијем шта хоћеш да кажеш! Остави за касније! Видјећеш да ће касније бити лакше! Кад се мисли мало саберу! Барем је тако код мене! Колико год воље имам за сликање.......некад једноставно не иде! Оставим све, па кад прође извјесно вријеме........буде боље! Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 ?t=9s Таша, Silence and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Evo jedna od majstora, ova ume i da "poveze" ... sto vise decibela to bolje zvuci Данче*, Silence , Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 svaki čovek i svaka žena je lepa kad se iskreno smeje (a dete uvek) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Свако је геније. Али ако судиш о риби по њеној способности да се пење уз дрво, онда ће она провести цео живот мислећи да је глупа. Алберт Ајнштајн http://imgur.com/orMGrhw Postoji vise vrsta riba koje se penju uz drvo(jer su tako u mogucnosti, dok ostalim vrstama ta mogucnost nije potrebna), a jedino je glup taj diletant Ajnstajn koji se kitio tudjim perjem tj. od zene mu... Ali da ne gresim, on jeste genije, ali u kradji. Pored toga, ono sto je najbolje znao da radi i sto ga je ispunjavalo jeste da neznaveno vozi biciklo u krug, da nosi zenske papuce i da se plazi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 ..sto mu je ujedno i vrhunac stvaralackog opusa. E tu misao sa ribom izgleda da je sam smislio, ili, verovatnije, cuo od nekog(kleptomanija, strast je to), i savrsen mu je samopravdajuci izgovor kojim je zaokruzio i potvrdio opus "stvaranja"... ako nista drugo, bar je bio iskren sa tim, pa neka je i, u najboljem slucaju, podsvesno. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2013 пустио ја синоћ неку моју плејлисту са Моцартовом музиком и прилегао мало да одморим, онако уморан са посла, и, наравно, заспао... и будим се у сред ноћи - свирао ми Моцарт до пола 3 ујутру keka, JESSY, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Mocartova muzika je nekad stvarno melem keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Mocartova muzika je nekad stvarno melemево, онда уживај два пуна сата.... http://www.youtube.com/watch?v=JLnKImsBAZk Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 сваки посао треба схватити озбиљно, али без узбуђивања, бриге и секирације озбиљно, али без узбуђивања Sanja Т., Олимп, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Уморила сам се од читања. Читам све уводе и сажетеке, целе текстове,наслове, поднаслове, реченице. Лакше ми је када видим слике, лакше и брже добијем слику оношта што је. Понекад не разумем целину, па себи постављам питања, где је главна мисао? касније се то тешко надокнади. Почела сам одвајати за форум више времена него што имам, а имам организоване обавезе, не бих желела да се деси да су све веће и ВЕЋЕ, значи почела сам да губим време на ствари које нису важне, а то може да постане лоша навика, а има много крадљиваца времена. Враћамо се приоритету, оно што је важно...направићу распоред...суботом или недељом гостоваћу на ЖРУ слично као Марко Булат .smesko. . Кад ти се јави осећај да си "запео" иди...Направи паузу. (гласно размишљање) Иван ♪♫, Олимп, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Mislim da je veoma pogrešno pitati se o svrsi života. Samo stvari imaju svrhu, namenu, dok je život svrha sam sebi, život je život. Mislim da je pravo pitanje: ,,Kako ispuniti život?" Ovo je više duhovno nego materijalno. Imati punoću života, steći ili primiti tu punoću. Umesto svrha možemo samo reći cilj. Imati i postaviti neke ciljeve u životu. Ostvariti talente. Pokušati naći smisao u patnji. Jer očaj je patnja bez nađenog smisla kako primećuje Viktor Frankl. A sv. Siluan Atonski kaže: ,,Drži um svoj u adu i ne očajavaj". Ali i ne samo to, već voleti nekoga, imati ljubav. I imati punoću kao ,,mir i radost u Duhu Svetom". Bog nam je potreban za punoću. Олимп, Дијана., Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Tuširam se juče tako i razmišljam o važnim životnim pitanjima i padne mi na pamet jedna glupost: kako vanzemaljac pozdravlja zemljanina: De si zemljače! De si zemo! Ne znam zašto sam vam ovo ispričao Снежана, Драшко, Ђуро Станивук and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука